Επαγγελματική τηλεόραση LCD

  Προηγμένος σχεδιασμός σε εκπληκτική τιμή

  Με αυτή τη μοντέρνα HD Ready Hospitality TV με εξοικονόμηση ενέργειας μπορείτε να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής τηλεόρασης και να είστε πλήρως προετοιμασμένοι για το μέλλον. Οι καλεσμένοι σας θα απολαύσουν ένα ζεστό καλωσόρισμα και μια υπέροχη εμπειρία τηλεθέασης. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Επαγγελματική τηλεόραση LCD

32'', LCD, ενσωματωμένη ψηφιακή τεχνολογία 32HF5335D/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Προηγμένος σχεδιασμός σε εκπληκτική τιμή

Ψηφιακή Hospitality LCD TV της Philips

 • Pixel Plus HD για περισσότερη λεπτομέρεια, βάθος και ευκρίνεια

  Pixel Plus HD για περισσότερη λεπτομέρεια, βάθος και ευκρίνεια

  Το Pixel Plus HD είναι μια τεχνολογία επεξεργασίας εικόνων που επιτρέπει στο θεατή να παρακολουθεί περιεχόμενο ζωντανό, φυσικό και ρεαλιστικό. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ευκρινείς και ζωντανές εικόνες με απίστευτες λεπτομέρειες και βάθος, από οποιαδήποτε πηγή HD.

 • Μήνυμα υποδοχής στην οθόνη

  Εμφανίζεται χαιρετισμός υποδοχής κάθε φορά που ενεργοποιείτε την τηλεόραση

 • Ενσωματωμένος δέκτης DVB-T για ψηφιακή τηλεόραση και ραδιόφωνο

  Ο ενσωματωμένος δέκτης DVB-T επιτρέπει τη λήψη ψηφιακών καναλιών επίγειου τηλεοπτικού σήματος, εκτός των αναλογικών. Επιτρέπει επίσης στους επισκέπτες να ακούνε ψηφιακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς με ήχο υψηλής ποιότητας χωρίς να απαιτείται αγορά ραδιοφωνικών δεκτών.

 • Incredible Surround™ για μεγαλύτερη απόλαυση ήχου

  Το Incredible Surround™ είναι μια τεχνολογία επεξεργασίας ήχου που επεκτείνει την εικονική απόσταση μεταξύ των δύο ηχείων προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία. Δίνει επίσης τη δυνατότητα στους επισκέπτες σας να απολαμβάνουν τον απόλυτο περιβάλλοντα ήχο με μεγαλύτερο βάθος και πλάτος χωρίς τη χρήση πρόσθετων ηχείων.

 • Περιστρεφόμενη βάση με αντικλεπτική πρόβλεψη

  Αυτή η LCD TV διαθέτει περιστρεφόμενη βάση ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να παρακολουθούν από οποιοδήποτε σημείο του δωματίου. Η βάση μπορεί να ασφαλίσει σε κάποιο τραπέζι ή έπιπλο αποτρέποντας την κλοπή της.

 • SmartLoader για fast cloning

  Σας δίνει τη δυνατότητα να αντιγράφετε τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης και του προγραμματισμού αναλογικών καναλιών από μία τηλεόραση σε άλλες μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η λειτουργία διασφαλίζει την ομοιογένεια μεταξύ των τηλεοράσεων και μειώνει το χρόνο και το κόστος εγκατάστασης.

 • Κλείδωμα μενού εγκατάστασης

  Αποτρέπει την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις ρυθμίσεις εγκατάστασης και διαμόρφωσης, διασφαλίζοντας μέγιστη άνεση για τους φιλοξενούμενους και αποτρέποντας περιττά έξοδα επαναπρογραμματισμού.

 • Με δυνατότητα ανάρτησης VESA

  Ένα ενιαίο βιομηχανικό πρότυπο για την τοποθέτηση εξοπλισμού σε τοίχο/οροφή που έχει θεσπιστεί από την Ένωση Ηλεκτρονικών Βίντεο (Video Electronics Standards Association). Παρέχει μεγάλη ευελιξία στις δυνατότητες ανάρτησης και ευρεία επιλογή στα στηρίγματα ανάρτησης.

 • Πράσινο λογότυπο για χαμηλή κατανάλωση ισχύος

  Η Philips εκχωρεί το πράσινο λογότυπο στα προϊόντα εκείνα που είναι εξαιρετικά φιλικά και ασφαλή για το περιβάλλον και σας διαβεβαιώνει ότι κάνετε τη σωστή περιβαλλοντική επιλογή. Το υλικό κατασκευής αυτής της Hospitality TV βασίζεται σε ένα καταναλωτικό μοντέλο τηλεόρασης που έχει πιστοποιηθεί από εξωτερικούς ελεγκτές ότι καταναλώνει (πάνω από) τουλάχιστον 10% λιγότερη ισχύ από άλλα προϊόντα της αγοράς που ανήκουν στην ίδια κατηγορία. Η μικρότερη κατανάλωση ισχύος μειώνει όχι μόνο τις αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον αλλά και το κόστος λειτουργίας (επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/sustainability)

 • Οικολογικός σχεδιασμός και φλογοεπιβραδυντικό περίβλημα

  Οι τηλεοράσεις της Philips κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αρχές EcoDesign οι οποίες στοχεύουν στην ελαχιστοποίηση των συνολικών αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον, μέσω χαμηλής κατανάλωσης ισχύος, απομάκρυνσης επικίνδυνων ουσιών, μικρότερου βάρους, πρακτικότερης συσκευασίας και μεγαλύτερης δυνατότητας ανακύκλωσης. Οι τηλεοράσεις της Philips διαθέτουν επίσης ειδικό περίβλημα με φλογοεπιβραδυντικό υλικό. Ανεξάρτητοι έλεγχοι από πυροσβεστικές υπηρεσίες έδειξαν ότι οι τηλεοράσεις της Philips δεν συμβάλλουν στη φωτιά.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: