Τηλεόραση LED με εφαρμογή YouTube

  Τηλεόραση LED με εφαρμογή YouTube

  Ιδανική για κάθε χώρο

  Η τηλεόραση Philips 22PFL3557 Full HD Smart LED με μικρή οθόνη είναι ο πιο απλός τρόπος για να παρακολουθείτε DVD. Με ενσωματωμένη αναπαραγωγή DVD και με την ποιότητα εικόνας και ήχου Philips, μπορείτε να απολαμβάνετε ταινίες με ένα μόνο τηλεχειριστήριο, χωρίς επιπλέον συσκευές ή καλώδια. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

3500 series Τηλεόραση LED με εφαρμογή YouTube

56 εκ. (22"), Full HD 1080p, DVB-T/C 22PFL3557H/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Ιδανική για κάθε χώρο

με ενσωματωμένο σύστημα αναπαραγωγής DVD

 • Εύκολη ασύρματη σύνδεση, χάρη στον προαιρετικό προσαρμογέα ασύρματου δικτύου USB

  Εύκολη ασύρματη σύνδεση, χάρη στον προαιρετικό προσαρμογέα ασύρματου δικτύου USB

  Παρακολουθήστε Smart TV ασύρματα, με τον προσαρμογέα USB Wi-Fi (PTA01) της Philips για Smart TV. Απλώς τοποθετήστε τον προσαρμογέα στην υποδοχή USB στο πλάι της τηλεόρασης και συνδέστε την τηλεόρασή σας απευθείας στο οικιακό σας δίκτυο. Πλοηγηθείτε στο διαδικτυακό περιεχόμενο που προτιμάτε με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης.

 • Φωτογραφίες, μουσική και ταινίες στην τηλεόρασή σας... με το SimplyShare

  Φωτογραφίες, μουσική και ταινίες στην τηλεόρασή σας... με το SimplyShare

  Μοιραστείτε φωτογραφίες, μουσική και ταινίες μέσω SimplyShare από το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας και απολαύστε τα στη μεγάλη οθόνη.

 • Εκθαμβωτικές εικόνες LED με απίστευτη αντίθεση

  Εκθαμβωτικές εικόνες LED με απίστευτη αντίθεση

  Αυτή η τηλεόραση Full HD LED διαθέτει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία φωτισμού LED, συνδυάζοντας καθηλωτική μινιμαλιστική σχεδίαση με κορυφαία ποιότητα εικόνας και τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας στην κατηγορία της. Επιπλέον, η τεχνολογία φωτισμού LED δεν περιέχει επικίνδυνα υλικά. Με τον οπίσθιο φωτισμό LED απολαμβάνετε χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, υψηλή φωτεινότητα, απίστευτη αντίθεση, ευκρίνεια και φωτεινά χρώματα.

 • Τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) 100 Hz για εκπληκτική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) 100 Hz για εκπληκτική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Η τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) συνδυάζει το ρυθμό ανανέωσης οθόνης και τη μοναδική επεξεργασία εικόνας δημιουργώντας εξαιρετική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων για καθαρές, ολοζώντανες εικόνες, ακόμα και σε σκηνές με γρήγορη δράση.

 • 2 υποδοχές USB, για κορυφαία αναπαραγωγή πολυμέσων

  2 υποδοχές USB, για κορυφαία αναπαραγωγή πολυμέσων

  Οι δύο υποδοχές USB σάς παρέχουν πρόσβαση σε φωτογραφίες jpeg, μουσική MP3 και αρχεία βίντεο, από τις περισσότερες συσκευές μνήμης USB. Συνδέστε το USB σε μια από τις υποδοχές της τηλεόρασης και ανοίξτε τα πολυμέσα χρησιμοποιώντας το εύχρηστο πρόγραμμα περιήγησης περιεχομένου στην οθόνη. Τώρα πια μπορείτε να προβάλλετε και να μοιράζεστε εύκολα τα βίντεο, τις φωτογραφίες και τη μουσική σας.

 • Άψογη συνδεσιμότητα με 3 εισόδους HDMI και Easylink

  Άψογη συνδεσιμότητα με 3 εισόδους HDMI και Easylink

  Το HDMI είναι ένα καλώδιο που μεταφέρει σήματα εικόνας και ήχου από τις συσκευές σας στην τηλεόραση, καταργώντας την ακαταστασία που προκαλεί η χρήση καλωδίων. Μεταφέρει μη συμπιεσμένα σήματα, διασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα από την πηγή στην οθόνη. Σε συνδυασμό με το Philips Easylink, χρειάζεστε μόνο ένα τηλεχειριστήριο για να εκτελείτε τις περισσότερες λειτουργίες στην τηλεόραση, στη συσκευή αναπαραγωγής DVD ή BluRay, στον αποκωδικοποιητή ή στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου.

 • Τεράστια γκάμα διαδικτυακών βίντεο μέσω YouTube

  Απολαύστε μια πλούσια συλλογή διαδικτυακών βίντεο στην τηλεόρασή σας, μέσω του YouTube.

 • Τηλεόραση Full HD με Digital Crystal Clear για βάθος και ευκρίνεια

  Το Digital Crystal Clear είναι ένα ψηφιακό πακέτο καινοτομιών που ρυθμίζει και βελτιώνει ψηφιακά την ποιότητα της εικόνας στα καλύτερα δυνατά επίπεδα αντίθεσης, χρώματος και ευκρίνειας. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες από οποιαδήποτε πηγή.

 • Ενσωματωμένο σύστημα αναπαραγωγής DVD, για να παρακολουθείτε DVD χωρίς επιπλέον εξοπλισμό

  Συναρπαστικές και πρωτοποριακές, οι τηλεοράσεις της Philips με ενσωματωμένο σύστημα αναπαραγωγής DVD προσφέρουν τη δυνατότητα αναπαραγωγής πολλών μορφών. Οι φίλοι των βίντεο και οι λάτρεις της μουσικής μπορούν να επωφεληθούν από τις ευρέως διαδεδομένες μορφές DVD και CD, αλλά και από τη συνεχώς αυξανόμενη δημοτικότητα της ψηφιακής μουσικής MP3, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν ξεχωριστή συσκευή αναπαραγωγής ή να συνδέσουν τα προϊόντα τους. Η TV-DVD της Philips αναπαράγει DVD+RW, DVD+R, DVD-RW, DVD-R, DVD-Video, S-VCD, VCD, CD εικόνων, JPEG, MP3-DVD, MP3-CD, CD-R, CD-RW και WMA-CD.

 • Η είσοδος PC επιτρέπει τη χρήση της τηλεόρασης και ως οθόνης υπολογιστή

  Η είσοδος PC σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την τηλεόρασή σας ως οθόνη υπολογιστή, μέσω ενός καλωδίου μετατροπής HDMI-DVI (για τα ψηφιακά σήματα) ή ενός καλωδίου VGA (για τα αναλογικά σήματα).

 • DivX Certified®, για τυπική αναπαραγωγή βίντεο DivX μέσω DVD

  Με την υποστήριξη DivX®, μπορείτε να απολαμβάνετε κωδικοποιημένα βίντεο DivX στην άνεση του σαλονιού σας. Η μορφή DivX είναι μια τεχνολογία συμπίεσης βίντεο βάσει MPEG4, η οποία σας επιτρέπει να αποθηκεύετε μεγάλα αρχεία όπως ταινίες, τρέιλερ και μουσικά βίντεο σε μέσα όπως CD-R/RW και εγγράψιμους δίσκους DVD.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Eco Passport - μια επισκόπηση των περιβαλλοντικών προδιαγραφών των προϊόντων μας

Η Philips νοιάζεται για το περιβάλλον και την κοινωνία, και υποστηρίζει ενεργά την οικολογική σχεδίαση των προϊόντων.

 • DivX Certified® για αναπαραγωγή βίντεο DivX®, συμπεριλαμβανομένου πρόσθετου περιεχομένου.
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά έτος, με βάση την κατανάλωση ισχύος της τηλεόρασης με 4ωρη λειτουργία ανά ημέρα επί 365 ημέρες. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης.
 • Τυπική κατανάλωση ρεύματος σε λειτουργία που μετράται σύμφωνα με το πρότυπο IEC62087 Ed 2.
 • Ηλεκτρονικός οδηγός προγραμμάτων (EPG) 8 ημερών, η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: