Φορητό DVD Player

  DVD playback

  Διπλασιάστε την προβολή ταινιών όταν ταξιδεύετε

  Ταινίες και μουσική στο αυτοκίνητο! Το Philips PD7042 διαθέτει δύο συσκευές DVD 18 εκ. (7"), επιτρέποντας στους επιβάτες να παρακολουθούν DVD με ταινίες, μουσική και φωτογραφίες. Με την ενσωματωμένη μπαταρία 2 ωρών, μπορείτε να απολαύσετε ταινίες όπου κι αν είστε. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Φορητό DVD Player

LCD 18 εκ./7", Συσκευές αναπαραγωγής δύο DVD PD7042/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Διπλασιάστε την προβολή ταινιών όταν ταξιδεύετε

με δύο συσκευές αναπαραγωγής DVD

 • Έγχρωμη οθόνη LCD TFT 17,8 εκ. (7") σε φορμά ευρείας οθόνης 16:9

  Έγχρωμη οθόνη LCD TFT 17,8 εκ. (7") σε φορμά ευρείας οθόνης 16:9

  Η έγχρωμη οθόνη LCD ζωντανεύει τις εικόνες, αναδεικνύοντας τις πολύτιμες φωτογραφίες σας, τις αγαπημένες σας ταινίες και μουσική με τις 'πραγματικές', πλούσιες λεπτομέρειες και τα ζωντανά χρώματα που διαθέτουν οι τυπωμένες φωτογραφίες υψηλής ποιότητας. Ο λόγος διαστάσεων ευρείας οθόνης 16:9 είναι καθιερωμένος για τηλεοράσεις γενικής χρήσης και ψηφιακές τηλεοράσεις υψηλής ανάλυσης. Ο εγγενής λόγος διαστάσεων 16:9 συνεπάγεται προβολή βίντεο χωρίς γραμμές στο επάνω και κάτω μέρος της εικόνας και χωρίς την απώλεια ποιότητας που επιφέρει η αλλαγή κλίμακας, μέσω της προσαρμογής της εικόνας σε διαφορετικό μέγεθος οθόνης.

 • Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία

  Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία

  Τα στερεοφωνικά ηχεία παρέχουν ποιοτικό ήχο και άνετη ακρόαση. Απολαύστε τη μουσική οποτεδήποτε και οπουδήποτε θέλετε χάρη στα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία που προσφέρουν άνεση και απόλαυση μουσικής αναπαραγωγής με απλή σύνδεση των ακουστικών.

 • Συμβατό με DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD

  Συμβατό με DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD

  Το φορητό DVD player της Philips είναι συμβατό με τους περισσότερους δίσκους DVD και CD που κυκλοφορούν στην αγορά. Το DVD player μπορεί να αναπαράγει τα εξής φορμά: DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, και CD. DVD+/-R είναι η σύντομη ονομασία ενός δίσκου DVD ο οποίος μπορεί να δεχτεί και τα δύο εγγράψιμα φορμά DVD. Με τον ίδιο τρόπο, και το DVD+/-RW μπορεί να δεχτεί και τους δύο τύπους εγγράψιμων δίσκων.

 • Αναπαραγωγή MP3-CD, CD και CD-RW

  Αναπαραγωγή MP3-CD, CD και CD-RW

  Το MP3 είναι μια επαναστατική τεχνολογία συμπίεσης, με την οποία μεγάλα ψηφιακά αρχεία μουσικής μπορούν να γίνουν έως και 10 φορές μικρότερα χωρίς σημαντική υποβάθμιση της ποιότητας του ήχου. Σε ένα μόνο CD μπορούν να αποθηκευτούν μέχρι και 10 ώρες μουσικής.

 • Έξυπνο κιτ στηρίγματος αυτοκινήτου για ευκολία χρήσης

  Έξυπνο κιτ στηρίγματος αυτοκινήτου για ευκολία χρήσης

  Γιατί δεν παίρνετε το φορητό DVD player από το σπίτι μαζί σας στο δρόμο, ώστε να απολαμβάνετε ψυχαγωγία και στις μετακινήσεις σας; Το μοναδικό σύστημα κιτ στηρίγματος αυτοκινήτου διασφαλίζει ευκολία χρήσης με βραχίονα ταχείας αποδέσμευσης που διευκολύνει την αφαίρεση της συσκευής αναπαραγωγής όταν δεν χρησιμοποιείται. Μπορείτε να πάρετε μαζί σας το φορητό DVD player, αφήνοντας το στήριγμα στο αυτοκίνητο.

 • Έως και 2 ώρες αναπαραγωγής με ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία*

  Έως και 2 ώρες αναπαραγωγής με ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία*

  Αυτή η συσκευή αναπαραγωγής της Philips διαθέτει συμπαγή ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία για ισχύ μεγάλης διάρκειας. Απολαύστε έως 2 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής ταινιών, φωτογραφιών και μουσικής με μία μόνο φόρτιση. Απλώς συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας και φορτίστε ξανά τη συσκευή - τόσο εύκολα.

 • Προβολή εικόνων JPEG από δίσκο εικόνων

  Προβολή εικόνων JPEG από δίσκο εικόνων

  Πραγματοποιήστε αναπαραγωγή των φωτογραφιών JPEG που έχετε αποθηκεύσει στο δίσκο σας. Ξαναζήστε τις αγαπημένες σας στιγμές με φίλους και οικογένεια όποτε το θελήσετε.

 • Περιλαμβάνονται 2 σετ ακουστικών για προσωπική απόλαυση

  Περιλαμβάνονται 2 σετ ακουστικών για προσωπική απόλαυση

  Περιλαμβάνονται 2 σετ ακουστικών για προσωπική απόλαυση.

 • Περιλαμβάνεται τσάντα ταξιδιού

  Περιλαμβάνεται τσάντα ταξιδιού

  Η τσάντα ταξιδίου προσφέρει πλήρη προστασία εν κινήσει.

 • Σύνδεση με ένα μόνο καλώδιο για γρήγορη εγκατάσταση στο αυτοκίνητο

  Η σχεδίαση σύνδεσης με ένα μόνο καλώδιο σημαίνει ότι απαιτείται ένα μόνο καλώδιο για τη σύνδεση των δύο φορητών συσκευών αναπαραγωγής DVD της Philips μεταξύ τους. Δεν χρειάζονται επιπλέον καλώδια, δεν δημιουργείται χάος και η εγκατάσταση διαρκεί μόνο μερικά δευτερόλεπτα.

 • Παρακολουθείτε δύο διαφορετικές ταινίες ξεχωριστά ή δείτε μία ταινία από δύο συσκευές αναπαραγωγής

  Η ενσωματωμένη σχεδίαση διπλής αναπαραγωγής του αυτοκινήτου σας επιτρέπει να παρακολουθείτε διαφορετικές ταινίες σε κάθε φορητή συσκευή αναπαραγωγής DVD. Εναλλακτικά, μπορείτε να τις συνδέσετε μεταξύ τους και, με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού, οι επιβάτες τόσο των μπροστινών όσο και των πίσω καθισμάτων, μπορούν να παρακολουθήσουν ταυτόχρονα την ίδια ταινία και από τις δύο συσκευές DVD.

 • Πιστοποίηση βάσει DivX για τυπική αναπαραγωγή βίντεο DivX

  Με την υποστήριξη DivX®, μπορείτε να απολαύσετε βίντεο και ταινίες κωδικοποίησης DivX από το Internet, καθώς και χολιγουντιανές ταινίες που αγοράζετε. Το φορμά DivX είναι μια τεχνολογία συμπίεσης MPEG-4 που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε μεγάλα αρχεία, όπως ταινίες, τρέιλερ και βίντεο κλιπ σε μέσα, όπως εγγράψιμους δίσκους CD-R/RW και DVD, αποθηκευτικά μέσα USB και άλλες κάρτες μνήμης και να τα αναπαράγετε στη δική σας συσκευή DivX Certified® της Philips.

 • Πλήρης επαναφορά σε περίπτωση διακοπής

  Η συσκευή αναπαραγωγής DVD-βίντεο θυμάται σε ποιο σημείο σταματήσατε την προβολή όταν απενεργοποιήσατε τη συσκευή ή όταν διακόπηκε η παροχή ρεύματος. Εάν στο μεταξύ δεν τοποθετήσατε άλλο δίσκο, η συσκευή θα συνεχίσει την αναπαραγωγή από εκεί που σταματήσατε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε ξανά τον ίδιο δίσκο... και η ζωή σας γίνεται πιο εύκολη!

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Οι ονομασίες DivX, DivX Certified και τα σχετιζόµενα µε αυτές λογότυπα αποτελούν εµπορικά σήµατα της DivXNetworks, Inc. και χρησιµοποιούνται κατόπιν αδείας.
 • Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουν περιορισμένο αριθμό κύκλων φόρτισης και ενδέχεται να χρειαστεί αντικατάστασή τους. Η διάρκεια ζωής και ο κύκλος φόρτισης των μπαταριών ποικίλλουν ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.
 • Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.
 • Ο χρόνος αναπαραγωγής ανάλογα με τη διάρκεια της μπαταρίας είναι κατά προσέγγιση και διαφέρει ανάλογα με την κατάσταση της εφαρμογής. Για μεγαλύτερη διάρκεια, οι χρήστες πρέπει να ρυθμίζουν τον οπίσθιο φωτισμό LCD στο ελάχιστο, να συνδέουν ακουστικά (και όχι τα ενσωματωμένα ηχεία), να ακούνε σε μέτρια ένταση & να χρησιμοποιούν το προϊόν σε θερμοκρασία δωματίου.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: