Επιλέξτε μια  λύση σύνδεσης USB-C:

  Λογότυπο σύνδεσης USB-C

  Σύνδεση USB-C

  Υψηλή ισχύς


  Πείτε αντίο στους φορτιστές και στα καλώδια ρεύματος. Μία μόνο θύρα USB-C τροφοδοτεί τον φορητό υπολογιστή ή τις έξυπνες συσκευές σας με ισχύ 90 W, κάνοντας τον ψηφιακό σας χώρο εργασίας τακτοποιημένο και πρακτικό. Οι οθόνες Philips έχουν υποβληθεί σε δοκιμές, ώστε να εξασφαλιστεί η συμβατότητά τους με διάφορες μάρκες και μοντέλα φορητών υπολογιστών και τηλεφώνων.

  Λογότυπο δεδομένων

  Δεδομένα

  Αστραπιαία ταχύτητα


  Το νέο πρότυπο USB 3.2 προσφέρει 20 φορές υψηλότερη ταχύτητα από το USB 2.0. Έτσι, η παραγωγικότητά σας αυξάνεται, αφού η μεταφορά δεδομένων γίνεται πλέον πολύ πιο γρήγορα. Για παράδειγμα, μια ολόκληρη ταινία 4K μπορεί να μεταφερθεί σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα.

  Λογότυπο Ethernet

  Ethernet

  Ethernet RJ45


  Εκτός από τον διανομέα USB πολλών θυρών, έχουμε συμπεριλάβει επίσης μια θύρα Ethernet (RJ45) για ακόμα μεγαλύτερη πρακτικότητα.

  Πρωτοποριακή συνδεσιμότητα με USB

  Πρωτοποριακή συνδεσιμότητα με USB
  USB-C banner

  USB-C


  Ένα μόνο USB-C μπορεί να μεταμορφώσει πραγματικά την εμπειρία χρήσης και τον τρόπο εργασίας σας. Πείτε αντίο στους φορτιστές και στα καλώδια ρεύματος και σήματος, χρησιμοποιώντας μια ολοκληρωμένη λύση που τροφοδοτεί τον φορητό υπολογιστή ή τις έξυπνες συσκευές σας με ισχύ 90 W και εξασφαλίζει έναν τακτοποιημένο ψηφιακό χώρο εργασίας.

  Προϊόντα USB-C

  • Δεν ξέρετε ποιο να αγοράσετε;
   Επιλέξτε έως και τρία προϊόντα και συγκρίνετε!

   Οθόνη LCD με USB-C

   243B9/00

   • B Line
   • 24 (23,8" / 60,5 εκ. διαγ.)
   • 1920 x 1080 (Full HD)
  • Δεν ξέρετε ποιο να αγοράσετε;
   Επιλέξτε έως και τρία προϊόντα και συγκρίνετε!

   Οθόνη LCD με USB-C

   273B9/00

   • B Line
   • 68,6 εκ. (27")
   • 1920 x 1080 (Full HD)
  • Δεν ξέρετε ποιο να αγοράσετε;
   Επιλέξτε έως και τρία προϊόντα και συγκρίνετε!

   Οθόνη LCD με USB-C

   276B9/00

   • B Line
   • 27" (68,5 εκ.)
   • 2560 x 1440 (QHD)
  USB Docking banner

  Βάση USB


  Η καλύτερη λύση για περιβάλλοντα εταιρειών και γραφείων είναι η μοναδική σύνδεση USB-C που συνδυάζει εξόδους USB-C, RJ45 και DP για μεγαλύτερη πρακτικότητα. Μπορεί κάλλιστα να αντικαταστήσει οποιαδήποτε ογκώδη εξωτερική μονάδα σύνδεσης, μειώνοντας την ακαταστασία στα γραφεία και εξασφαλίζοντας υψηλή συνδεσιμότητα.

  Προϊόντα σύνδεσης USB

  USB Docking Pro banner

  Σύνδεση USB για επαγγελματική χρήση


  Για τους επαγγελματίες που χρειάζονται την πιο προηγμένη και ολοκληρωμένη κατακόρυφη λύση, η Philips σχεδίασε οθόνες που προσφέρουν ακόμα πιο ευέλικτη συνδεσιμότητα με ενιαία προσομοίωση θυρών και υψηλότερη ποιότητα στη μεταφορά ισχύος, δεδομένων και ήχου/βίντεο. Επιπλέον, οι οθόνες επαγγελματικής χρήσης διαθέτουν HDR, προηγμένα πάνελ, υψηλές αναλύσεις και μεγαλύτερες οθόνες για αυξημένη παραγωγικότητα.

  Σύνδεση USB για επαγγελματική χρήση

  Υβριδική σύνδεση


  Η σειρά Pro Docking περιλαμβάνει οθόνες Philips που παρέχουν επίσης λύσεις για χρήστες φορητών υπολογιστών που μπορούν να συνδεθούν μόνο μέσω του κλασικού USB-A. Οι υβριδικές οθόνες διαθέτουν ενσωματωμένη βάση σύνδεσης USB με τεχνολογία DisplayLink και ενιαία προσομοίωση θυρών, ώστε οι χρήστες να έχουν πρόσβαση σε περιφερειακές συσκευές γραφείου, όπως πληκτρολόγιο, ποντίκι και καλώδιο Ethernet RJ-45, μέσω ενός καλωδίου USB dual-mesh με βύσμα τύπου C και τύπου A.

  Υβριδική σύνδεση

  Προϊόντα υβριδικής σύνδεσης

  Βοήθεια, υποστήριξη και ενημερώσεις

  Δηλώστε την Οθόνη σας

  Δημιουργήστε δωρεάν έναν λογαριασμό "My Philips", για να δηλώσετε τη νέα σας οθόνη. Αφού εγγραφείτε, θα σας ειδοποιούμε για τις νέες ενημερώσεις.

  Ενημερώσεις λογισμικού

  Διατηρήστε τη βέλτιστη απόδοση της οθόνης Philips. Αν υπάρχει μια νέα ενημέρωση λογισμικού, θα τη βρείτε εδώ. Επίσης, αν χάσετε τα προγράμματα οδήγησης, μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν από εδώ.

  Πλατφόρμα υποστήριξης

  Ο πιο γρήγορος τρόπος να επιλύσετε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα ή απορία σχετικά με τις ρυθμίσεις είναι να ανατρέξετε στον οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων οθονών Philips. Δείτε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα, για να επαναφέρετε αμέσως την κανονική λειτουργία της οθόνης σας.

  Στοιχεία επικοινωνίας

  Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Είτε χρειάζεστε συμβουλές για την αγορά μιας οθόνης Philips είτε υποστήριξη για να τη ρυθμίσετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω email ή online συνομιλίας.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.