HD9218
Ο υγιεινός τρόπος τηγανίσματος!
Χάρη στη μοναδική τεχνολογία Rapid Air της Philips, μπορείτε να τηγανίζετε τα φαγητά σας με αέρα, ώστε να γίνονται τραγανά εξωτερικά και τρυφερά στο εσωτερικό. Χρησιμοποιήστε ελάχιστο ή και καθόλου λάδι για άψογη υφή και τέλεια γευστικά αποτελέσματα!
Προβολή όλων των πλεονεκτημάτωνΔυστυχώς αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
Αν έχετε το δικαίωμα απαλλαγής ΦΠΑ για τις ιατρικές συσκευές, μπορείτε να τη διεκδικήσετε για αυτό το προϊόν. Το ποσό του ΦΠΑ θα αφαιρεθεί από το ποσό που εμφανίζεται παραπάνω. Αναζητήστε τις λεπτομέρειες στο καλάθι αγορών σας.
Κατάλληλο όχι μόνο για τηγάνισμα, το πρωτοποριακό Airfryer της Philips με τεχνολογία Rapid Air σάς επιτρέπει επίσης να ψήνετε τα αγαπημένα σας φαγητά. Τα πάντα σε μία συσκευή!
Με το ενσωματωμένο χρονόμετρο, μπορείτε να ρυθμίζετε χρόνους μαγειρέματος έως και 30 λεπτά. Η λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης περιλαμβάνει ηχητική ειδοποίηση. Χάρη στον πλήρως ρυθμιζόμενο έλεγχο της θερμοκρασίας, μπορείτε να ορίσετε την καλύτερη θερμοκρασία μαγειρέματος έως 200oC (390 βαθμούς Fahrenheit). Μαγειρέψτε τραγανές πατάτες, σνακ, κοτόπουλο, κρέας και ό,τι άλλο θέλετε, όλα στο σωστό χρόνο και στη σωστή θερμοκρασία!
Η τεχνολογία Rapid Air, χάρη στη μοναδική σχεδίαση σε σχήμα "αστερία", στροβιλίζει τον θερμό αέρα για να δημιουργείτε πεντανόστιμα φαγητά που είναι τραγανά εξωτερικά και τρυφερά στο εσωτερικό, με ελάχιστο ή και καθόλου πρόσθετο λάδι
Η μοναδική κατασκευή του Philips Airfryer συνδυάζει γρήγορη κυκλοφορία του θερμού αέρα, ακτινωτή σχεδίαση και βέλτιστο προφίλ θέρμανσης, ώστε να ετοιμάζετε μια ποικιλία από πεντανόστιμα γεύματα με γρήγορο, εύκολο και πιο υγιεινό τρόπο, χωρίς να είναι απαραίτητη η προσθήκη λαδιού.
Το αποσπώμενο αντικολλητικό συρτάρι και το καλάθι τροφίμων πλένονται στο πλυντήριο πιάτων γρήγορα και εύκολα. Το Airfryer της Philips με τεχνολογία Rapid Air γλιτώνει εσάς και το σπίτι σας από τη μυρωδιά του τηγανισμένου λαδιού σε σύγκριση με μια τυπική φριτέζα.
Τεχνικές προδιαγραφές
Σχεδίαση
Βάρος και διαστάσεις
Γενικές προδιαγραφές
Φινίρισμα
Σέρβις
Βιωσιμότητα