1
Ηλεκτρικές σκούπες

Performer Compact

Ηλεκτρική σκούπα με σακούλα

  • KA
  • KA
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/f/fc8377_09/fc8377_09_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  Performer Compact

  Ηλεκτρική σκούπα με σακούλα

  Κορυφαίες επιδόσεις, εύκολη χρήση

  Η νέα ηλεκτρική σκούπα Philips Performer Compact προσφέρει κορυφαία αποτελέσματα καθαρισμού με ελάχιστη προσπάθεια. Η τεχνολογία AirflowMax παρέχει υψηλή ισχύ αναρρόφησης για περισσότερη ώρα, ενώ το πέλμα TriActive απομακρύνει αποτελεσματικά τη σκόνη από όλα τα δάπεδα. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Κορυφαίες επιδόσεις, εύκολη χρήση

Η νέα ηλεκτρική σκούπα Philips Performer Compact προσφέρει κορυφαία αποτελέσματα καθαρισμού με ελάχιστη προσπάθεια. Η τεχνολογία AirflowMax παρέχει υψηλή ισχύ αναρρόφησης για περισσότερη ώρα, ενώ το πέλμα TriActive απομακρύνει αποτελεσματικά τη σκόνη από όλα τα δάπεδα. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Performer Compact Ηλεκτρική σκούπα με σακούλα

Σήμα ενεργειακής απόδοσης AAA*, Αντιαλλεργικό φίλτρο, 3 L FC8377/09 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
Δήλωση

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Κορυφαίες επιδόσεις, εύκολη χρήση

Μικρή αλλά πανίσχυρη, με τεχνολογία AirflowMax

 • Υψηλή απόδοση με ενεργειακή κλάση 3AAA

  Υψηλή απόδοση με ενεργειακή κλάση 3AAA

  Ειδική σχεδίαση για την επίτευξη της πλήρους απόδοσης με ενεργειακή κλάση A, Α για απόδοση καθαρισμού σε σκληρά δάπεδα και Α για επανεκπομπή σκόνης.

 • Επαναστατική τεχνολογία AirflowMax για μεγάλη απορροφητική ισχύ

  Επαναστατική τεχνολογία AirflowMax για μεγάλη απορροφητική ισχύ

  Η μοναδική τεχνολογία AirflowMax παρέχει υψηλή απορροφητική ισχύ για περισσότερη ώρα* για να χρησιμοποιείτε τη σακούλα μέχρι να γεμίσει πλήρως. Η τεχνολογία κατασκευής βασίζεται στη βελτιστοποίηση τριών βασικών στοιχείων: 1) Μοναδικές ραβδώσεις στο εσωτερικό του χώρου συλλογής σκόνης για μεγιστοποίηση της ροής αέρα γύρω από τη σακούλα συλλογής σκόνης και χρήση ολόκληρης της επιφάνειας της σακούλας. 2) Ειδικά σχεδιασμένος χώρος συλλογής σκόνης που επιτρέπει στη σακούλα συλλογής σκόνης να ξεδιπλώνεται ομοιόμορφα. 3) Υψηλής ποιότητας δομές ινών που δεν φράζουν και απορροφούν τη σκόνη χωρίς να μπλοκάρουν τους πόρους της σακούλας συλλογής σκόνης, αποτρέποντας έτσι μείωση της απορροφητικής ισχύος.

 • Το πέλμα TriActive εκτελεί 3 ενέργειες καθαρισμού ταυτόχρονα

  Το πέλμα TriActive εκτελεί 3 ενέργειες καθαρισμού ταυτόχρονα

  Το πέλμα TriActive εκτελεί 3 ενέργειες καθαρισμού ταυτόχρονα: 1) Ανοίγει απαλά το πέλος του χαλιού με την ειδικά σχεδιασμένη πλάκα του και αφαιρεί σε βάθος τη σκόνη. 2) Απορροφά τα μεγάλα κομμάτια με το μεγαλύτερο άνοιγμα στην εμπρός πλευρά του. 3) Μαζεύει τη σκόνη και τη βρομιά κοντά στα έπιπλα και τους τοίχους, ακολουθώντας το περίγραμμά τους με τα δύο πλευρικά κανάλια αέρα.

 • Εξάρτημα μεγάλης εμβέλειας για πρόσβαση σε δύσκολα σημεία

  Εξάρτημα μεγάλης εμβέλειας για πρόσβαση σε δύσκολα σημεία

  Το εξάρτημα μεγάλης εμβέλειας είναι ένα έξυπνο αξεσουάρ για να καθαρίζετε δύσκολα σημεία, όπως το επάνω μέρος των επίπλων ή ψηλά ράφια. Η γωνία της βούρτσας είναι ρυθμιζόμενη, ώστε να μπορείτε να διαμορφώνετε το εξάρτημα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

 • Ενσωματωμένα αξεσουάρ για απόλυτη άνεση

  Ενσωματωμένα αξεσουάρ για απόλυτη άνεση

  Η ηλεκτρική σκούπα διαθέτει ενσωματωμένα αξεσουάρ, ώστε να μην χρειάζεται να μεταφέρετε επιπλέον εξαρτήματα όταν καθαρίζετε. Το εξάρτημα για τις κοιλότητες βρίσκεται επάνω στη σκούπα ώστε να είναι πάντα έτοιμο για χρήση.

 • Συνδέσεις ActiveLock για εύκολη προσαρμογή σε κάθε εργασία καθαρισμού

  Συνδέσεις ActiveLock για εύκολη προσαρμογή σε κάθε εργασία καθαρισμού

  Οι συνδέσεις ActiveLock σάς επιτρέπουν να συνδέετε και να αποσυνδέετε εύκολα τα διάφορα πέλματα και εξαρτήματα από τον τηλεσκοπικό σωλήνα ενώ καθαρίζετε.

 • Κλασική σακούλα s-bag με 50% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

  Κλασική σακούλα s-bag με 50% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

  Αυτή η νέα συνθετική σακούλα συλλογής σκόνης της Philips έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την ηλεκτρική σκούπα για μεγαλύτερο διάστημα, προσφέροντας μεγάλη απορροφητική ισχύ και κορυφαίο φιλτράρισμα μέχρι τη στιγμή που θα γεμίσει και θα την απορρίψετε.

 • Το αντιαλλεργικό φίλτρο αιχμαλωτίζει περισσότερο από το 99,90% της ψιλής σκόνης

  Το αντιαλλεργικό φίλτρο αιχμαλωτίζει περισσότερο από το 99,90% της ψιλής σκόνης

  Έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες όσων υποφέρουν από αλλεργίες και, γενικότερα, όσων απαιτούν υψηλότερο επίπεδο υγιεινής.

 • Αντιαλλεργική δράση με πιστοποίηση από το ECARF

  Αντιαλλεργική δράση με πιστοποίηση από το ECARF

  Αυτή η ηλεκτρική σκούπα είναι αντιαλλεργική και διαθέτει σχετική πιστοποίηση από το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ερευνών για τις Αλλεργίες (ECARF). Απομακρύνει από τον εξερχόμενο αέρα αλλεργιογόνα από τρίχες γάτας και σκύλου, ακάρεα σκόνης ή γύρη σε ποσοστό έως και 99,9%, για να απολαμβάνετε στο σπίτι σας ένα υγιεινό περιβάλλον χωρίς αλλεργίες.

 • 5 σακούλες s-bag

  Αυτό το προϊόν διατίθεται με 5 αυθεντικές σακούλες συλλογής σκόνης Philips (s-bag®). Έτσι, δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε σακούλες για 1 χρόνο, αφού αγοράσετε την ηλεκτρική σας σκούπα!

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Με βάση τις εσωτερικές μετρήσεις της Philips
 • Η διαβάθμιση ενεργειακής απόδοσης είναι σύμφωνα με τον κατ' εξουσιοδότηση κανονισμό (ΕΕ) Αριθ. 665/2013 της Επιτροπής που κυμαίνεται από "Α+++" έως "D"

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: