LCD TV

  Απολαύστε μια εξαιρετική βραδιά τηλεόρασης - εγγυημένα

  Η Philips σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε εκπληκτική απόδοση τηλεόρασης στη σωστή τιμή, σήμερα και στο μέλλον. Αυτή η τηλεόραση LCD 32PFL3406 σειράς 3000 προσφέρει εικόνες HD Ready, εύχρηστες ψηφιακές υποδοχές τηλεόρασης και λιτή σχεδίαση. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Απολαύστε μια εξαιρετική βραδιά τηλεόρασης - εγγυημένα

Τηλεόραση HD Ready σε μοντέρνο σχεδιασμό

 • 28,9 δισεκατομμύρια χρώματα για εκπληκτικές φυσικές εικόνες

  28,9 δισεκατομμύρια χρώματα για εκπληκτικές φυσικές εικόνες

  Ζωντανές και φυσικές εικόνες από την πιο εξελιγμένη τεχνολογία επεξεργασίας χρωμάτων. Τα 3 κανάλια χρώματος (RGB) βελτιστοποιούνται για συνολική ισχύ επεξεργασίας 28,9 δισεκατομμυρίων χρωμάτων. Οι εξελιγμένοι αλγόριθμοι εντοπίζουν ακόμα και τις πιο ανεπαίσθητες αποχρώσεις και τόνους δέρματος, εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό χρώμα.

 • Ακούστε κάθε λέξη με το Clear Sound

  Ακούστε κάθε λέξη με το Clear Sound

  Το Clear Sound είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία ήχου που αυξάνει σημαντικά την καταληπτότητα της φωνής, είτε πρόκειται για ομιλία είτε για τραγούδι. Διασφαλίζει ότι ακούτε κάθε λέξη, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε στο έπακρο αυτό που παρακολουθείτε.

 • Άψογη συνδεσιμότητα με 2 εισόδους HDMI και Easylink

  Άψογη συνδεσιμότητα με 2 εισόδους HDMI και Easylink

  Το HDMI είναι ένα καλώδιο που μεταφέρει σήματα εικόνας και ήχου από τις συσκευές σας στην τηλεόραση, καταργώντας την ακαταστασία που προκαλεί η χρήση καλωδίων. Μεταφέρει μη συμπιεσμένα σήματα, διασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα από την πηγή στην οθόνη. Σε συνδυασμό με το Philips Easylink, χρειάζεστε μόνο ένα τηλεχειριστήριο για να εκτελείτε τις περισσότερες λειτουργίες στην τηλεόραση, στη συσκευή αναπαραγωγής DVD ή BluRay, στον αποκωδικοποιητή ή στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου.

 • USB για εκπληκτική αναπαραγωγή πολυμέσων

  USB για εκπληκτική αναπαραγωγή πολυμέσων

  Η υποδοχή σύνδεσης USB επιτρέπει πρόσβαση σε φωτογραφίες jpeg, μουσική mp3 και αρχεία βίντεο των περισσότερων USB-sticks (συσκευή μνήμης USB). Συνδέστε το USB στην υποδοχή στο πλάι της τηλεόρασης και αποκτήστε πρόσβαση στο περιεχόμενο πολυμέσων χρησιμοποιώντας το εύκολο πρόγραμμα περιήγησης περιεχομένου στην οθόνη. Μπορείτε να προβάλετε και να μοιραστείτε εύκολα βίντεο, φωτογραφίες και μουσική.

 • Ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης που σας παρέχει η απλή βοήθεια οθόνης

  Ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης που σας παρέχει η απλή βοήθεια οθόνης

  Ο νέος οδηγός προσαρμογής ρυθμίσεων σάς καθοδηγεί στις ρυθμίσεις με ασύγκριτη ευκολία. Στην τηλεόραση προβάλλονται διαφορετικές ρυθμίσεις εικόνας, η μία δίπλα στην άλλη, ώστε να επιλέξετε αυτές που προτιμάτε. Έτσι, ολοκληρώνετε την εγκατάσταση με γρήγορες και απλές κινήσεις.

 • Εύκολη εγκατάσταση με βοηθητικό οδηγό ρυθμίσεων

  Εύκολη εγκατάσταση με βοηθητικό οδηγό ρυθμίσεων

  Η εγκατάσταση αυτής της τηλεόρασης είναι εύκολη, χάρη στη βοήθεια βήμα προς βήμα. O οδηγός εμφανίζει μερικές οθόνες με επιλογές για να ορίσετε εύκολα τις βασικές ρυθμίσεις. Η απόδοση της τηλεόρασης ρυθμίζεται με βάση τις προτιμήσεις σας, χωρίς δύσκολους όρους ή επιλογές, και όλα αυτά πολύ γρήγορα.

 • HD Ready με Digital Crystal Clear για βάθος και ευκρίνεια

  Το Digital Crystal Clear είναι ένα ψηφιακό πακέτο καινοτομιών που ρυθμίζει και βελτιώνει ψηφιακά την ποιότητα της εικόνας στα καλύτερα δυνατά επίπεδα αντίθεσης, χρώματος και ευκρίνειας. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες από οποιαδήποτε πηγή.

 • Εκπληκτική δυναμική αντίθεση για πλούσια απόδοση μαύρου

  Η μοναδική τεχνολογία αχνού φωτισμού και ενίσχυσης του οπισθοφωτισμού της Philips έχει ως αποτέλεσμα εξαιρετικό επίπεδο μαύρου και ακριβή απόδοση των σκιών και των χρωμάτων. Παρέχει φωτεινές ζωντανές εικόνες με υψηλή αντίθεση και έντονα χρώματα.

 • Νιώστε την ατμόσφαιρα με το 20 W RMS και το Incredible Surround

  Νιώστε την ατμόσφαιρα των ταινιών και τη δύναμη του ρυθμού της μουσικής. Οι πανίσχυροι ενισχυτές 20W RMS (2x10W RMS) δημιουργούν ένα ρεαλιστικό πεδίο ήχου. Το Incredible Surround σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε την απόλυτη εμπειρία Surround με μεγαλύτερο βάθος και πλάτος ήχου, που συμπληρώνει την πλούσια εμπειρία τηλεθέασης.

 • Η είσοδος PC επιτρέπει τη χρήση της τηλεόρασης και ως οθόνη υπολογιστή

  Η είσοδος PC σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τη τηλεόρασή σας ως οθόνη υπολογιστή, μέσω ενός καλωδίου μετατροπής HDMI-DVI (για τα ψηφιακά σήματα) ή ενός καλωδίου VGA (για τα αναλογικά σήματα).

 • Ενσωματωμένος δέκτης MPEG-4 για λήψη HD χωρίς set top box

  Ο ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης σάς επιτρέπει να λαμβάνετε ψηφιακά καλωδιακά και επίγεια σήματα τηλεόρασης χωρίς πρόσθετο set top box. Απολαύστε ποιοτική τηλεόραση χωρίς επιπλέον εξοπλισμό.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • Ηλεκτρονικός οδηγός προγραμμάτων (EPG) 8 ημερών, η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες
 • Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά έτος, με βάση την κατανάλωση ισχύος της τηλεόρασης με 4ωρη λειτουργία ανά ημέρα επί 365 ημέρες. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης.
 • Τυπική κατανάλωση ρεύματος σε λειτουργία που μετράται σύμφωνα με το πρότυπο IEC62087 Ed 2.
 • Αυτή η τηλεόραση περιέχει μόλυβδο μόνο σε ορισμένα μέρη ή εξαρτήματα, όπου δεν υπάρχουν άλλες τεχνολογικές εναλλακτικές, σύμφωνα με τις υπάρχουσες ρήτρες εξαίρεσης στο πλαίσιο της Οδηγίες RoHS.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: