Ηχεία πολυμέσων 2.0

  Ηχεία πολυμέσων 2.0

  Εντυπωσιακός ήχος και στυλ

  Το MMS 321 αποπνέει ποιότητα από παντού: από τα κατασκευασμένα από mylar τουίτερ έως τους ισχυρούς οδηγούς πίεσης μπάσων. Σας παρέχει ήχο ποιότητας υπογούφερ χρησιμοποιώντας δύο μόνο ηχεία, ενώ διαθέτει τελείωμα από ανοξείδωτο ατσάλι που βελτιώνει την απόδοση.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Εντυπωσιακός ήχος και στυλ

Ισχυροί οδηγοί πίεσης μπάσων

 • Δυναμική ενίσχυση μπάσων - Το πιο βαθύ και πλούσιο μπάσο που έχετε ακούσει

  Δυναμική ενίσχυση μπάσων - Το πιο βαθύ και πλούσιο μπάσο που έχετε ακούσει

  Η πρωτοποριακή τεχνολογία παρέχει απίστευτα βαθύ και πλούσιο μπάσο από συμπαγή ηχεία. Με τη δυναμική ενίσχυση των μπάσων τονίζονται οι χαμηλές συχνότητες της μουσικής σας, σε όποια ένταση και αν ακούτε - σιγά ή δυνατά – με το πάτημα ενός κουμπιού!

 • Ισχυροί οδηγοί πίεσης μπάσων

  Η μοναδική σχεδίαση σάς δημιουργεί την αίσθηση του υπογούφερ ενώ προέρχεται από δύο μικρά ηχεία. Έχει γίνει ανακατασκευή του υπογούφερ, το οποίο έχει ενσωματωθεί στα ηχεία.

 • Τέλειο σύστημα για MP3, PC, τηλεόραση, CD και πολλά άλλα

  Συνδέστε τα ηχεία σας με όλες τις συσκευές σας. Καταπληκτικός τρόπος για να ακούσετε μουσική από MP3 player, υπολογιστή, τηλεόραση, CD, DVD και όλες τις συσκευές πολυμέσων.

 • Τουίτερ κατασκευασμένα από mylar για ήχο υψηλής πιστότητας

  Η μοναδική κατασκευή των διπλής μορφής, θολοειδών τουίτερ από mylar διασφαλίζει μια εκπληκτική απόδοση ήχου. Η μουσική ζωντανεύει και οι ταινίες ακούγονται όπως πρέπει, με την τέλεια αναπαραγωγή ολόκληρου του φάσματος των υψηλών συχνοτήτων.

 • Οδηγοί αλουμινίου με μεγάλης ισχύος μαγνήτες νεοδυμίου

  Οι οδηγοί αλουμινίου διαθέτουν μεγάλης ισχύος μαγνήτες νεοδυμίου. Τα ποιοτικά υλικά και η βελτιστοποιημένη σχεδίαση διασφαλίζουν σταθερή απόδοση σε ολόκληρο το φάσμα του ήχου

 • Σχεδίαση & βάση από ανοξείδωτο ατσάλι - υψηλή απόδοση με στυλ

  Το κομψό περίβλημα και η βάση των ηχείων είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι για μεγαλύτερη αντοχή και οπτική απόδοση του προϊόντος. Ένας κομψός τρόπος ενίσχυσης της εξαιρετικής απόδοσης των ηχείων σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: