1
Τηλεοράσεις

Τηλεόραση Philips Ambilight

Μια τηλεόραση με εικόνα μεγαλύτερη από την οθόνη της

Ιδανικός περιβάλλων φωτισμός

 

Το Philips Ambilight προσθέτει μια επιπλέον διάσταση στην τηλεόρασή σας. Εκπέμποντας φως από τις πλευρές της τηλεόρασης στον τοίχο που βρίσκεται πίσω της, μεταφέρει τη δράση από την οθόνη στο χώρο σας και δημιουργεί την τέλεια ατμόσφαιρα. Χάρη στον προηγμένο φωτισμό LED, που εναρμονίζεται με ό,τι προβάλλεται στην οθόνη σε πραγματικό χρόνο, η εικόνα ζωντανεύει στο περιβάλλον σας.

Κλιπ για τηλεόραση Philips Ambilight

Μάθετε περισσότερα για το Ambilight

Philips TV Ambilightplayer

Η σειρά Ambilight

Ambilight δύο πλευρών

 

Με Ambilight στις δύο πλευρές της τηλεόρασης, τα μοντέλα αυτά είναι ιδανικά για μικρά και μεσαία δωμάτια.

Ambilight τριών πλευρών

 

Με Ambilight στην επάνω, την αριστερή και τη δεξιά πλευρά της τηλεόρασης, τα μοντέλα αυτά είναι ιδανικά για μεγαλύτερα δωμάτια, όπου η τηλεόραση τοποθετείται στη βάση της.

Ambilight τεσσάρων πλευρών

 

Με Ambilight και στις τέσσερις πλευρές της τηλεόρασης, τα μοντέλα αυτά είναι ιδανικά για μεγαλύτερα δωμάτια, όπου η τηλεόραση τοποθετείται σε βάση ή στον τοίχο.

Ambilight που ακολουθεί τη διάθεσή σας

Philips TV - Κλασική λειτουργία Ambilight

Κλασική λειτουργία Ambilight

 

Η κλασική λειτουργία Philips Ambilight ακολουθεί με ακρίβεια το περιεχόμενο στην τηλεόραση και το προβάλλει σε πραγματικό χρόνο στον τοίχο που βρίσκεται από πίσω. Απλώς επιλέξτε μία από τις διαθέσιμες λειτουργίες και απολαύστε την εμπειρία.

Philips TV - Λειτουργία μουσικής Ambilight

Λειτουργία μουσικής Ambilight

 

Η λειτουργία μουσικής Ambilight ακολουθεί με ακρίβεια και αντιδρά στη δυναμική της μουσικής που παίζει η τηλεόραση Philips. Απλώς ορίστε μία από τις προρρυθμίσεις χρωμάτων ή επιλέξετε τη λειτουργία τυχαίας ακολουθίας χρωμάτων.

Philips TV - Λειτουργία παιχνιδιού Ambilight

Λειτουργία παιχνιδιού Ambilight

 

Με τη λειτουργία παιχνιδιού Ambilight, ο κόσμος του παιχνιδιού επεκτείνεται στο δωμάτιό σας με πλούσια, λαμπερά χρώματα που προσαρμόζονται δυναμικά ανάλογα με τη δράση στην οθόνη. Ανεβείτε επίπεδο κι απολαύστε μια πιο καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού.

Η τηλεόραση Ambilight λατρεύει τους hue

 

Απολαύστε την ομορφιά και την κομψότητα του Ambilight σε όλο το σπίτι, με τους προαιρετικούς λαμπτήρες Philips hue που συνδέονται ασύρματα με την τηλεόραση Ambilight. Απλώς συνδέστε τους λαμπτήρες με την τηλεόραση και ως δια μαγείας το Ambilight θα απλωθεί παντού.

Philips TV Ambilight & hue