Οθόνη LCD με Αmbiglow

  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/278g4dhsd_00/278g4dhsd_00_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  Οθόνη LCD με Αmbiglow

  Εξαιρετική οθόνη Ambiglow

  Ενισχύστε το παιχνίδι σας με αυτή την απίθανη οθόνη Gioco 3D της Philips με Ambiglow. Η πρωτοποριακή τεχνολογία Ambiglow δημιουργεί ένα ταιριαστό με την εικόνα φωτοστέφανο στον πίσω τοίχο που μεγεθύνει οπτικά την οθόνη προσφέροντας μια μοναδικά καθηλωτική εμπειρία 3D Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Εξαιρετική οθόνη Ambiglow

για καθηλωτικό παιχνίδι 3D

 • Η τεχνολογία Αmbiglow εντείνει την εμπειρία 3D με ένα φωτοστέφανο

  Η τεχνολογία Αmbiglow εντείνει την εμπειρία 3D με ένα φωτοστέφανο

  Η τεχνολογία Αmbiglow προσδίδει μια νέα διάσταση στην εμπειρία προβολής. Η πρωτοποριακή τεχνολογία Αmbiglow μεγεθύνει την οθόνη, δημιουργώντας ένα φωτοστέφανο στον περιβάλλοντα τοίχο από την πίσω πλευρά της οθόνης. Ο γρήγορος επεξεργαστής της αναλύει το εισερχόμενο περιεχόμενο εικόνας και προσαρμόζει συνεχώς το χρώμα και τη φωτεινότητα ώστε να ταιριάζει με την εικόνα. Οι φιλικές προς το χρήστη δυνατότητες σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε την ατμόσφαιρα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, ενώ βοηθούν επίσης στη μείωση της κόπωσης των ματιών. Ιδανική για να παρακολουθείτε ταινίες, αθλήματα ή για παιχνίδια 2D ή 3D, η τεχνολογία Αmbiglow της Philips προσφέρει μια μοναδική και καθηλωτική εμπειρία προβολής.

 • Οθόνη AH-IPS για υπέροχες εικόνες με ζωντανά χρώματα

  Οθόνη AH-IPS για υπέροχες εικόνες με ζωντανά χρώματα

  Η τελευταία οθόνη της Philips χρησιμοποιεί εξελιγμένα πάνελ AH-IPS για εκπληκτική αναπαραγωγή χρωμάτων, κορυφαίους χρόνους απόκρισης και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Σε αντίθεση με τα συμβατικά πάνελ TN, τα πάνελ της AH-IPS αποδίδουν ομοιόμορφα χρώματα ακόμα και σε γωνίες 178 μοιρών και στη λειτουργία περιστροφής. Με αξιοσημείωτη απόδοση, η AH-IPS είναι ιδανική για εφαρμογές που απαιτούν ακρίβεια χρωμάτων και σταθερή φωτεινότητα ανά πάσα στιγμή, όπως ρετουσάρισμα φωτογραφιών, εφαρμογές γραφικών και περιήγηση στο web.

 • Λειτουργία παιχνιδιών SmartImage βελτιστοποιημένη για παίκτες

  Λειτουργία παιχνιδιών SmartImage βελτιστοποιημένη για παίκτες

  Στη νέα οθόνη της Philips για παιχνίδια, το OSD γρήγορης πρόσβασης έχει μικροσυντονιστεί για παίκτες. Με τη λειτουργία "FPS" (first person shooting) βελτιώνονται τα σκούρα θέματα στα παιχνίδια, ώστε να βλέπετε τα κρυμμένα αντικείμενα στις σκοτεινές περιοχές. Με τη λειτουργία "Racing", εκτελείται προσαρμογή της οθόνης με ταχύτερο χρόνο απόκρισης, πολλά χρώματα και προσαρμογές της εικόνας. Η λειτουργία "RTS" (Λειτουργία στρατηγικής πραγματικού χρόνου) διαθέτει μια ειδική λειτουργία SmartFrame που σάς επιτρέπει την επισήμανση συγκεκριμένων περιοχών και τις προσαρμογές μεγέθους και εικόνας. Με τις λειτουργίες Gamer 1 (Παίκτης 1) και Gamer 2 (Παίκτης 2) μπορείτε να αποθηκεύσετε προσωπικές σας ρυθμίσεις με βάση τα διαφορετικά παιχνίδια, εξασφαλίζοντας καλύτερη απόδοση.

 • Ο φωτισμός Smart Bias 6500K προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία προβολής

  Με τη λειτουργία φωτισμού Smart Bias, απολαμβάνετε βέλτιστη ποιότητα εικόνας με άνεση προβολής. Σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, τα μάτια σας διαστέλλονται και συστέλλονται εξαιτίας των συνεχώς μεταβαλλόμενων εικόνων, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε σύνδρομο κοπιωπίας της όρασης λόγω χρήσης υπολογιστή (Computer Vision Syndrome). Ο φωτισμός Smart Bias δημιουργεί ένα απαλό φωτοστέφανο σταθερού λευκού φωτός 6500K στον περιβάλλοντα τοίχο γύρω από την οθόνη. Ιδανικός για όσους αφιερώνουν μεγάλο χρονικό διάστημα μπροστά στην οθόνη, όχι μόνο βοηθά στη μείωση της κόπωσης των ματιών, αλλά εξαλείφει και τις αντανακλάσεις και τις γυαλάδες από το φωτισμό του χώρου, ενισχύοντας τον αντιληπτό λόγο αντίθεσης και τις λεπτομέρειες εικόνας, διατηρώντας ταυτόχρονα τη σωστή αντίληψη χρωμάτων.

 • Μινιμαλιστική εμφάνιση με το εξαιρετικά στενό πλαίσιο

  Αξιοποιώντας τα πάνελ τελευταίας τεχνολογίας, οι οθόνες Philips είναι σχεδιασμένες με μινιμαλιστική προσέγγιση, με το εξωτερικό πλαίσιο να έχει πάχος μόλις 2,5 χιλιοστά. Σε συνδυασμό με το μαύρο σύμπλεγμα 9 χιλιοστών μέσα στο πάνελ, οι διαστάσεις του πλαισίου μειώνονται σημαντικά, περιορίζοντας τους περισπασμούς και προσφέροντας μέγιστο μέγεθος προβολής. Ειδικά κατάλληλο για ρύθμιση πολλών οθονών, όπως για παιχνίδια, graphics design και επαγγελματικές εφαρμογές, η οθόνη εξαιρετικά λεπτού πλαισίου σας δίνει την αίσθηση ότι χρησιμοποιείτε μία μεγάλη οθόνη.

 • Απόδοση 3D χωρίς τρεμόπαιγμα

  Το 3D χωρίς τρεμόπαιγμα εξασφαλίζει πολλές ώρες άνετης ψυχαγωγίας. Τα οικονομικά, ελαφριά γυαλιά για μηδενικό τρεμόπαιγμα δεν απαιτούν μπαταρίες ή συνδέσεις καλωδίων. Τώρα μπορείτε επιτέλους να απελευθερωθείτε από όλα τα προβλήματα και να απολαύσετε απόδοση 3D με την οικογένειά σας!

 • Αυτόματη προβολή 3D, με τις πιο πρόσφατες παιχνιδοκονσόλες και συσκευές Blu-ray με HDMI

  Με παιχνίδια και ταινίες Blu-ray στη συμβατή σύνδεση HDMI 1.4a, η οθόνη 3D της Philips μεταβαίνει αυτόματα σε λειτουργία προβολής 3D και σας προσφέρει αμέσως εκπληκτικές εικόνες. Δεν χρειάζεται πλέον να σπαταλάτε χρόνο για τις διάφορες ρυθμίσεις!

 • Η θύρα USB 3.0 επιτρέπει τη γρήγορη μεταφορά δεδομένων και τη φόρτιση smartphone

  Το πρότυπο USB 3.0 κορυφαίας ταχύτητας χρησιμοποιεί ταχύτητα μεταφοράς 5,0 gbit/δευτ., η οποία είναι 10 φορές πιο γρήγορη από το πρότυπο USB 2.0 και μειώνει σημαντικά το χρόνο μεταφοράς των δεδομένων σας, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Με μεγαλύτερο εύρος ζώνης, πολύ υψηλές ταχύτητες μεταφοράς, καλύτερη διαχείριση ενέργειας και κορυφαία συνολική απόδοση, το USB 3.0 πρωτοπορεί, αποτελώντας το τελευταίο παγκόσμιο πρότυπο που σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε συσκευές αποθήκευσης μεγάλης χωρητικότητας. Χάρη στην τεχνολογία Sync-N-Go, δεν χρειάζεται να βασίζεστε στο εύρος ζώνης. Ακόμη και όσοι έχουν αγοράσει συσκευές με θύρα USB 2.0, δεν χρειάζεται να ανησυχούν καθώς η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι συμβατή με προγενέστερες εκδόσεις.

 • Γρήγορη φόρτιση της φορητής συσκευής σας

  Αυτή η νέα οθόνη της Philips διαθέτει ένα ενσωματωμένο γρήγορο φορτιστή USB 3.0. Χρησιμοποιώντας ένα ειδικό κύκλωμα που αυξάνει την ισχύ εξόδου σε 1,5 A, η οθόνη αυτή θα φορτίζει γρήγορα τις φορητές σας συσκευές ενώ θα επιτρέπει ταυτόχρονες μεταδόσεις δεδομένων με εξαιρετική ταχύτητα, για την εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων. Μπορείτε να φορτίσετε οποιαδήποτε τυπική συσκευή μέσω μεθόδου φόρτισης USB.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Αποφεύγετε να κοιτάτε απευθείας τις λυχνίες LED της τεχνολογίας Ambiglow, καθώς έχουν πολύ έντονο φως και μπορεί να προκαλέσουν προσωρινή θολή όραση.
 • Για να αποφύγετε οποιαδήποτε ενόχληση, όπως ζαλάδα, πονοκέφαλο ή απώλεια προσανατολισμού, συνιστούμε να μην παρακολουθείτε 3D για πολλή ώρα.
 • Οι γονείς πρέπει να παρακολουθούν τα παιδιά τους κατά την προβολή 3D και να βεβαιώνονται ότι δεν παρουσιάζουν καμία από τις παραπάνω ενοχλήσεις. Η παρακολούθηση 3D δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 6 ετών.
 • Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο με τις οδηγίες χρήσης για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη λειτουργία 3D και την υγεία σας.
 • Για λεπτομέρειες σχετικά με την κάρτα VGA και τις υπόλοιπες απαιτήσεις της λειτουργίας 3D, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.philips.com/support.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: