Επαγγελματική τηλεόραση LCD

  Επαγγελματική τηλεόραση LCD

  Μεγαλύτερη άνεση για τους πελάτες

  Αυτή η σύγχρονη τηλεόραση Hospitality προσθέτει ακόμα περισσότερη άνεση στο χώρο φιλοξενίας των πελατών σας. Επιπλέον, επιτρέπει στους πελάτες σας να παρακολουθούν κανάλια DVB-T HD. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Επαγγελματική τηλεόραση LCD

Σύστημα 22" Pro+, LCD, DVB-T MPEG4* 22HFL4371D/10 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Μεγαλύτερη άνεση για τους πελάτες

Ψηφιακή HD Hospitality LCD TV της Philips

 • Ενσωματωμένος δέκτης DVB-T με MPEG 4

  Ο ενσωματωμένος δέκτης DVB-T με MPEG 4 επιτρέπει τη λήψη επίγειου ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος, παρέχοντας σας τη δυνατότητα να προβάλλετε κανάλια DVB-T HD στους πελάτες σας.

 • Μήνυμα υποδοχής στην οθόνη

  Εμφανίζεται χαιρετισμός υποδοχής κάθε φορά που ενεργοποιείτε την τηλεόραση.

 • Προγραμματισμός Switch On Channel

  Ενδείκνυται για διαφήμιση ή για ενημερωτικά κανάλια επιτρέποντας την εμφάνιση ενός προκαθορισμένου καναλιού όταν η τηλεόραση είναι ενεργοποιημένη.

 • Ενσωματωμένη ένδειξη ρολογιού με αφύπνιση και ειδοποίηση μηνύματος

  Η ενσωματωμένη ένδειξη ρολογιού με λειτουργία αφύπνισης, καλύπτει την ανάγκη και την επένδυση σε ένα επιπλέον ρολόι με καλώδια και συνδέσεις μέσα στο δωμάτιο.

 • Μία ενιαία λίστα καναλιών για αναλογικά και ψηφιακά κανάλια

  Μία ενιαία λίστα ψηφιακών και αναλογικών καναλιών που επιτρέπει στους πελάτες σας να αλλάζουν εύκολα κανάλια, αναλογικά ή ψηφιακά.

 • Ελκυστική λίστα καναλιών για εύκολη πλοήγηση

  Η ελκυστική λίστα καναλιών περιλαμβάνει σαφή και έξυπνα κουμπιά με σαφή γραφικά καθοδήγησης για εύκολη εύρεση των αγαπημένων σας καναλιών.

 • Εύχρηστο τηλεχειριστήριο Hospitality

  Η τηλεόραση συνοδεύεται από ένα κομψό τηλεχειριστήριο ειδικά σχεδιασμένο για χρήση πελατών. Προκειμένου να εξασφαλίσει μια εμπειρία εύκολης χρήσης στους πελάτες, το τηλεχειριστήριο διαθέτει μόνο τα απαραίτητα κουμπιά και λειτουργίες. Επιπλέον, διαθέτει έλεγχο χαμηλής ισχύος μπαταρίας και ασφάλεια κατά της κλοπής της μπαταρίας για αποδοτική ξενοδοχειακή χρήση.

 • Συμβατή με το Connectivity Panel της Philips για να απολαμβάνουν οι πελάτες το περιεχόμενο των δικών τους συσκευών

  Αυτή η τηλεόραση συνδυάζεται αρμονικά με τα Connectivity Panel της Philips. Ο πελάτης μπορεί εύκολα να συνδέει και να απολαμβάνει το περιεχόμενο μέσων από υπολογιστή, MP3 player, DVD player, βιντεοκάμερα και πολλές άλλες συσκευές. Με τη λειτουργία αυτόματης ανίχνευσης, το Connectivity Panel και η τηλεόραση μεταβαίνουν αυτόματα στην προβολή περιεχομένου από τη συνδεδεμένη συσκευή του πελάτη.

 • Συμβατότητα με set-top box

  Αυτή η τηλεόραση ξενοδοχείου μπορεί να συνδεθεί σε ένα set-top box παρέχοντας λειτουργία μέσω scart και πρωτόκολλο Serial Express Lite.

 • USB cloning όλων των ρυθμίσεων για γρήγορη εγκατάσταση

  Σας δίνει τη δυνατότητα να αντιγράφετε εύκολα όλες τις ρυθμίσεις προγραμματισμού καναλιών από μία τηλεόραση σε άλλες τηλεοράσεις μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η λειτουργία διασφαλίζει την ομοιογένεια μεταξύ των τηλεοράσεων και μειώνει αισθητά το χρόνο και το κόστος εγκατάστασης.

 • Οικολογικός σχεδιασμός και φλογοεπιβραδυντικό περίβλημα

  Οι τηλεοράσεις της Philips κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αρχές EcoDesign οι οποίες στοχεύουν στην ελαχιστοποίηση των συνολικών αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον, μέσω χαμηλής κατανάλωσης ισχύος, απομάκρυνσης επικίνδυνων ουσιών, μικρότερου βάρους, πρακτικότερης συσκευασίας και μεγαλύτερης δυνατότητας ανακύκλωσης. Οι τηλεοράσεις της Philips διαθέτουν επίσης ειδικό περίβλημα με φλογοεπιβραδυντικό υλικό. Ανεξάρτητοι έλεγχοι από πυροσβεστικές υπηρεσίες έδειξαν ότι οι τηλεοράσεις της Philips δεν συμβάλλουν στη φωτιά.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • * Για πληροφορίες σχετικά με τις χώρες που περιλαμβάνονται στη λίστα παροχής υπηρεσιών DVB-T, απευθυνθείτε στον αντιπρόσωπό σας της Philips.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: