Επαγγελματική τηλεόραση LCD

  Επαγγελματική τηλεόραση LCD

  Η απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία

  Αυτή η υπέρκομψη Ultimate HD Hospitality TV αποτελεί μια ολοκληρωμένη διαδραστική λύση ψηφιακού HD, χωρίς την ανάγκη set top box. Μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας μια κινηματογραφική εμπειρία θέασης πραγματικού HD, η οποία ολοκληρώνει την αίσθηση άνεσης του χώρου. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Επαγγελματική τηλεόραση LCD

32" Ultimate HD, LCD, DVB-T/C MPEG4* 32HFL5870D/10 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Η απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία

Ultimate HD Hospitality LCD TV της Philips

 • Theme TV για εύκολη εύρεση των προτιμώμενων καναλιών κάθε πελάτη

  Theme TV για εύκολη εύρεση των προτιμώμενων καναλιών κάθε πελάτη

  Το Theme TV προσφέρει ένα προηγμένο περιβάλλον χρήσης που δίνει στους πελάτες σας τη δυνατότητα να πλοηγηθούν στο μενού πελατών για να βρουν τα κανάλια της χώρας προέλευσης τους, ειδήσεις και πληροφορίες ξενοδοχείου εύκολα και απλά, χωρίς να απαιτείται διαδραστικό σύστημα ψυχαγωγίας.

 • Pixel Plus HD για περισσότερη λεπτομέρεια, βάθος και ευκρίνεια

  Pixel Plus HD για περισσότερη λεπτομέρεια, βάθος και ευκρίνεια

  Το Pixel Plus HD είναι μια τεχνολογία επεξεργασίας εικόνων που επιτρέπει στο θεατή να παρακολουθεί περιεχόμενο ζωντανό, φυσικό και ρεαλιστικό. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ευκρινείς και ζωντανές εικόνες με απίστευτες λεπτομέρειες και βάθος, από οποιαδήποτε πηγή HD.

 • Οθόνη LCD HD, με ανάλυση 1366 x 768p

  Οθόνη WXGA με κορυφαία τεχνολογία LCD και ανάλυση HD στα 1366 x 768p pixel. Προσφέρει εξαιρετική εικόνα προοδευτικής σάρωσης χωρίς τρεμόπαιγμα, με εξαιρετική φωτεινότητα και άψογα χρώματα. Η ζωντανή και ευκρινής εικόνα διασφαλίζει βελτιωμένη οπτική εμπειρία.

 • Απαραβίαστη υποδοχή SmartCard

  Η ενσωματωμένη υποδοχή SmartCard επιτρέπει σε τρίτους να επεκτείνουν τη λειτουργικότητα της τηλεόρασης μέσω καρτών εφαρμογών, χωρίς την ανάγκη επιπλέον κουτιών και εξωτερικών συνδέσεων. Η τηλεόραση μπορεί επίσης να συνδεθεί με εξωτερικούς αποκωδικοποιητές και set-top box όλων των κύριων παρόχων διαδραστικών συστημάτων, μέσω της διασύνδεσης ελέγχου SerialXpress (που υποστηρίζει πρωτόκολλα UART και RS232) και της διασύνδεσης ελέγχου SmartPlug.

 • Απομακρυσμένη αναβάθμιση λογισμικού

  Το λογισμικό της τηλεόρασης που ελέγχει λειτουργίες σχετικές με το ξενοδοχείο μπορεί να αναβαθμιστεί από μακριά μέσω ενός πιστοποιημένου παρόχου συστήματος.

 • Ενσωματωμένη ένδειξη ρολογιού με αφύπνιση και ειδοποίηση μηνύματος

  Η ενσωματωμένη ένδειξη ρολογιού με λειτουργία αφύπνισης, καλύπτει την ανάγκη και την επένδυση σε ένα επιπλέον ρολόι με καλώδια και συνδέσεις μέσα στο δωμάτιο.

 • Συμβατή με το Connectivity Panel της Philips για να απολαμβάνουν οι πελάτες το περιεχόμενο των δικών τους συσκευών

  Αυτή η τηλεόραση συνδυάζεται αρμονικά με τα Connectivity Panel της Philips. Ο πελάτης μπορεί εύκολα να συνδέει και να απολαμβάνει το περιεχόμενο μέσων από υπολογιστή, MP3 player, DVD player, βιντεοκάμερα και πολλές άλλες συσκευές. Με τη λειτουργία αυτόματης ανίχνευσης, το Connectivity Panel και η τηλεόραση μεταβαίνουν αυτόματα στην προβολή περιεχομένου από τη συνδεδεμένη συσκευή του πελάτη.

 • Ολοκληρωμένη λύση βελτιστοποίησης κόστους

  Με την Ultimate HD Hospitality TV της Philips έχετε τη δυνατότητα προβολής κορυφαίου περιεχομένου στους πελάτες σας, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης set top box στο χώρο. Η τηλεόραση αυτή σάς εξασφαλίζει μια ολοκληρωμένη λύση βελτιστοποίησης κόστους, καθώς περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για HD, όπως λήψη σήματος MPEG 4 μέσω δέκτη DVB-T ή/και DVB-C με προστασία περιεχομένου.

 • VSecure και VTrack για ασφάλεια περιεχομένου HD σε ξενοδοχεία

  Προκειμένου οι πελάτες να απολαμβάνουν κορυφαίας ποιότητας περιεχόμενο σε HD, απαιτείται η εφαρμογή αυστηρών προφυλάξεων ασφαλείας από τη βιομηχανία διάθεσης του περιεχομένου. Η Philips διαμόρφωσε μια ολοκληρωμένη λύση για την ασφάλεια περιεχομένου HD σε ξενοδοχειακές μονάδες, η οποία αποτελείται από τη λειτουργία VSecure για την προστασία περιεχομένου HD και τη λειτουργία VTrack για την ψηφιακή υδατογράφηση του περιεχομένου HD.

 • SmartPower για εξοικονόμηση ενέργειας

  Το σύστημα μπορεί να ελέγξει και να προρυθμίσει την ένταση του οπίσθιου φωτισμού ώστε να μειώσει την κατανάλωση ρεύματος έως και 50%, εξοικονομώντας σημαντικά στην κατανάλωση ενέργειας.

 • Οικολογικός σχεδιασμός και φλογοεπιβραδυντικό περίβλημα

  Οι τηλεοράσεις της Philips κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αρχές EcoDesign οι οποίες στοχεύουν στην ελαχιστοποίηση των συνολικών αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον, μέσω χαμηλής κατανάλωσης ισχύος, απομάκρυνσης επικίνδυνων ουσιών, μικρότερου βάρους, πρακτικότερης συσκευασίας και μεγαλύτερης δυνατότητας ανακύκλωσης. Οι τηλεοράσεις της Philips διαθέτουν επίσης ειδικό περίβλημα με φλογοεπιβραδυντικό υλικό. Ανεξάρτητοι έλεγχοι από πυροσβεστικές υπηρεσίες έδειξαν ότι οι τηλεοράσεις της Philips δεν συμβάλλουν στη φωτιά.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • * Για πληροφορίες σχετικά με τις χώρες που περιλαμβάνονται στη λίστα παροχής υπηρεσιών DVB-T, απευθυνθείτε στον αντιπρόσωπό σας της Philips.
 • Τυπική κατανάλωση ρεύματος σε λειτουργία που μετράται σύμφωνα με το πρότυπο IEC62087 Ed 2.
 • Η ετήσια κατανάλωση ρεύματος υπολογίζεται με την τυπική κατανάλωση ρεύματος 4 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.
 • Αυτή η τηλεόραση περιέχει μόλυβδο μόνο σε ορισμένα μέρη ή εξαρτήματα, όπου δεν υπάρχουν άλλες τεχνολογικές εναλλακτικές, σύμφωνα με τις υπάρχουσες ρήτρες εξαίρεσης στο πλαίσιο της Οδηγίες RoHS.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: