1
Τηλεοράσεις

  Τηλεοράσεις OLED της Philips

  Τηλεοράσεις OLED της Philips

  Ολοζώντανη εικόνα

  Το αγαπημένο μας

  Γνωρίστε την τηλεόραση OLED 855

  Εξελιγμένη απόδοση. Μινιμαλιστική σχεδίαση.

   
  • Σύστημα P5 της Philips με AI. Ρεαλιστικές εικόνες
  • Η μαγεία του Ambilight
  • Φωνητικός έλεγχος. Βοηθός Google. Συμβατότητα με Alexa
  • Τηλεχειριστήριο με πίσω κάλυμμα από δέρμα Muirhead και πλήκτρα με οπίσθιο φωτισμό
  Τι είναι η τηλεόραση OLED

  Η διαφορά της Philips OLED


  Απολαύστε τα πλεονεκτήματα της OLED, όπως βαθύτερα μαύρα και ευρύτερη γωνία προβολής. Επίσης, το σύστημα εικόνας Ρ5 της Philips με AI προσφέρει βαθύτερη αντίθεση, πιο πλούσια χρώματα, εξαιρετικά ομαλή κίνηση και πιο ευκρινείς λεπτομέρειες, ακόμα και στις σκιές και τα πολύ φωτεινά σημεία. Τέλος, απολαύστε μια μοναδική εμπειρία χάρη στο Ambilight. Η Philips αξιοποιεί στο έπακρο την OLED.

  Σύστημα εικόνας P5 της Philips με AI

  Εξαιρετικά ρεαλιστικές εικόνες

  P5
  Τελειότητα περιεχομένου-πηγής

  Τελειότητα περιεχομένου-πηγής Ρ5  

  Τελειότητα περιεχομένου-πηγής


  Το σύστημα εικόνας P5 της Philips χρησιμοποιεί επεξεργασία AI για τη βελτίωση της ποιότητας πηγής της εικόνας όταν απαιτείται. Ακόμα και όταν παρακολουθείτε παλιά βίντεο στο YouTube, θα απολαμβάνετε εξαιρετική ποιότητα εικόνας.
  P5
  Τέλεια αντίθεση

  Τέλεια αντίθεση Ρ5  

  Τέλεια αντίθεση


  Από τα πιο φωτεινά σημεία έως τις βαθύτερες σκιές, ένας μοναδικός αλγόριθμος AI βελτιώνει συνεχώς την εικόνα όπου χρειάζεται, για να προσφέρει μεγαλύτερο βάθος και λεπτομέρεια. Η αντίθεση είναι τόσο ευκρινής, που θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε πραγματικά εκεί.
  P5
  Τέλειο χρώμα

  Τέλειο χρώμα Ρ5  

  Τέλειο χρώμα


  Ένας αλγόριθμος AI βαθιάς εκμάθησης αναγνωρίζει και επεξεργάζεται τα χρώματα με τρόπο παρόμοιο με τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Ακόμα και στις πιο φωτεινές σκηνές, τα χρώματα είναι πλούσια και ρεαλιστικά, ενώ οι αποχρώσεις της επιδερμίδας φαίνονται εξαιρετικά φυσικές.
  P5
  Άψογη κίνηση

  Άψογη κίνηση Ρ5  

  Άψογη κίνηση


  Χάρη στο σύστημα P5 AI, η τηλεόρασή σας OLED της Philips επεξεργάζεται την κίνηση πολύ πιο ομαλά από ποτέ. Θα απολαμβάνετε κάθε σημαντική στιγμή, όσο γρήγορη ή φαντασμαγορική και αν είναι η σκηνή.
  P5
  Άψογη ευκρίνεια

  Άψογη ευκρίνεια Ρ5  

  Άψογη ευκρίνεια


  Η επεξεργασία AI Ρ5 της Philips βελτιώνει έξυπνα κάθε pixel, για να αξιοποιήσει στο έπακρο την ανάλυση 4K της τηλεόρασής σας. Ό,τι κι αν παρακολουθείτε, θα απολαμβάνετε εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες, όπου ακόμη και οι πιο μικρές λεπτομέρειες είναι σαφώς ορατές.
  με Ambilight χωρίς Ambilight

  Η μαγεία του Ambilight


  Κάθε τηλεόραση OLED της Philips έχει κάτι που δεν έχει καμία άλλη τηλεόραση OLED. Έναν μοναδικό τρόπο εμπλουτισμού της εμπειρίας θέασης, που ονομάζεται Ambilight. Ζεστό. Καθηλωτικό. Μαγικό. Οι χρήστες μας λένε ότι τους αρέσει τόσο πολύ, που δεν θέλουν ποτέ να βλέπουν τηλεόραση χωρίς αυτό.
  Τηλεόραση Philips Ambilight
  Τηλεόραση OLED της Philips με Dolby Vision

  Dolby Vision κινηματογραφικών προδιαγραφών


  Όλες οι τηλεοράσεις OLED της Philips υποστηρίζουν περιεχόμενο Dolby Vision. Με αυτήν τη δυναμική μορφή βίντεο HDR, μπορείτε να απολαμβάνετε εκπληκτική εικόνα, τόσο ρεαλιστική όπως την ήθελε ο σκηνοθέτης. Είτε μεταδίδετε ροή της ταινίας σε μια πλατφόρμα όπως το Netflix ή το Amazon Prime, είτε παρακολουθείτε σε δίσκο Blu-ray.
  Τηλεόραση Philips με Dolby Vision και Dolby Atmos
  Τηλεόραση HDR OLED της Philips με HDR10+

  Δείτε περισσότερα με το HDR10+


  Τι είναι το HDR10+; Όλες οι τηλεοράσεις OLED της Philips υποστηρίζουν περιεχόμενο σε αυτήν τη δυναμική μορφή βίντεο HDR. Θα βλέπετε περισσότερες λεπτομέρειες, όπως ακριβώς ήθελαν οι δημιουργοί του περιεχομένου. Είτε μεταδίδετε ροή πρόσφατων σειρών σε πλατφόρμες όπως το Amazon Prime και το Netflix, είτε παρακολουθείτε σε συσκευές Blu-Ray.

  Βρείτε την τηλεόραση OLED της Philips που σας ταιριάζει

  Περισσότερα για τον ήχο και τις τηλεοράσεις Philips

  Ambilight
  Immerse in the content you love

  Σειρά Performance
  The one to take home

  Soundbar
  Για κάθε συναρπαστική στιγμή