Ασύρματα ακουστικά HiFi

  Ασύρματα ακουστικά HiFi

  Πεντακάθαρη, ασύρματη μετάδοση μουσικής

  Τα ακουστικά SHD8600UG/10 σας δίνουν την ευκαιρία να απολαμβάνετε ελεύθερα τηλεόραση και μουσική στο σπίτι σας. Η ψηφιακή μετάδοση αποδίδει ομαλή λήψη και άρτια αναπαραγωγή ήχου. Τα περιστρεφόμενα καλύμματα ακουστικών και το αυτορυθμιζόμενο εσωτερικό στήριγμα κεφαλής προσφέρουν επιπλέον άνεση και σταθερότητα. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ασύρματα ακουστικά HiFi

Αγκαλιάζουν το αυτί, Μαύρο SHD8600UG/10 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Πεντακάθαρη, ασύρματη μετάδοση μουσικής

Ψηφιακή ασύρματη μετάδοση

 • Λειτουργία ταχείας φόρτισης για γρήγορη επαναφόρτιση

  Λειτουργία ταχείας φόρτισης για γρήγορη επαναφόρτιση

  Η λειτουργία έξυπνης και γρήγορης φόρτισης επιτρέπει την πλήρη επαναφόρτιση της μπαταρίας σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Η χωρητικότητα της μπαταρίας που υπολείπεται καθορίζεται από ένα εσωτερικό κύκλωμα, έτσι ώστε η εισερχόμενη τάση να βελτιστοποιείται για γρήγορη επαναφόρτιση ενώ ταυτόχρονα μεγιστοποιείται η διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

 • Αποθηκεύστε το δέκτη στο σταθμό σύνδεσης

  Αποθηκεύστε το δέκτη στο σταθμό σύνδεσης

  Ο σταθμός σύνδεσης παρέχει αποθήκευση για το δέκτη όταν δεν χρησιμοποιείται, ενώ σε ορισμένα μοντέλα, φορτίζει και την μπαταρία.

 • Τα περιστρεφόμενα καλύμματα ακουστικών διασφαλίζουν άνετη εφαρμογή

  Τα περιστρεφόμενα καλύμματα ακουστικών διασφαλίζουν άνετη εφαρμογή

  Η άψογη εφαρμογή μεταξύ των καλυμμάτων και των αυτιών δεν αφήνει τον ήχο να δραπετεύσει και βελτιώνει την εμπειρία ακρόασης. Τα καλύμματα ακουστικών μπορούν να μετακινηθούν πάνω-κάτω και αριστερά-δεξιά για τέλεια εφαρμογή και βέλτιστη άνεση.

 • Πεντακάθαρη ψηφιακή μετάδοση (2,4GHz)

  Η ψηφιακή μετάδοση 2,4G Hz αποτρέπει τη συμπίεση και την απώλεια δεδομένων ανάμεσα στον πομπό και στα ακουστικά. Τα ψηφιακά σήματα μετατρέπονται σε αναλογικά σήματα στο τέλος της διαδικασίας μετάδοσης. Το τελικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακή ποιότητα ήχου, με ομαλή ακουστική και ελάχιστη απώλεια δεδομένων.

 • Ηχεία με συντονισμένη ακουστική για εξαιρετική ποιότητα ήχου

  Τα ηχεία με συντονισμένη ακουστική παράγουν πεντακάθαρο, ισορροπημένο ήχο μοναδικής καθαρότητας και ακρίβειας, τόσο στα υψηλότερα πρίμα όσο και στα πιο βαθιά μπάσα.

 • Αυτορυθμιζόμενο σύστημα κεφαλής που εξασφαλίζει άψογη εφαρμογή

  Το εσωτερικό στήριγμα κεφαλής αυτών των ακουστικών Philips προσαρμόζεται εύκολα στο κεφάλι σας χάρη σε έναν αυτόματο μηχανισμό.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: