Κάμερα

  Skype™ στην τηλεόρασή σας

  Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με τους ανθρώπους που το αξίζουν, όπου κι αν βρίσκονται. Με το Skype™ στην τηλεόρασή σας, θα μπορείτε να απολαμβάνετε δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε την τηλεόραση Smart LED της Philips στο Internet και αυτήν την κάμερα υψηλής ποιότητας στην τηλεόραση... και να ξεκινήσετε τις κλήσεις! Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Skype™ στην τηλεόρασή σας

Τηλεφωνήματα και βιντεοκλήσεις στο σαλόνι σας

 • Μιλήστε δωρεάν με ζωντανές βιντεοκλήσεις

  Απολαύστε δωρεάν βιντεοκλήσεις Skype από τη Philips Smart TV: απλώς συνδέστε την κάμερα στην υποδοχή USB της τηλεόρασης και συνδέστε την τηλεόραση με το Internet. Ακολουθήστε τις απλές οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη και απολαύστε ζωντανές συνομιλίες βίντεο με τους φίλους και την οικογένειά σας στο άψε-σβήσε!

 • Καλέστε σταθερά ή κινητά τηλέφωνα σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, με φοβερές χρεώσεις

  Μπορείτε να μιλάτε με τους αγαπημένους σας δωρεάν μέσω Skype - ξέρετε όμως ότι μπορείτε και να τους καλείτε από την τηλεόρασή τους στα σταθερά/κινητά τους τηλέφωνα, σε όποιο σημείο του κόσμου κι αν βρίσκονται, και μάλιστα με χαμηλές χρεώσεις; Αυτή η κάμερα για τηλεοράσεις Philips προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας με 2 ενσωματωμένα μικρόφωνα.

 • Μιλήστε ταυτόχρονα με πολλά άτομα μέσω της τηλεόρασής σας.

  Απολαύστε μοναδικές συνδιασκέψεις μέσω της τηλεόρασής σας. Μιλήστε ταυτόχρονα με περισσότερους από 1 φίλους και κανονίστε δωρεάν τις λεπτομέρειες της βραδινής σας εξόδου, εφόσον βέβαια χρησιμοποιούν και εκείνοι Skype.

 • Απολαύστε βιντεοκλήσεις με την υψηλής ποιότητας κάμερα για τηλεοράσεις

  Η υψηλής ποιότητας κάμερα της Philips είναι συμβατή με όλες τις τηλεοράσεις Philips Smart TV Premium και παρέχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Απολαύστε βιντεοκλήσεις με εξαιρετική λεπτομέρεια στη μεγάλη οθόνη.

 • Πεντακάθαρη εικόνα όπου κι αν κάθεστε, με το ψηφιακό ζουμ 3x

  Με το ψηφιακό ζουμ 3x, μπορείτε να προσαρμόζετε το ζουμ όπως ακριβώς θέλετε, ανεξαρτήτως της απόστασής σας από την τηλεόραση. Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίζετε την κλίση και τη μετατόπιση ώστε να πετύχετε τις τέλειες συνθήκες προβολής, ακόμη και αν η τηλεόρασή σας είναι τοποθετημένη σε γωνία ή σε άλλο σημείο που δεν βρίσκεται απευθείας μπροστά στον καναπέ.

 • Πεντακάθαρη ομιλία ανεξαρτήτως απόστασης και χώρου

  Η κάμερα αυτή είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία επεξεργασίας ήχου με ακύρωση ηχούς. Η τεχνολογία αυτή διασφαλίζει τη μείωση της ηχούς που συλλαμβάνεται από τα ενσωματωμένα μικρόφωνα, βελτιώνοντας έτσι την ευκρίνεια της ομιλίας στις κλήσεις σας στο Skype. Απολαύστε εξαιρετική ποιότητα ήχου.

 • Στήριγμα γενικής χρήσης για όλες τις τηλεοράσεις Philips Smart TV Premium

  Συμβατή με όλες τις τηλεοράσεις Philips Smart LED με πιστοποίηση Skype, αυτή η κάμερα συνοδεύεται από ένα εύχρηστο στήριγμα για απλή και γρήγορη εγκατάσταση. Συνδέστε την κάμερα στην υποδοχή USB της τηλεόρασης και μιλήστε στο Skype με λίγα εύκολα βήματα.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Όχι κλήσεις έκτακτης ανάγκης μέσω Skype - Το Skype δεν υποκαθιστά το κανονικό σας τηλέφωνο και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κλήσεις έκτακτης ανάγκης.
 • Για τη χρήση της υπηρεσίας δωρεάν βιντεοκλήσεων Skype™ από την τηλεόρασή σας, η τηλεόραση θα πρέπει να είναι συνδεδεμένη στο Internet.
 • Η λειτουργία ζουμ, μετατόπισης και κλίσης διατίθεται μόνο στις τηλεοράσεις που κυκλοφορούν στην Ευρώπη και τη Ρωσία

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: