Ηχεία πολυμέσων 2.0

  Ηχεία πολυμέσων 2.0

  Ο φορητός υπολογιστής σας ποτέ δεν ακουγόταν τόσο καλά

  Δεν έχετε δει ποτέ ξανά τουίτερ υψηλής τεχνολογίας και ακτινοβολητές μπάσων για ποιότητα ήχου σε τόσο μικρά ηχεία. Με τη σύνδεση USB plug and play δεν απαιτείται τροφοδοτικό ή μπαταρίες. Ελαφρύ, ανθεκτικό και συμπαγές - ιδανικό για κάθε τσάντα φορητού υπολογιστή.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ο φορητός υπολογιστής σας ποτέ δεν ακουγόταν τόσο καλά

Φορητός ψηφιακός ήχος

 • Ψηφιακός ήχος για καθαρό σήμα και άψογη ποιότητα

  Ο ήχος μεταφέρεται ως ψηφιακό σήμα και μόνο την τελευταία στιγμή μετατρέπεται σε αναλογικό σήμα. Με αυτό τον τρόπο περιορίζονται οι παρεμβολές στο σήμα με αποτέλεσμα η αναπαραγωγή να μένει πιστή στην αρχική εγγραφή.

 • 75 χρόνια εμπειρίας στον ήχο

  Η Philips εφηύρε το CD, ηγείτο της ομάδας σύνταξης της τεκμηρίωσης ήχου USB και έχει κατασκευάσει εκατομμύρια ηχοσυστήματα, συσκευές οικιακού κινηματογράφου και τηλεοράσεις εδώ και πολλές δεκαετίες. Δεδομένης της θέσης της ως ηγέτη στην καινοτομία ήχου, μπορείτε να εμπιστευτείτε τη Philips όσον αφορά την κατασκευή ηχοσυστημάτων PC ύψιστης ποιότητας.

 • Ακτινοβολητές μπάσων: καλύτερα μπάσα χωρίς ξεχωριστό υπογούφερ

  Οι ακτινοβολητές μπάσων επιτρέπουν σε μικρά ηχεία να αναπαράγουν πιο αποτελεσματικά τις συχνότητες μπάσων χωρίς να χρειάζονται μεγαλύτερο μέγεθος ή υπογούφερ. Αποδίδει ακριβώς όπως και ένα υπογούφερ. Η ποιότητα μπάσων ενός συστήματος 2,1 ενσωματώνεται σε ένα μικρότερο σε μέγεθος σύστημα 2,0 με αποτέλεσμα καλύτερα μπάσα σε μικρότερο μέγεθος!

 • Υψηλής ποιότητας τουίτερ για υψηλότερους τόνους

  Η χρήση ενός προηγμένου τουίτερ σε κάθε ηχείο βελτιώνει σημαντικά την αναπαραγωγή των υψηλών συχνοτήτων. Η μουσική ζωντανεύει και ο ήχος των ταινιών είναι αυτός που πρέπει να είναι χάρη στην ακριβή αναπαραγωγή του πλήρους εύρους των υψηλών συχνοτήτων.

 • Ψηφιακός ενισχυτής Class D για ποιοτική απόδοση ήχου

  Ο Ψηφιακός ενισχυτής Class ‘D’ λαμβάνει το αναλογικό σήμα, το μετατρέπει σε ψηφιακό και το ενισχύει ψηφιακά. Έπειτα το σήμα περνά μέσα από ένα φίλτρο αποδιαμόρφωσης και παράγει τον τελικό ήχο. Η ενισχυμένη ψηφιακή έξοδος διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα του ψηφιακού ήχου, συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης ποιότητας ήχου. Επιπλέον, ο Ψηφιακός ενισχυτής Class ‘D’ διαθέτει περισσότερο από 90% αποδοτικότητα συγκριτικά με τους παραδοσιακούς ενισχυτές AB. Αυτή η υψηλή αποδοτικότητα ερμηνεύεται σε έναν ισχυρό ενισχυτή, ο οποίος καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο.

 • Μετατρέψτε τις παρουσιάσεις σας σε εμπειρίες πολυμέσων

  Εξαιτίας της πολύ κακής ποιότητας ήχου από τα ενσωματωμένα ηχεία που υπάρχουν στους περισσότερους φορητούς υπολογιστές, οι παρουσιάσεις Powerpoint δεν αξιοποιούν συνήθως όλες τις διαθέσιμες δυνατότητες ήχου. Όμως με μικρά, ανθεκτικά ηχεία με υπέροχο ήχο εσείς μπορείτε να συνεπάρετε τους ακροατές σας οπουδήποτε βρίσκεστε και οι παρουσιάσεις σας να αφήσουν την έντονη εντύπωση που τους αξίζει.

 • Συμβατότητα με πηγές ήχου μουσικής, παιχνιδιών, ταινιών και internet

  Είναι δυνατή η αναπαραγωγή όλων των πηγών ήχου μουσικής, παιχνιδιών, ταινιών και internet. Έτσι ό,τι και εάν επιθυμείτε να ακούσετε, εμείς σας προσφέρουμε πιο αυθεντικές εμπειρίες πολυμέσων.

 • Συμπαγής και ανθεκτικός σχεδιασμός, ιδανικός για μεταφορές

  Χάρη στο συμπαγή σχεδιασμό τους χωράνε άνετα σε μια τσάντα φορητού υπολογιστή ή μια τσάντα ταξιδιού και μπορείτε να τα πάρετε παντού μαζί σας. Είναι επίσης τόσο ανθεκτικά που αντέχουν τα τραντάγματα της μεταφοράς.

 • Πλήρως φορητά

  Το μικρός τους μέγεθος και η έξυπνη διαχείριση καλωδίων διευκολύνει τη μεταφορά τους

 • Εύκολη σύνδεση μέσω USB με τον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σας

  Η σύνδεση Plug and Play μέσω USB σημαίνει ότι η συσκευή σας πληροί τα πρότυπα USB και αναγνωρίζεται από τον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σας. Με τον τρόπο αυτό επιταχύνεται και διευκολύνεται η σύνδεση με συσκευές USB.

 • Η μαγνητική θωράκιση εξαλείφει την παραμόρφωση οθόνης στον υπολογιστή

  Οι ισχυροί μαγνήτες στους οδηγούς ηχείων διαθέτουν μαγνητική θωράκιση με αποτέλεσμα να εξαλείφουν το ενδεχόμενο παραμόρφωσης εικόνας ή βλάβης όταν τοποθετούνται κοντά στην οθόνη του υπολογιστή σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: