Σχεδιασμένη με γνώμονα το μέλλον

  Σχεδιασμένη με γνώμονα το μέλλον

  Σχεδιασμένη με γνώμονα το μέλλον

  Αφήστε την πραγματικά εκλεπτυσμένη απόδοσή της να σας αιχμαλωτίσει. Η υπέρλεπτη σχεδίαση σε αλουμίνιο υψηλής ποιότητας σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε το μεγαλείο της τεχνολογίας LED. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Σχεδιασμένη με γνώμονα το μέλλον

107 εκ. (42"), Full HD 1080p, Ψηφιακή τηλεόραση 42PFL6805H/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Σχεδιασμένη με γνώμονα το μέλλον

με ηλιακά τροφοδοτούμενο τηλεχειριστήριο

 • Εκπληκτικές εικόνες LED με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

  Εκπληκτικές εικόνες LED με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

  Αυτή η τηλεόραση διαθέτει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία φωτισμού LED, συνδυάζοντας καθηλωτική μινιμαλιστική σχεδίαση με κορυφαία ποιότητα εικόνας και τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας στην κατηγορία της. Επιπλέον, η τεχνολογία φωτισμού LED δεν περιέχει επικίνδυνα υλικά. Με τον οπίσθιο φωτισμό LED απολαμβάνετε χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, υψηλή φωτεινότητα, απίστευτη αντίθεση, ευκρίνεια και φωτεινά χρώματα.

 • 2 σε 1 βάση για επιτραπέζια τοποθέτηση και στήριξη στον τοίχο ώστε να αποφεύγετε τα περιττά αξεσουάρ

  2 σε 1 βάση για επιτραπέζια τοποθέτηση και στήριξη στον τοίχο ώστε να αποφεύγετε τα περιττά αξεσουάρ

  Αυτή η επαναστατική, επιτραπέζια βάση 2 σε 1 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να τοποθετήσετε την τηλεόρασή σας στον τοίχο. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδίαση σάς επιτρέπει να την χρησιμοποιήσετε με 4 διαφορετικούς τρόπους: ως επιτραπέζια περιστρεφόμενη βάση, ως επιτοίχια περιστρεφόμενη βάση, ως εξαιρετικά επίπεδη επιτοίχια βάση και ως επιτοίχια βάση συμβατή με το πρότυπο Vesa. Χάρη στην απλή τοποθέτηση και την έξυπνη ισορρόπηση, η τηλεόρασή σας είναι πάντα τέλεια ευθυγραμμισμένη.

 • Το ηλιακά επαναφορτιζόμενο τηλεχειριστήριο καταργεί την ανάγκη αντικατάστασης των μπαταριών

  Το ηλιακά επαναφορτιζόμενο τηλεχειριστήριο καταργεί την ανάγκη αντικατάστασης των μπαταριών

  Αυτό το ηλιακά επαναφορτιζόμενο τηλεχειριστήριο καταργεί δια παντός την αντικατάσταση και την απόρριψη των μπαταριών. Σχεδιασμένα για μέγιστη βιωσιμότητα, τα ηλιακά κύτταρα επαναφορτίζουν το τηλεχειριστήριο αντλώντας ενέργεια από το φυσικό φως της ημέρας. Ακόμα και τον χειμώνα, όταν η ηλιοφάνεια είναι μικρότερη, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε: ο ενσωματωμένος συσσωρευτής διαθέτει όλη την ενέργεια που χρειάζεται για τη λειτουργία του τηλεχειριστηρίου, ώστε να έχετε πάντα τον έλεγχο της συσκευής σας!

 • 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία για μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου

  Χρησιμοποιούμε συσκευασία από 100% ανακυκλώσιμα υλικά με σκοπό να ελαχιστοποιήσουμε τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Κατά τη σχεδίαση αυτής της συσκευασίας δόθηκε μεγάλη έμφαση στις λεπτομέρειες και στην επαναστατική καινοτομία. Καταργώντας τα προστατευτικά από πολυστυρένιο και τις πλαστικές σακούλες, η τηλεόραση αυτή συμβάλλει με έναν ακόμα τρόπο στη εξασφάλιση ενός πιο βιώσιμου περιβάλλοντος. Σε ένα εξαιρετικά πρωτοποριακό βήμα για μια τηλεόραση αυτού του μεγέθους, χρησιμοποιούμε μόνο χαρτί και χαρτόνι, ώστε να είναι δυνατή η ευκολότερη ανακύκλωση ολόκληρου του πακέτου.

 • Υπέρλεπτη σχεδίαση σε ανακυκλωμένο αλουμίνιο υψηλής ποιότητας

  Η τηλεόραση αυτή είναι μία από τις πιο λεπτές της αγοράς. Η υπέρλεπτη οθόνη τελευταίας τεχνολογίας με οπίσθιο φωτισμό LED και το στιβαρό αλουμινένιο περίβλημα αποπνέουν ποιότητα. Οι καθαρές γραμμές της σχεδίασης σε ανακυκλωμένο αλουμίνιο υψηλής ποιότητας αποδεικνύουν έμπρακτα ότι ένα κορυφαίο προϊόν μπορεί να συνδυάζει την πιο προηγμένη τεχνολογία με τη βιωσιμότητα. Το αλουμίνιο που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του προϊόντος είναι ανακυκλώσιμο κατά πάνω από 60%, ποσοστό πολύ υψηλότερο από αυτό του κλασικού αλουμινίου.

 • Διακόπτης Zero Watt (μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης)

  Μηδενική ενεργειακή κατανάλωση κατά το πάτημα του διακόπτη απενεργοποίησης μηδενικής ισχύος (0 Watt)

 • Ζωντανή εικόνα και ήχος για κινηματογραφική εμπειρία στην άνεση του σπιτιού σας.

  Το Pixel Precise HD βασίζεται στον βραβευμένο αλγόριθμο Pixel Plus. Μεταφέρει την ποιότητα εικόνας στο επόμενο επίπεδο με 4 τρισεκατομμύρια χρώματα, ενώ η τεχνολογία HD Natural Motion χαρίζει στις ταινίες σας άψογη κίνηση και πεντακάθαρη εικόνα. Με την τεχνολογία Super Resolution, το Pixel Precise HD σάς παρέχει τώρα την καλύτερη ποιότητα εικόνας, είτε παρακολουθείτε βίντεο από το Διαδίκτυο, είτε ταινίες Blu-ray καλής ποιότητας. Ο κρυστάλλινος ήχος του ηχοσυστήματος συνολικής ισχύος 20 W ολοκληρώνει την κινηματογραφική εμπειρία.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Ηλεκτρονικός οδηγός προγραμμάτων (EPG) 8 ημερών, η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • Τυπική κατανάλωση ρεύματος σε λειτουργία που μετράται σύμφωνα με το πρότυπο IEC62087 Ed 2.
 • Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά έτος, με βάση την κατανάλωση ισχύος της τηλεόρασης με 4ωρη λειτουργία ανά ημέρα επί 365 ημέρες. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης.
 • Αυτή η τηλεόραση περιέχει μόλυβδο μόνο σε ορισμένα μέρη ή εξαρτήματα, όπου δεν υπάρχουν άλλες τεχνολογικές εναλλακτικές, σύμφωνα με τις υπάρχουσες ρήτρες εξαίρεσης στο πλαίσιο της Οδηγίες RoHS.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: