Τηλεόραση Flat TV

  Τηλεόραση Flat TV

  Εξαιρετική ποιότητα εικόνας

  Μια κομψή τηλεόραση που να μπορείτε να αναρτήσετε στον τοίχο είναι τώρα πραγματικότητα. Αυτή η Flat TV εξασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα εικόνας στην κατηγορία της για το σύστημα ψυχαγωγίας του εσωτερικού χώρου σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας

με την τελευταία οθόνη LCD υψηλής ευκρίνειας

 • Σήμα συνιστωσών προοδευτικής σάρωσης για βελτιστοποιημένη ποιότητα εικόνας

  Σήμα συνιστωσών προοδευτικής σάρωσης για βελτιστοποιημένη ποιότητα εικόνας

  Προοδευτική σάρωση διπλασιάζει την κάθετη ανάλυση της εικόνας, με αποτέλεσμα μια σαφώς ευκρινέστερη εικόνα. Αντί πρώτα να αποστέλλεται το πεδίο με τις περιττές γραμμές στην οθόνη και στη συνέχεια το πεδίο με τις άρτιες γραμμές, και τα δύο πεδία εγγράφονται την ίδια στιγμή. Στιγμιαία δημιουργείται μια πλήρης εικόνα με χρήση της μέγιστης ανάλυσης.

 • Οθόνη LCD WXGA υψηλής ευκρίνειας, 1280 x 768p

  Οθόνη WXGA με κορυφαία τεχνολογία LCD και ανάλυση HD στα 1280 x 768p pixel. Προσφέρει εξαιρετική εικόνα προοδευτικής σάρωσης χωρίς τρεμόπαιγμα, με εξαιρετική φωτεινότητα και άψογα χρώματα. Η ζωντανή και ευκρινής εικόνα διασφαλίζει βελτιωμένη οπτική εμπειρία.

 • Το Ψηφιακό Crystal Clear προσφέρει ζωντανές κινηματογραφικές εικόνες

  Το Digital Crystal Clear είναι ένα ψηφιακό πακέτο καινοτομιών που βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας στα καλύτερα δυνατά επίπεδα αντίθεσης, χρωματικότητας και ευκρίνειας.

 • Το Active Control με αισθητήρα φωτός βελτιστοποιεί την ποιότητα εικόνας

  Το Active Control βελτιστοποιεί την ποιότητα της εικόνας, αναλύοντας το εισερχόμενο σήμα για αυτόματη προσαρμογή των ρυθμίσεων της εικόνας. Το Active Control με Αισθητήρα φωτός χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα για να προσαρμόσει τη φωτεινότητα της εικόνας στις συνθήκες φωτισμού του δωματίου.

 • Virtual Dolby Surround για ηχητική εμπειρία κινηματογραφικής ποιότητας

  Το Virtual Dolby Surround είναι μια τεχνολογία επεξεργασίας για την ενίσχυση του περιβάλλοντος ήχου. Δημιουργεί την αίσθηση του Dolby Pro Logic χωρίς την ανάγκη επιπλέον πίσω ηχείων. Βυθίζεστε ολοκληρωτικά στην τηλεοπτική σας εμπειρία.

 • Η είσοδος PC επιτρέπει τη χρήση της τηλεόρασης και ως οθόνη υπολογιστή

  Με την είσοδο PC μπορείτε να συνδέσετε την τηλεόρασή σας σε έναν υπολογιστή και να την χρησιμοποιήσετε ως οθόνη του υπολογιστή.

 • Προβολή περιεχομένων του υπολογιστή σε δεύτερο παράθυρο στην τηλεόρασή σας

  Το Picture-in-Graphics είναι ένα μικρό παράθυρο στην κύρια εικόνα, που επιτρέπει την παρακολούθηση δεδομένων/γραφικών στην κύρια οθόνη της τηλεόρασής σας. Προσφέρει τη δυνατότητα ταυτόχρονης παρακολούθησης δεδομένων/γραφικών και τηλεόρασης.

 • Το teletext δύο σελίδων επιτρέπει την ταυτόχρονη προβολή δύο σελίδων

  Το teletext δύο σελίδων επιτρέπει την ταυτόχρονη προβολή δύο σελίδων σε παράθεση

 • ξυπνο κείμενο 10 σελίδων για γρήγορη πρόσβαση.

  Το teletext μεταδίδεται από τους περισσότερους σταθμούς.Το Smart text 10 σελίδων πρέχει γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: