Ηχεία πολυμέσων 2.1

  Κορυφαίος ήχος

  Με έξοδο ήχου 10W και δυναμική αναπαραγωγή μπάσων, αυτά τα ηχεία είναι ιδανικά για την αναπαραγωγή μουσικής, παιχνιδιών, ταινιών και online βίντεο τόσο σε MAC όσο και σε PC. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Κορυφαίος ήχος

 • Είσοδος ήχου για εύκολη, φορητή αναπαραγωγή μουσικής

  Είσοδος ήχου για εύκολη, φορητή αναπαραγωγή μουσικής

  Κάντε μόνο μία απλή σύνδεση και απολαύστε όλη σας τη μουσική από τις φορητές συσκευές και τον υπολογιστή σας. Απλώς συνδέστε τη συσκευή σας στην είσοδο AUDIO-IN (3,5 χιλ.) του σετ ηχείων Philips. Με τους υπολογιστές, η σύνδεση συνήθως γίνεται από την έξοδο ακουστικών. Μόλις ολοκληρώσετε τη σύνδεση, μπορείτε να απολαύσετε ολόκληρη τη μουσική σας συλλογή απευθείας σε ένα σετ ηχείων κορυφαίας ποιότητας. Η Philips απλώς προσφέρει πολύ καλύτερο ήχο.

 • Άριστα μονωμένος οδηγός, για μείωση των κραδασμών και της παραμόρφωσης του ήχου

  Οι μονοί οδηγοί ηχείου συνήθως υφίστανται συγκεκριμένους κραδασμούς διαίρεσης συχνότητας κοντά στο άκρο του διαφράγματος, προκαλώντας συχνά ηχητικές παραμορφώσεις. Για την αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού, η Philips εφαρμόζει γύρω από τον κώνο του οδηγού το mylar, το οποίο είναι ένα ομοιόμορφο μονομερές και πολύ ελαφρύτερο υλικό. Περιβάλλοντας τον κώνο με ένα άψογα συμμετρικό δακτυλίδι, το παραγόμενο εφέ απόσβεσης μειώνει τους ασύγχρονους κραδασμούς, εξασφαλίζοντας πιο ισορροπημένο και φυσικό ήχο.

 • Ισχύς εξόδου ήχου 10W

  Οι ισχυροί ακτινοβολητές μπάσων με έξοδο 10W επιτρέπουν στα μικρά ηχεία την πιο αποτελεσματική αναπαραγωγή συχνοτήτων μπάσων χωρίς την ανάγκη αύξησης του μεγέθους τους. Έτσι έχετε καλύτερα μπάσα σε μικρότερο χώρο!

 • Σχεδιασμένο για στυλ - εμφάνιση εφάμιλλη του ήχου

  Ο μοντέρνος σχεδιασμός δίνει προσωπικότητα στο χώρο σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: