Επαγγελματική Flat TV

  Επαγγελματική Flat TV

  Hospitality Flat TV

  Η τηλεόραση Hospitality LCD με ενσωματωμένο (ξυπνητήρι) ρολόι προσφέρει μια πληθώρα αποκλειστικών χαρακτηριστικών που βελτιώνουν την άνεση των επισκεπτών και διατηρούν το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας σε χαμηλό επίπεδο. Η προαιρετική μονάδα SmartCard XPress συμπληρώνει πλήρως αυτό το σύστημα τηλεόρασης. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Hospitality Flat TV

με ενσωματωμένο ρολόι και ραδιοφωνικό δέκτη FM.

 • Wireless SmartLoader για fast cloning

  Σας δίνει τη δυνατότητα να αντιγράφετε εύκολα και ασύρματα όλες τις ρυθμίσεις προγραμμάτων από μία τηλεόραση σε άλλες τηλεοράσεις μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η λειτουργία διασφαλίζει την ομοιογένεια μεταξύ των τηλεοράσεων και μειώνει αισθητά το χρόνο και το κόστος εγκατάστασης.

 • Ενσωματωμένη προβολή ρολογιού με αφύπνιση και ειδοποίηση μηνύματος

  Η ενσωματωμένη προβολή ρολογιού, η οποία λειτουργεί και ως ξυπνητήρι, εξαλείφει την ανάγκη και τη δαπάνη για αγορά ενός επιπλέον ρολογιού με καλώδια και συνδέσεις στο δωμάτιο. Ο αυτόματος συγχρονισμός ώρας μέσω teletext και η διατήρηση των ρυθμίσεων αφύπνισης κατά τη διάρκεια σύντομων διακοπών ρεύματος ενισχύουν περαιτέρω την άνεση των επισκεπτών

 • Ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM

  Το ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM εξασφαλίζει περισσότερη άνεση χωρίς να απαιτείται επιπλέον δαπάνη για αγορά ραδιοφωνικών δεκτών.

 • Υποδοχή σύνδεσης εξωτερικού ηχείου

  Υποδοχή σύνδεσης ενισχυμένου ήχου για εύκολη εγκατάσταση εξωτερικών ηχείων (όπως για μπάνια) που καταργεί την ανάγκη δαπανών για εξωτερικό εξοπλισμό.

 • Κλείδωμα κουμπιών πρόσοψης/πλαϊνών

  Μέσω της επιλογής από το μενού κλειδώματος ή ξεκλειδώματος της πρόσβασης στα κουμπιά πρόσοψης και πλαϊνής πλευράς της τηλεόρασης, αποτρέπεται η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο μενού της τηλεόρασης για εξοικονόμηση του χρόνου του ξενοδόχου αλλά και των δοκιμών επανεγκατάστασης.

 • Με δυνατότητα ανάρτησης VESA

  Ένα ενιαίο βιομηχανικό πρότυπο για την τοποθέτηση εξοπλισμού σε τοίχο/οροφή που έχει θεσπιστεί από την Ένωση Ηλεκτρονικών Βίντεο (Video Electronics Standards Association). Παρέχει μεγάλη ευελιξία στις δυνατότητες ανάρτησης και ευρεία επιλογή στα στηρίγματα ανάρτησης.

 • Συμβατή με SmartCard Xpress Box για αμφίδρομα συστήματα

  Το προαιρετικό SmartCard Xpress Box μπορεί να αναρτηθεί στην πίσω πλευρά της τηλεόρασης για να επιτρέπει σε άλλους αποκωδικοποιητές και κάρτες εφαρμογών να συνδεθούν με την τηλεόραση επεκτείνοντας τη λειτουργικότητά της. Η τηλεόραση μπορεί επίσης να συνδεθεί με εξωτερικούς αποκωδικοποιητές και set-top box όλων των κύριων παρόχων διαδραστικών συστημάτων, μέσω της διασύνδεσης ελέγχου SerialXpress (που υποστηρίζει πρωτόκολλα UART και RS232) και της διασύνδεσης ελέγχου SmartPlug.

 • Πρόσθετη ενσωματ. τροφοδοσία ρεύματος

  Η πρόσθετη ενσωματωμένη τροφοδοσία ρεύματος καταργεί την ανάγκη ξεχωριστής τροφοδοσίας ρεύματος για ενσωματωμένο σύστημα. Στην περίπτωση αυτόνομης χρήσης, η πρόσθετη τροφοδοσία ρεύματος μπορεί να απενεργοποιηθεί για εξοικονόμηση ενέργειας.

 • Περιορισμός έντασης ήχου

  Η λειτουργία αυτή προκαθορίζει το εύρος της έντασης ήχου που θα έχει η τηλεόραση, αποτρέποντας την υπερβολική αύξηση του ήχου ώστε να μην ενοχλείτε τους γείτονες.

 • Μήνυμα υποδοχής στην οθόνη

  Εμφανίζεται χαιρετισμός υποδοχής κάθε φορά που ενεργοποιείτε την τηλεόραση

 • Crystal Clear III για φυσικές, εξαιρετικής ποιότητας εικόνες

  Το Crystal Clear III συνδυάζει Κτενοειδές Φίλτρο 2D, Δυναμική Αντίθεση, Blue stretch και Βελτίωση πράσινου ώστε να έχετε πάντα χρώματα που φαίνονται πέρα για πέρα φυσικά.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: