ασύρματο μικρόφωνο και δέκτης

  ασύρματο μικρόφωνο και δέκτης

  Όσο έχω φωνή

  Στήστε το δικό σας talent show, με το ασύρματο μικρόφωνο και το δέκτη της Philips. Με την εφαρμογή "The Voice: On Stage" στο iPad μπορείτε να τραγουδήσετε τα τελευταία hits, να οργανώσετε τυφλές οντισιόν, ακόμα και να αναμετρηθείτε με τους φίλους σας.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Όσο έχω φωνή

Ασύρματο μικρόφωνο που συνδέεται με iPad

 • Κινηθείτε ελεύθερα, με το αποσπώμενο ασύρματο μικρόφωνο

  Κινηθείτε ελεύθερα, με το αποσπώμενο ασύρματο μικρόφωνο

  Για να εντυπωσιάσετε την οικογένεια και τους φίλους σας, χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε και τη γλώσσα του σώματος. Ποιος θέλει να περιορίζεται από ενσύρματα μικρόφωνα; Με το ασύρματο και αποσπώμενο μικρόφωνο της Philips, μπορείτε να επιδεικνύετε τις χαρακτηριστικές σας κινήσεις ή να συνοδεύετε τους στίχους με την κατάλληλη πόζα. Αφαιρέστε το μικρόφωνο από τη βάση του και χρησιμοποιήστε το στην χορευτική σας φιγούρα, ή αφήστε το στη βάση και χορέψτε με τα χέρια σας ελεύθερα.

 • Τραγουδήστε σε μια τυφλή οντισιόν για να δείτε πόσοι από τους καθηγητές φωνητικής θα σας επιλέξουν

  Τραγουδήστε σε μια τυφλή οντισιόν για να δείτε πόσοι από τους καθηγητές φωνητικής θα σας επιλέξουν

  Το υπέρτατο όνειρο κάθε οπαδού του The Voice γίνεται πραγματικότητα - τώρα μπορείτε να λάβετε μέρος σε μια τυφλή οντισιόν και να επιλεγείτε από έναν καθηγητή φωνητικής. Με την εφαρμογή The Voice: On Stage, η ερμηνεία σας μπορεί να σας χαρίσει βαθμούς και δωρεάν τραγούδια. Ήρθε η ώρα να λάμψετε!

 • Προκαλέστε την οικογένεια και τους φίλους σας στη λειτουργία Αναμέτρησης

  Προκαλέστε την οικογένεια και τους φίλους σας στη λειτουργία Αναμέτρησης

  Διασκεδάστε τραγουδώντας μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας! Μεταβείτε στη λειτουργία Αναμέτρησης και προκαλέστε τους σε διαγωνισμό τραγουδιού. Η εφαρμογή The Voice: On Stage θα σας κρίνει και θα σας βαθμολογήσει με βάση κριτήρια όπως ο τόνος, ο ρυθμός, το εύρος και η ποιότητα της φωνής σας.

 • Μεγάλη βιβλιοθήκη τραγουδιών προς λήψη, η οποία ενημερώνεται συνεχώς

  Μεγάλη βιβλιοθήκη τραγουδιών προς λήψη, η οποία ενημερώνεται συνεχώς

  Η εφαρμογή The Voice: On Stage συνοδεύεται από δωρεάν μεγάλες επιτυχίες. Φυσικά, μπορείτε να διευρύνετε τη βιβλιοθήκη σας αγοράζοντας κομμάτια μέσω της εφαρμογής. Τελευταία hits, παλιά αγαπημένα τραγούδια ή κλασικές επιτυχίες: υπάρχει κάτι για όλους.

 • Τραγουδήστε σε τέλειο συγχρονισμό με τους στίχους επί της οθόνης

  Τραγουδήστε σε τέλειο συγχρονισμό με τους στίχους επί της οθόνης

  Θέλετε να τραγουδάτε σε απόλυτο συγχρονισμό με την ορχήστρα; Κανένα πρόβλημα! Η εφαρμογή The Voice: On Stage εμφανίζει τους στίχους κάθε τραγουδιού στην οθόνη με έναν μεταβαλλόμενο χρωματικό οδηγό. Ακολουθήστε το σινιάλο και θα τραγουδήσετε σε απόλυτο συγχρονισμό με τον ρυθμό. Διασκεδαστικό και εύκολο!

 • Μάθετε εύκολα ένα τραγούδι με την καθοδήγηση φωνητικών

  Μάθετε εύκολα ένα τραγούδι με την καθοδήγηση φωνητικών

  Σας αρέσει κάποιο τραγούδι, αλλά δεν το ξέρετε καλά; Η εφαρμογή The Voice: On Stage διαθέτει μια λειτουργία εκμάθησης φωνητικών, ώστε να το μάθετε εύκολα. Τραγουδήστε μαζί με τους επαγγελματίες μέχρι να τα καταφέρετε. Μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε την ένταση της καθοδήγησης φωνητικών στο επίπεδο που προτιμάτε.

 • Τραγουδήστε κάθε νότα σωστά, με το Auto-Tune®

  Τραγουδήστε κάθε νότα σωστά, με το Auto-Tune®

  Ξεχάστε τα φάλτσα, χάρη στη λειτουργία Auto-Tune®. Το Auto-Tune® είναι ένας επεξεργαστής ήχου που μεταβάλλει τον τόνο της φωνής μέσω του αποκλειστικού λογισμικού. Ρυθμίζει τέλεια τον τόνο της φωνής, ακόμα κι αν σας ξέφυγε κάποιο φάλτσο. Το χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες του χώρου, γιατί όχι κι εσείς; Όλοι μπορούν να τραγουδήσουν σαν σταρ!

 • Μικρόφωνο Bluetooth® υψηλής ευαισθησίας, για την απόλυτη εμπειρία τραγουδιού

  Όσοι αγαπούν το τραγούδι, θέλουν να τραγουδούν δυνατά και καθαρά. Με το μικρόφωνο Bluetooth® υψηλής ευαισθησίας της Philips, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι και η παραμικρή λεπτομέρεια της ερμηνείας σας θα ακουστεί. Η ευαισθησία και το δυναμικό εύρος αποτελούν σημαντικά κριτήρια επιλογής μικροφώνου, γιατί η φωνή σας πρέπει να ακούγεται εξίσου καλά είτε τραγουδάτε ήρεμες μπαλάντες είτε ροκ επιτυχίες με όλη σας τη δύναμη.

 • Αρχίστε με δωρεάν μεγάλες επιτυχίες και κερδίστε περισσότερες παίζοντας

  Η εφαρμογή The Voice: On Stage συνοδεύεται από δωρεάν μεγάλες επιτυχίες για να ξεκινήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να κατεβάζετε τα τελευταία τραγούδια από τη βιβλιοθήκη τραγουδιών και να διευρύνετε τη συλλογή σας.

 • Μοιραστείτε τις ηχογραφήσεις σας μέσω Facebook, Twitter και email

  Οι επαγγελματίες τραγουδιστές ηχογραφούν ντέμο τραγουδιών σε επαγγελματικά στούντιο. Τώρα μπορείτε να κάνετε το ίδιο στο σπίτι σας, γιατί η εφαρμογή The Voice: On Stage μετατρέπει το iPad σας σε κονσόλα μίξης! Ηχογραφήστε το τραγούδι σας και αναρτήστε τις ηχογραφήσεις σας στο Διαδίκτυο για να θαυμάσουν κι άλλοι τη χαρισματική σας ερμηνεία. Κάθε τραγούδι που ερμηνεύετε βαθμολογείται και έχετε την επιλογή να δημοσιεύσετε τις βαθμολογίες σας στο Facebook και στο Twitter, ή ακόμα και να τις στείλετε σε κάποιον μέσω email.

 • Έξοδος ήχου σε Hi-Fi για καλύτερη ηχητική εμπειρία

  Ο ασύρματος δέκτης Bluetooth® διαθέτει έξοδο ήχου, ώστε να τον συνδέετε στο ηχοσύστημά σας μέσω στερεοφωνικού καλωδίου ήχου 3,5 χιλιοστών και να ακούτε καλύτερο ήχο σε σχέση με του iPad. (Το στερεοφωνικό καλώδιο ήχου 3,5 χιλιοστών δεν περιλαμβάνεται.)

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: