Ασύρματο τηλέφωνο

  Ακαταμάχητη απλότητα

  Η σειρά DECT1 έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήστες που επιζητούν την απλότητα. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό, εύχρηστο και αξιόπιστο τηλέφωνο από μια πασίγνωστη φίρμα σε εξαιρετικά ελκυστική τιμή. Απλά ακαταμάχητο!

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ακαταμάχητη απλότητα

 • Εμφάνιση τηλεφωνικού αριθμού

  Ο αριθμός του ατόμου που επιθυμείτε να καλέσετε εμφανίζεται στην οθόνη του τηλεφώνου. Μπορείτε να επαληθεύσετε τον αριθμό προτού πραγματοποιήσετε την κλήση.

 • Η οθόνη εμφανίζει τις πληροφορίες του καλούντος

  Εάν θέλετε να γνωρίζετε ποιος σας καλεί προτού απαντήσετε στο τηλέφωνο, τότε η αναγνώριση κλήσεων είναι αυτό που ζητάτε. Μπορείτε να δείτε τον αριθμό (ή το όνομα) του προσώπου που σας καλεί για να αποφασίσετε εάν θα απαντήσετε στο τηλέφωνο ή όχι. Η αναγνώριση κλήσεων δεν μπορεί να εμφανίσει τον αριθμό, εάν είναι με απόκρυψη ή μη διαθέσιμος. Αυτή η υπηρεσία εξαρτάται από τη χώρα και το δίκτυο και απαιτεί συνδρομή στον παροχέα δικτύου.

 • Εντοπίστε τη συσκευή χειρός σας καθώς χτυπάει όταν την καλείτε

  Αντί να ψάχνετε σε κάθε γωνία του σπιτιού, απλά καλέστε τη συσκευή χειρός από τη βάση πατώντας το ειδικό πλήκτρο που βρίσκεται πάνω στη βάση και η συσκευή χειρός θα αποκαλυφθεί εύκολα.

 • Μελωδίες κλήσεις σαν πραγματικά μουσικά όργανα

  Αντί για τα παραδοσιακά κουδουνίσματα με "βουητό", οι ορχηστρικές μελωδίες σάς ενημερώνουν με πιο ευχάριστο τρόπο όταν κάποιος σας καλεί.

 • Πεντακάθαρη ποιότητα ήχου

  Η χρήση της ψηφιακής επικοινωνίας σχεδόν εξαλείφει τις παρεμβολές, το βουητό και τους συριστικούς ήχους. Βελτιώνει την ποιότητα ήχου τον μηνυμάτων στον αυτόματο τηλεφωνητή και καθιστά δυνατή ακόμη και την εγγραφή και αναπαραγωγή μουσικής από τους χρήστες.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: