Τηλεόραση Flat TV

  Τηλεόραση Flat TV

  Βελτιώστε την οπτική σας εμπειρία

  Πρόκειται για μια θαυμάσια, νέα τηλεόραση που δεν παρέχει απλώς εξαιρετική εικόνα και ήχο αλλά επίσης σύγχρονο και ποιοτικό φινίρισμα. Διαθέτει τεχνολογία Crystal Clear III για φυσικές, ζωντανές εικόνες και Virtual Dolby Surround για εξαιρετικό ήχο. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Βελτιώστε την οπτική σας εμπειρία

με Crystal Clear III

 • Οθόνη LCD WXGA HD, με ανάλυση 1366 x 768p

  Οθόνη WXGA με κορυφαία τεχνολογία LCD και ανάλυση HD στα 1366 x 768p pixel. Προσφέρει εξαιρετική εικόνα προοδευτικής σάρωσης χωρίς τρεμόπαιγμα, με εξαιρετική φωτεινότητα και άψογα χρώματα. Η ζωντανή και ευκρινής εικόνα διασφαλίζει βελτιωμένη οπτική εμπειρία.

 • Crystal Clear III για φυσικές, εξαιρετικής ποιότητας εικόνες

  Το Crystal Clear III συνδυάζει Κτενοειδές Φίλτρο 2D, Δυναμική Αντίθεση, Blue stretch και Βελτίωση πράσινου ώστε να έχετε πάντα χρώματα που φαίνονται πέρα για πέρα φυσικά.

 • Δυσδιάστατο κτενοειδές φίλτρο ευκρινέστερης εικόνας για μεγαλύτερη ακρίβεια

  Το Δυσδιάστατο κτενοειδές φίλτρο διαχωρίζει σε ένα σήμα βίντεο τα χαρακτηριστικά κορεσμού των χρωμάτων από τα χαρακτηριστικά φωτεινότητας (λαμπρότητας) και τα επεξεργάζεται μεμονωμένα προκειμένου να βελτιωθεί η ανάλυση της εικόνας και να ελαχιστοποιηθεί η παραμόρφωση.

 • Το Active Control με αισθητήρα φωτός βελτιστοποιεί την ποιότητα εικόνας

  Το Active Control βελτιστοποιεί την ποιότητα της εικόνας, αναλύοντας το εισερχόμενο σήμα για αυτόματη προσαρμογή των ρυθμίσεων της εικόνας. Το Active Control με Αισθητήρα φωτός χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα για να προσαρμόσει τη φωτεινότητα της εικόνας στις συνθήκες φωτισμού του δωματίου.

 • Virtual Dolby Surround για ηχητική εμπειρία κινηματογραφικής ποιότητας

  Το Virtual Dolby Surround είναι μια τεχνολογία επεξεργασίας για την ενίσχυση του surround ήχου. Δημιουργεί την αίσθηση του Dolby Pro Logic χωρίς την ανάγκη επιπλέον πίσω ηχείων. Βυθίζεστε ολοκληρωτικά στην τηλεοπτική σας εμπειρία.

 • Κομψός σχεδιασμός που χωρά σε κάθε δωμάτιο

  Χάρη σε αυτόν το σχεδιασμό, εξοικονομείται χώρος, η συσκευή δείχνει ακόμα πιο λεπτή και κομψή και μπορεί να χωρέσει παντού.

 • Η είσοδος PC επιτρέπει τη χρήση της τηλεόρασης και ως οθόνη υπολογιστή

  Με την είσοδο PC μπορείτε να συνδέσετε την τηλεόρασή σας σε έναν υπολογιστή και να την χρησιμοποιήσετε ως οθόνη του υπολογιστή.

 • Είσοδος VGA για χρήση της τηλεόρασής σας και ως οθόνη υπολογιστή

  Η τηλεόραση διαθέτει είσοδο VGA, η οποία είναι συμβατή με το σήμα εξόδου προβολής από τον υπολογιστή σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και ως τηλεόραση και ως οθόνη υπολογιστή, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: