Home Cinema SoundBar

  Εκπληκτικός surround ήχος χωρίς εμπόδια

  Η τεχνολογία Ambisound προσφέρει πλούσιο, κινηματογραφικό πολυκαναλικό ήχο Surround 5.1. Επιπλέον, το σύστημα ηχείων home cinema HTB7150 της Philips διαθέτει 4 ενισχυτές και 4 ηχεία που ακούγονται πραγματικά υπέροχα, παντού και πάντα. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Home Cinema SoundBar

3D Blu-ray, Με δυνατότητα ανάρτησης σε τοίχο HTB7150/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Εκπληκτικός surround ήχος χωρίς εμπόδια

Πάθος για ήχο

 • Τεχνολογία Ambisound για ήχο surround από λιγότερα ηχεία

  Τεχνολογία Ambisound για ήχο surround από λιγότερα ηχεία

  Η τεχνολογία Ambisound παρέχει πραγματικά πολυκαναλικό surround ήχο από λίγα ηχεία. Παρέχει μοναδική εμπειρία ήχου 5.1 χωρίς να σας περιορίζει σε μια θέση, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το σχήμα του δωματίου και χωρίς την ακαταστασία που δημιουργούν τα πολλά ηχεία και καλώδια. Συνδυάζοντας ψυχοακουστικά φαινόμενα, επεξεργασία σήματος και ακριβή τοποθέτηση οδηγών υπό γωνία, το Ambisound παρέχει περισσότερο ήχο από λιγότερα ηχεία.

 • Full HD Blu-ray 3D για πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ταινίας 3D

  Full HD Blu-ray 3D για πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ταινίας 3D

  Αφήστε τις ταινίες 3D να σας συναρπάσουν στο καθιστικό σας με μια τηλεόραση Full HD 3D. Η τεχνολογία active 3D χρησιμοποιεί την τελευταία γενιά οθονών γρήγορης εναλλαγής, για βάθος και ρεαλισμό σε πλήρη ανάλυση 1080x1920 HD. Παρακολουθώντας αυτές τις εικόνες με τα ειδικά γυαλιά που έχουν ρυθμιστεί ώστε να ανοιγοκλείνουν το δεξιό και αριστερό φακό συγχρόνως με τις εναλλασσόμενες εικόνες, δημιουργείται η απόλυτη αίσθηση του Full HD 3D στο home cinema. Οι ταινίες που έχουν γυριστεί με τεχνολογία 3D σε Blu-ray προσφέρουν ευρεία ποικιλία περιεχομένων υψηλής ποιότητας. Επίσης, η τεχνολογία Blu-ray αποδίδει μη συμπιεσμένο ήχο Surround για ανεπανάληπτη εμπειρία ήχου.

 • Για να απολαμβάνετε τους διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς όλου του κόσμου

  Για να απολαμβάνετε τους διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς όλου του κόσμου

  Το διαδικτυακό ραδιόφωνο είναι μια υπηρεσία μετάδοσης ήχου που παρέχεται μέσω του Internet. Πολλοί από τους διαδικτυακούς σταθμούς είναι συνδεδεμένοι με κάποιον παραδοσιακό (επίγειο) ραδιοφωνικό σταθμό ή δίκτυο, ενώ άλλοι είναι μόνο διαδικτυακοί, άρα ανεξάρτητοι, και αφιερώνουν τις μεταδόσεις τους μόνο στον παγκόσμιο ιστό. Με το διαδικτυακό ραδιόφωνο, απολαμβάνετε πρόσβαση στους διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, ακούτε μια μεγάλη ποικιλία μουσικών ειδών, νέων, αθλητικών εκπομπών και ψυχαγωγικών ενημερώσεων και συνδέεστε σε αγαπημένους ή εναλλακτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

 • Άμεση μετατροπή 2D σε 3D, για απόλυτα ρεαλιστική προβολή κινηματογραφικών ταινιών

  Άμεση μετατροπή 2D σε 3D, για απόλυτα ρεαλιστική προβολή κινηματογραφικών ταινιών

  Απολαύστε τη συναρπαστική κινηματογραφική εμπειρία 3D στο σπίτι σας, με τη συλλογή ταινιών 2D που ήδη διαθέτετε. Η λειτουργία άμεσης μετατροπής 3D χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη ψηφιακή τεχνολογία για να αναλύει το δισδιάστατο περιεχόμενο, ώστε να διακρίνει τα αντικείμενα που βρίσκονται στο προσκήνιο από εκείνα που βρίσκονται στο φόντο. Αυτή η λεπτομέρεια δημιουργεί ένα χάρτη βάθους που μετατρέπει τις συνηθισμένες δισδιάστατες μορφές βίντεο σε συναρπαστικό 3D. Σε συνδυασμό με την συμβατή σας τηλεόραση 3D, μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε υλικό Full HD 3D.

 • CinemaPerfect HD για καθαρότερη και ευκρινέστερη αναπαραγωγή βίντεο

  CinemaPerfect HD για καθαρότερη και ευκρινέστερη αναπαραγωγή βίντεο

  Το CinemaPerfect HD engine της Philips προσφέρει ένα νέο πρότυπο για την ευκρινή και κρυστάλλινη αναπαραγωγή βίντεο. Αυτή η ευφυής τεχνολογία ελαττώνει το θόρυβο και καθιστά πιο ευκρινείς τις εικόνες, προσφέροντάς σας τις καλύτερες ποιοτικά εικόνες βίντεο που έχετε δει ποτέ. Η μείωση θορύβου στις εικόνες βίντεο και η εκπληκτική προσαρμογή κλίμακας (scaling) λειτουργούν για τη μείωση του θορύβου, που παράγεται όταν το βίντεο συμπιέζεται σε φορμά MPEG. Με βελτιωμένη επεξεργασία χρωμάτων, η τεχνολογία αυτή αποδίδει ευκρινείς, ζωντανές εικόνες στην οθόνη.

 • Smart TV Plus, για να απολαμβάνετε διαδικτυακές υπηρεσίες και πολυμέσα στην τηλεόραση

  Το home cinema και η συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray της Philips με δυνατότητα Smart TV Plus σάς προσφέρουν μια σειρά βελτιωμένων χαρακτηριστικών, όπως τα Net TV, SimplyShare και MyRemote. Το Net TV φέρνει μια μεγάλη γκάμα πληροφοριών και ψυχαγωγικού περιεχομένου από το Διαδίκτυο στην τηλεόρασή σας, για υπηρεσίες όπως το video-on-demand. Με το SimplyShare μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες, τη μουσική και τις ταινίες που έχετε αποθηκευμένες στον υπολογιστή, από την άνεση του καναπέ σας. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το smartphone/tablet σας για να ελέγχετε όλο το σύστημα μέσω της εφαρμογής Philips MyRemote.

 • SimplyShare για ασύρματη σύνδεση και μετάδοση περιεχομένου

  Με το Philips SimplyShare μπορείτε να μεταδίδετε στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου ή τη συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray όλη τη μουσική, τις ταινίες και τις φωτογραφίες σας, απευθείας από το tablet, το smartphone ή τον υπολογιστή. Μπορείτε να μεταδώσετε όλο το περιεχόμενο ψυχαγωγίας από συσκευές με δυνατότητα DLNA ή να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο για να εντοπίσετε και να μεταδώσετε αρχεία πολυμέσων από τον υπολογιστή σας. Για την καλύτερη ασύρματη εμπειρία, εγκαταστήστε την εφαρμογή SimplyShare στο tablet/smartphone σας. Κορυφαία ψυχαγωγία χωρίς καμιά προσπάθεια!

 • Μετατρέψτε το Smartphone σας σε τηλεχειριστήριο για τα προϊόντα AV της Philips

  Η εφαρμογή MyRemote της Philips σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το smartphone ή το tablet σας ως τηλεχειριστήριο για τα προϊόντα AV της Philips που είναι συνδεδεμένα στο οικιακό σας δίκτυο Wi-Fi, ενώ σας παρέχει άμεσο έλεγχο από κάθε σημείο του σπιτιού. Διαθέτει επίσης χρήσιμες λειτουργίες όπως το SimplyShare για ασύρματη σύνδεση και μετάδοση περιεχομένου, καθώς και το MySound για προσαρμογή των ηχητικών σας προτιμήσεων.

 • Ενσωματωμένο Wi-Fi, για να απολαμβάνετε ασύρματα τα συνδεδεμένα πολυμέσα

  Χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi, μπορείτε να έχετε ασύρματη πρόσβαση στα αρχεία πολυμέσων σας. Ξεχάστε τις ημέρες που κολλάγατε στην οθόνη του υπολογιστή. Χαλαρώστε και απολαύστε τα αρχεία πολυμέσων στην τηλεόρασή σας από την άνεση του καναπέ σας.

 • Skype™ ready, για εύκολες βιντεοκλήσεις υψηλής ποιότητας

  Δώστε μια νέα διάσταση στις κλήσεις σας και μιλήστε με φίλους και συγγενείς σαν να ήσασταν μαζί: συνδέστε μια επιλεγμένη* κάμερα Skype™ στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου ή τη συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray και απολαύστε εικόνα HD και εξαιρετική ποιότητα ήχου, από την άνεση του καναπέ σας. Χρησιμοποιήστε τη λίστα επαφών Skype™ από το λογαριασμό σας και ξεκινήστε αμέσως τα τηλέφωνα! Η κάμερα Skype™ διατίθεται ξεχωριστά.

 • Σχεδίαση SoundBar που συνδυάζεται άψογα με τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης 102 εκ. (40") ή μεγαλύτερες

  Το SoundBar προσδίδει αέρα κομψότητας σε κάθε σαλόνι. Αν και έχει σχεδιαστεί ώστε να ταιριάζει με τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη 102 εκ. (40") ή μεγαλύτερη, προσαρμόζεται και σε οποιαδήποτε άλλη τηλεόραση επίπεδης οθόνης - ταιριάζοντας στην εσωτερική διακόσμηση και τον τρόπο ζωής σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Ειδική κάμερα FreeTalk Skype . Για λεπτομέρειες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.freetalk.me/philips

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: