Λεπτή τηλεόραση LED Full HD με Android™

  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/32pfk6500_12/32pfk6500_12_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  Λεπτή τηλεόραση LED Full HD με Android™

  Λεπτή τηλεόραση LED Full HD με Android

  Η τηλεόραση FHD της σειράς 6500 έχει υπέροχη εμφάνιση και τη δύναμη του Android. Το σύστημα Pixel Precise HD προσφέρει υπέροχες εικόνες, ενώ το Ambilight, η μοντέρνα σχεδίαση και τα αυθεντικά υλικά απογειώνουν την εμπειρία προβολής. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

6500 series Λεπτή τηλεόραση LED Full HD με Android™

80 εκ. (32"), Τηλεόραση LED Full HD, Διπύρηνος 8 GB με δυνατότητα επέκτασης, DVB-T/C/S/S2 32PFK6500/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Λεπτή τηλεόραση LED Full HD με Android

Με Ambilight 2 πλευρών

 • Το Ambilight αλλάζει για πάντα τον τρόπο που βλέπετε τηλεόραση

  Το σπίτι σας είναι το καταφύγιό σας. Γιατί να μην επιλέξετε και μια τηλεόραση που αποπνέει την ίδια ζεστασιά; Η μοναδική τεχνολογία Ambilight της Philips κάνει την οθόνη να φαίνεται πιο πλατιά και σας προσφέρει μια καθηλωτική οπτική εμπειρία, καθώς εκπέμπει μια λάμψη φωτός που απλώνεται όμορφα από τις δύο πλευρές της οθόνης προς τον τοίχο. Εικόνες γεμάτες χρώμα, ζωντάνια και συναίσθημα ξεπηδούν από την οθόνη στο σαλόνι σας, για να σας προσφέρουν εμπειρία προβολής πέρα από το συνηθισμένο.

 • Τεχνολογία Natural Motion για φυσικές και ευκρινείς κινούμενες εικόνες

  Σας αρέσουν οι ταινίες, αλλά θέλετε να απολαμβάνετε την καλύτερη δυνατή εικόνα. Το Natural Motion είναι μια τεχνολογία βελτίωσης της κίνησης που εξαλείφει την παραμόρφωση και προφέρει ομαλές κινούμενες εικόνες. Οι ταινίες βιντεοσκοπούνται σε περιορισμένο ρυθμό καρέ των 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο, προκαλώντας παραμόρφωση. Η τεχνολογία Natural Motion διπλασιάζει τον αριθμό των καρέ σε 50 αλλαγές κίνησης ανά δευτερόλεπτο. Χωρίς παραμόρφωση, βλέπετε μόνο φυσικές, ευκρινείς εικόνες.

 • Micro Dimming Pro για απίστευτη αντίθεση

  Το Micro Dimming Pro βελτιστοποιεί την αντίθεση στην τηλεόρασή σας ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού στο περιβάλλον. Ο αισθητήρας φωτός και το ειδικό λογισμικό αναλύουν την εικόνα σε 6400 διαφορετικές ζώνες, για να απολαμβάνετε απίστευτη αντίθεση και ποιότητα εικόνας για μια πραγματικά ζωντανή οπτική εμπειρία, μέρα ή νύχτα.

 • Σύστημα Pixel Precise HD: ανακαλύψτε την ολοζώντανη ποιότητα εικόνας

  Το Pixel Precise HD βελτιώνει την ποιότητα εικόνας για να σας παρέχει ευκρινείς εικόνες με υπέροχη αντίθεση, βάθος και λεπτομέρεια. Με βαθιά μαύρα, φωτεινά λευκά και ρεαλιστικές αποχρώσεις επιδερμίδας, τα χρώματα είναι τόσο ζωντανά και φυσικά που θα νομίζετε ότι ζείτε τη σκηνή.

 • Διπύρηνος επεξεργαστής και λειτουργικό σύστημα Android για ισχυρή απόδοση

  Με το σύστημα Android στην τηλεόρασή σας μπορείτε να κάνετε περιήγηση, να ανοίγετε εφαρμογές και να βλέπετε βίντεο πολύ γρήγορα, εύκολα και διασκεδαστικά. Το ρομπότ Android απελευθερώνει την ισχύ του διπύρηνου επεξεργαστή, για να κάνετε ό,τι θέλετε γρήγορα και απλά.

 • Android: για πιο γρήγορη, πιο πλούσια, πιο εξατομικευμένη εμπειρία τηλεόρασης

  Με Android στη Smart TV απολαμβάνετε γρήγορη επεξεργασία και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας. Παράλληλα, σας ανοίγει την πόρτα σε άπειρο περιεχόμενο από το Google Play™, το Netflix, προγράμματα περιήγησης στο Διαδίκτυο και πολλά άλλα. Μπορείτε να πλοηγηθείτε εύκολα στο μενού, το οποίο περιλαμβάνει απευθείας συνδέσμους για τα αγαπημένα σας κανάλια.

 • Τηλεχειριστήριο με πληκτρολόγιο, για εύκολη εισαγωγή κειμένου

  Τηλεχειριστήριο με πληκτρολόγιο, για εύκολη εισαγωγή κειμένου

  Πάρτε τον έλεγχο στα χέρια σας. Το εκπληκτικά εύχρηστο τηλεχειριστήριό μας διαθέτει όλα τα συνηθισμένα χαρακτηριστικά όπως πλήκτρα δρομέα, έλεγχο έντασης ήχου και κουμπιά συντομεύσεων. Στην άλλη πλευρά του θα βρείτε ένα πλήρες πληκτρολόγιο, που σας δίνει τη δυνατότητα για εισάγετε κείμενο εύκολα ανά πάσα στιγμή.

 • Η κεκλιμένη βάση αποτελεί ένα γεωμετρικό θαύμα

  Επιλέξαμε ένα εκλεπτυσμένο γυαλιστερό ασημί φινίρισμα ως το θεμέλιο για την κεκλιμένη βάση, και στη συνέχεια, το συνδυάσαμε με έναν εξαιρετικά λεπτό κεκλιμένο λαιμό, για να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο που ταιριάζει απόλυτα με κάθε μοντέρνο εσωτερικό χώρο.

 • Μοντέρνα σχεδίαση που αναδεικνύει τους χώρους ενός σύγχρονου σπιτιού

  Έχει μοντέρνα εμφάνιση για να ταιριάζει απόλυτα με τη διακόσμηση του χώρου σας. Επειδή θέλετε μια τηλεόραση που να τραβάει τα βλέμματα, ακόμα και όταν την κλείνετε.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Οι γονείς πρέπει να παρακολουθούν τα παιδιά τους ενώ παρακολουθούν τηλεόραση σε 3D, και να βεβαιώνονται ότι δεν παρουσιάζουν καμία από τις παραπάνω ενοχλήσεις. Η παρακολούθηση σε 3D δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 6 ετών, καθώς το οπτικό τους σύστημα δεν είναι πλήρως ανεπτυγμένο.
 • Η διαθεσιμότητα του EPG και η κάλυψη των προγραμμάτων (έως και 8 ημερών) εξαρτάται από τη χώρα και τον πάροχο.
 • Οι διάθεση των εφαρμογών Android διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε Google Play Store της χώρας σας.
 • Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά έτος, με βάση την κατανάλωση ισχύος της τηλεόρασης με 4ωρη λειτουργία ανά ημέρα επί 365 ημέρες. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης.
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • (Philips) συμβατό μόνο με συγκεκριμένη συσκευή αναπαραγωγής Philips.
 • Η λειτουργία του Google Cast εξαρτάται από τις εφαρμογές και τις συσκευές Google Cast Ready. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε τη σελίδα προϊόντος του Google Cast.
 • Η εφαρμογή Philips TV Remote και οι σχετικές λειτουργίες διαφέρουν ανά μοντέλο τηλεόρασης, πάροχο και χώρα, καθώς και ανά μοντέλο έξυπνης συσκευής και ανά λειτουργικό σύστημα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Οι παροχές της εφαρμογής Smart TV διαφέρουν ανά μοντέλο τηλεόρασης και χώρα. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/smarttv.
 • Εγγραφή USB μόνο για ψηφιακά κανάλια. Η δυνατότητα εγγραφής ενδέχεται να περιορίζεται από προστασία κατά της αντιγραφής προγραμμάτων (CI+). Ενδέχεται να ισχύουν περιορισμοί ανάλογα με τη χώρα και το κανάλι.
 • Η συμβατότητα εξαρτάται από την πιστοποίηση Wi-Fi Miracast και προϋποθέτει Android 4.2 ή νεότερη έκδοση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση της συσκευής σας.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: