Φορητό DVD Player

  Φορητό DVD Player

  Περιστρεφόμενη οθόνη, ευέλικτη προβολή

  Απολαύστε ταινίες στο φορητό DVD Player PET1030 της Philips με οθόνη LCD 10,2” με δυνατότητα περιστροφής 180 μοιρών. Επιπλέον, μοιραστείτε τα αγαπημένα σας βίντεο με τους φίλους σας χάρη στην υποδοχή κάρτας μνήμης και την υποδοχή σύνδεσης USB2.0. Διατίθεται με τσάντα ταξιδιού. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Περιστρεφόμενη οθόνη, ευέλικτη προβολή

με ενσωματωμένο ψηφιακό τηλεοπτικό δέκτη

 • Αναπαραγωγή ταινιών DVD, DVD+/-R και DVD+/-RW, (S)VCD, DivX®, MPEG4

  Αναπαραγωγή ταινιών DVD, DVD+/-R και DVD+/-RW, (S)VCD, DivX®, MPEG4

  Με την υποστήριξη DivX®, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε βίντεο με κωδικοποίηση DivX® άνετα από το σαλόνι σας. Το φορμά μέσων DivX® είναι μια τεχνολογία συμπίεσης βίντεο βάσει MPEG4, η οποία σας επιτρέπει να αποθηκεύετε μεγάλα αρχεία, όπως ταινίες, τρέιλερ και μουσικά βίντεο σε μέσα όπως CD-R/RW, κάρτες μνήμης και DVD-video. Η αναπαραγωγή των CD DivX® είναι δυνατή σε επιλεγμένα DVD player, DVD recorder και συστήματα Home Cinema.

 • Υποστήριξη DVB-T για ψηφιακά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια free-to-air

  Υποστήριξη DVB-T για ψηφιακά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια free-to-air

  Επεκτείνετε την εμπειρία ψυχαγωγίας και απολαύστε προγράμματα ψηφιακών καναλιών - δωρεάν. Με το DVB-T (Εκπομπή ψηφιακού βίντεο - Επίγειος), μπορείτε να λαμβάνετε δωρεάν ψηφιακά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα στην Ευρώπη. Το σήμα διατηρείται ψηφιακό χωρίς κανένα αναλογικό βήμα ενδιάμεσα, για διατήρηση υψηλής ποιότητας.

 • Οθόνη TFT LCD 10,2" υψηλής ανάλυσης για εξαιρετική προβολή

  Οθόνη TFT LCD 10,2" υψηλής ανάλυσης για εξαιρετική προβολή

  Η έγχρωμη οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης ζωντανεύει τις εικόνες, αναδεικνύοντας τις πολύτιμες φωτογραφίες σας, τις αγαπημένες σας ταινίες και μουσική με τις 'πραγματικές', πλούσιες λεπτομέρειες και τα ζωντανά χρώματα που διαθέτουν οι τυπωμένες φωτογραφίες υψηλής ποιότητας.

 • Έως και 4 ώρες αναπαραγωγής με επαναφορτιζόμενη μπαταρία*

  Έως και 4 ώρες αναπαραγωγής με επαναφορτιζόμενη μπαταρία*

  Αυτή η συσκευή αναπαραγωγής της Philips διαθέτει συμπαγή ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία για ισχύ μεγάλης διάρκειας. Απολαύστε έως 4 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής ταινιών, φωτογραφιών και μουσικής με μία μόνο φόρτιση. Απλώς συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας και φορτίστε ξανά τη συσκευή - τόσο εύκολα.

 • Αναπαραγωγή MP3/WMA-CD, CD και CD-RW

  Αναπαραγωγή MP3/WMA-CD, CD και CD-RW

  Με την τεχνολογία συμπίεσης ήχου, μεγάλα ψηφιακά αρχεία μουσικής μπορούν να γίνουν έως και 10 φορές μικρότερα, χωρίς σημαντική μείωση της ποιότητας του ήχου. Τα MP3 ή WMA είναι δύο από τα φορμά συμπίεσης που σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε έναν κόσμο ψηφιακής μουσικής στη συσκευή αναπαραγωγής της Philips. Πραγματοποιήστε λήψη τραγουδιών MP3 ή WMA από εξουσιοδοτημένες ιστοσελίδες μουσικής στο Διαδίκτυο ή δημιουργήστε τα δικά σας μουσικά αρχεία MP3 ή WMA αντιγράφοντας τα CD ήχου σας και μεταφέροντάς τα στη συσκευή σας.

 • Μοιραστείτε αρχεία εικόνων JPEG με το Picture CD

  Μοιραστείτε αρχεία εικόνων JPEG με το Picture CD

  Η δυνατότητα αναπαραγωγής πολλαπλών φορμά σας επιτρέπει να προβάλετε τις εικόνες κατά τις μετακινήσεις σας και να αναπαράγετε τα περισσότερα φορμά δίσκων.

 • Υποδοχές USB και κάρτας SD για αναπαραγωγή φωτογραφιών και μουσικής

  Υποδοχές USB και κάρτας SD για αναπαραγωγή φωτογραφιών και μουσικής

  Χάρη στη δυνατότητα μεταφοράς αρχείων, μπορείτε να απολαμβάνετε την ευκολία και τη διασκέδαση της πρόσβασης σε περισσότερη μουσική και φωτογραφίες μέσω των υποδοχών USB και κάρτας SD.

 • Περιλαμβάνεται τσάντα ταξιδιού

  Περιλαμβάνεται τσάντα ταξιδιού

  Η τσάντα ταξιδίου προσφέρει πλήρη προστασία εν κινήσει.

 • Οθόνη Zero Bright Dot™ για βέλτιστη ποιότητα οθόνης

  Απολαύστε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα εικόνων, χωρίς ενοχλητικές μαύρες κουκκίδες, στην οθόνη LCD. Οι οθόνες LCD έχουν συχνά ατέλειες, γνωστές ως 'φωτεινές κουκκίδες' στη βιομηχανία LCD. Ένας περιορισμένος αριθμός φωτεινών κουκκίδων κάποτε θεωρείτο αναπόφευκτη συνέπεια της μαζικής παραγωγής οθονών LCD. Με τις αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου της Philips που χρησιμοποιούνται για τα φορητά DVD Player της εταιρείας μας, οι οθόνες μας LCD παράγονται με μηδενική ανοχή για τις φωτεινές κουκκίδες. Επιλεγμένα μοντέλα φορητών DVD Player συνοδεύονται από την πολιτική Zero Bright Dot™ της Philips που εγγυάται τη βέλτιστη ποιότητα οθόνης.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: