Ηχεία πολυμέσων 2.0

  Ηχεία πολυμέσων 2.0

  Δείχνουμε χαριτωμένα αλλά ξέρουμε να διασκεδάζουμε έντονα

  Παίζουμε υπέροχη μουσική, φωνητικά και soundtrack! Απλά συνδέστε μας στο notebook ή το MP3 player και θα σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία ακρόασης ζωντανεύοντας τη μουσική και τους ήχους σας. Με την πρακτική διαχείριση καλωδίων έχετε και μια τακτοποιημένη επιφάνεια εργασίας!

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Δείχνουμε χαριτωμένα αλλά ξέρουμε να διασκεδάζουμε έντονα

 • Ισχύς εξόδου ήχου 10W

  Ισχύς εξόδου ήχου 10W

  Οι ισχυροί ακτινοβολητές μπάσων με έξοδο 10W επιτρέπουν στα μικρά ηχεία την πιο αποτελεσματική αναπαραγωγή συχνοτήτων μπάσων χωρίς την ανάγκη αύξησης του μεγέθους τους. Έτσι έχετε καλύτερα μπάσα σε μικρότερο χώρο!

 • Μεταβλητό μήκος καλωδίου

  Μεταβλητό μήκος καλωδίου

  Η εύκολη διαχείριση καλωδίων σάς βοηθά να οργανώσετε την ακαταστασία των καλωδίων για να έχετε ένα τακτοποιημένο γραφείο. Επίσης, το μήκος καλωδίου ρυθμίζεται για να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

 • Απολαύστε μουσική, παιχνίδια, ταινίες και online βίντεο

  Απολαύστε μουσική, παιχνίδια, ταινίες και online βίντεο

  Ο ιδανικός σύντροφος για φορητούς υπολογιστές και netbook, ώστε να μπορείτε να αναπαράγετε μουσική και βίντεο πολυμέσων με εξαιρετική ποιότητα ήχου.

 • Φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν

  Φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν

  Πιστοποιημένο από τη Royal Philips Electronics ως προϊόν φιλικό προς το περιβάλλον. Ένα προϊόν φιλικό προς το περιβάλλον συνεπάγεται ότι η απόδοση της συσκευής είναι τουλάχιστον 10% καλύτερη από αυτή των κύριων ανταγωνιστών σε επιλεγμένα θέματα βιωσιμότητας (π.χ ενεργειακή απόδοση, βάρος προϊόντος, διαχείριση κύκλου ζωής, κ.λπ.).

 • Πεντακάθαρος ήχος

  Απολαύστε ζωντανή, πεντακάθαρη αναπαραγωγή φωνητικών

 • Πλούσια μπάσα

  Αυτό το ηχείο υπολογιστή της Philips προσφέρει καλή ποιότητα ήχου και μια πλούσια εμπειρία μπάσων από ένα σύστημα κουτιού ηχείου.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: