Λογισμικό & προγράμματα οδήγησης

Είναι σημαντικό να ενημερώνετε τακτικά το λογισμικό του προϊόντος σας, έτσι ώστε να έχει την πιο πρόσφατη έκδοση. Με αυτόν τον τρόπο, θα επωφελείστε από όλες τις βελτιώσεις, τις νέες βελτιωμένες λειτουργίες και τις επιδιορθώσεις σφαλμάτων.

Πού μπορώ να βρω τον αριθμό του μοντέλου;
Εύρεση του αριθμού του προϊόντος μου;
Πού μπορώ να βρω τον αριθμό του προϊόντος μου;

Πώς να βρείτε το κατάλληλο λογισμικό για το προϊόν σας

  1. Πληκτρολογήστε τον αριθμό μοντέλου του προϊόντος στο πεδίο αναζήτησης ή χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αναζήτησης ανά κατηγορία για να βρείτε το προϊόν σας. κάντε κλικ εδώ για να δείτε πώς θα βρείτε τον αριθμό μοντέλου του προϊόντος.

  2. Αν χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν, το πρώτο αποτέλεσμα που θα εμφανιστεί είναι η σελίδα υποστήριξης. Αν χρησιμοποιήσετε την αναζήτηση ανά κατηγορία, μόλις επιλέξετε το προϊόν σας, θα μεταφερθείτε αυτόματα στη σελίδα υποστήριξης του προϊόντος.

  3. Αντιπαραθέστε τον αριθμό της έκδοσης λογισμικού που προτείνεται με τον αριθμό της έκδοσης που είναι ήδη εγκατεστημένη στο προϊόν σας, ώστε να βεβαιωθείτε ότι είναι απαραίτητη η ενημέρωση λογισμικού. Συμβουλή: Στα περισσότερα προϊόντα, μπορείτε να δείτε την τρέχουσα έκδοση λογισμικού στο μενού. Για να δείτε την τρέχουσα έκδοση λογισμικού σε τηλεοράσεις, μπορείτε γενικά να επιλέξετε "Μενού" > "Ρύθμιση" > "Λογισμικό" > "Τρέχον λογισμικό". Μπορείτε να δείτε σχετικές οδηγίες στις οδηγίες εγκατάστασης λογισμικού, οι οποίες βρίσκονται στην ίδια σελίδα με το λογισμικό.

  4. Αν διατίθεται μια νεότερη έκδοση στην ενότητα υποστήριξης, κατεβάστε το αρχείο και αποθηκεύστε το στον υπολογιστή σας.
    Σημείωση: Συνήθως, η ενημέρωση λογισμικού είναι ένα συμπιεσμένο αρχείο zip, το οποίο θα πρέπει να αποσυμπιέσετε χρησιμοποιώντας κάποιο ειδικό λογισμικό (π.χ. Winzip ή WinRar).

  5. Για να εγκαταστήσετε με επιτυχία το λογισμικό, διαβάστε και ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης.

Συχνή ερώτηση

Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.