Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση 4K με Android TV™

  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pus8901_12/65pus8901_12_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση 4K με Android TV™

  Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση LED 4K με Android

  Η σειρά Philips AmbiLux περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το Ambilight. Παρακολουθήστε με μοναδικό τρόπο τη δράση της οθόνης να προβάλλεται αψεγάδιαστα στον τοίχο σας με χρώμα και ομαλή κίνηση, και ζήστε καθημερινά τις εμπειρίες ενός καθηλωτικού κόσμου. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

AmbiLux Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση 4K με Android TV™

164 εκ (65"), Τηλεόραση 4K Ultra HD LED, Τετραπύρηνος, 16 GB, επεκτάσιμος, DVB-T/T2/C/S/S2 65PUS8901/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση LED 4K με Android

και προβολή Ambilight

 • Απελευθερώστε τη δύναμη του τετραπύρηνου επεξεργαστή και του ενσωματωμένου Android

  Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής της Philips συναντά τη δύναμη του Android προσφέροντας μια συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού. Με το Android στην τηλεόρασή σας μπορείτε να πλοηγείστε, να ανοίγετε εφαρμογές και να βλέπετε βίντεο πολύ γρήγορα, εύκολα και διασκεδαστικά.

 • 4K Ultra HD: ανάλυση που δεν έχετε δει ποτέ πριν

  Η τηλεόραση Ultra HD έχει 4 φορές καλύτερη ανάλυση από μια συμβατική τηλεόραση Full HD. Με πάνω από 8 εκατομμύρια pixel και τη μοναδική μας τεχνολογία αναβάθμισης Ultra Resolution, προσφέρει καλύτερη εικόνα ανεξάρτητα από το αρχικό περιεχόμενο. Απολαύστε βελτιωμένη ευκρίνεια, μεγαλύτερη αίσθηση βάθους, κορυφαία αντίθεση, ομαλή φυσική κίνηση και άψογες λεπτομέρειες.

 • Pixel Precise Ultra HD: ανακαλύψτε την ολοζώντανη ποιότητα εικόνας UHD

  Η ομορφιά της τηλεόρασης 4K Ultra HD είναι ότι σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε την κάθε λεπτομέρεια. Το σύστημα Pixel Precise Ultra HD της Philips χαρίζει σε οποιαδήποτε εικόνα εντυπωσιακή ανάλυση UHD. Απολαύστε ομαλές αλλά ευκρινείς κινούμενες εικόνες και εκπληκτική αντίθεση. Δείτε πιο έντονα μαύρα, πιο φωτεινά λευκά, ολοζώντανα χρώματα και φυσικούς τόνους δέρματος, κάθε φορά, από οποιαδήποτε πηγή.

 • Νιώστε το ρυθμό με το Ambilight που προσαρμόζεται στη μουσική σας

  Νιώστε το ρυθμό με το Ambilight που προσαρμόζεται στη μουσική σας

  Η τεχνολογία Ambilight ζωντανεύει τη μουσική σας. Όταν ακούτε μουσική από μια υπηρεσία μετάδοσης (streaming), όταν συνδέετε μια μονάδα USB που περιέχει μουσική ή απλά παρακολουθείτε ένα μουσικό τηλεοπτικό κανάλι, το Ambilight ακολουθεί με ακρίβεια και ανταποκρίνεται στη δυναμική της μουσικής. Δημιουργήστε την ατμόσφαιρα που ταιριάζει στη διάθεσή σας με μια μεγάλη γκάμα από προεπιλογές διαφόρων χρωμάτων ή χρησιμοποιήστε τη λειτουργία πάρτι για τυχαία επιλογή. Αλλάζει τον τρόπο που ροκάρετε!

 • Google Play Store και συλλογή εφαρμογών Philips: ένας κόσμος έξω από την τηλεόραση

  Google Play Store και συλλογή εφαρμογών Philips: ένας κόσμος έξω από την τηλεόραση

  Το Google Play Store και η συλλογή εφαρμογών Philips αναβαθμίζουν την ψυχαγωγία σας με μια μεγάλη ηλεκτρονική συλλογή από ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, μουσική, εφαρμογές και παιχνίδια. Με 16 GB επεκτάσιμης μνήμης, θα έχετε άφθονο χώρο για να αποθηκεύσετε όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο και να εγκαταστήσετε περισσότερες εφαρμογές.

 • Ανακαλύψτε νέο περιεχόμενο ανάλογα με τα προγράμματα που παρακολουθείτε

  Ανακαλύψτε νέο περιεχόμενο ανάλογα με τα προγράμματα που παρακολουθείτε

  Η Philips Smart TV και το Android προσφέρουν εξατομικευμένες συστάσεις, για να μπορείτε να βρίσκετε το περιεχόμενο που θέλετε να παρακολουθήσετε με ελάχιστη προσπάθεια. Αναζητάτε κάτι συγκεκριμένο; Μια πανίσχυρη δυνατότητα αναζήτησης περιεχομένου (μέσω του Google) σάς βοηθά να εντοπίζετε συγκεκριμένες τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, ηθοποιούς ή ακόμα και εφαρμογές και παιχνίδια.

 • Προβολή Ambilight: Κίνηση που σας παρασύρει

  Ορισμένες ταινίες σάς παρασύρουν, αλλά η προβολή Ambilight μεταφέρει τα πάντα σε νέο επίπεδο. Το φωτοστέφανο κίνησης περιβάλλει την τηλεόραση και προβάλει τις εικόνες της οθόνης με υπέροχο τρόπο στον τοίχο πίσω από αυτήν. Η τεχνολογία ακριβείας εξισορροπεί την ανώτερη ευκρίνεια, τα ζωντανά χρώματα και την κορυφαία αντίθεση, για να απολαμβάνετε μια πραγματικά μοναδική, καθηλωτική εμπειρία.

 • Προσκαλέστε το Ambilight + hue στο σαλόνι σας

  Σας αρέσει η εμπειρία Ambilight και θέλετε να ανεβείτε επίπεδο; Προσκαλέστε το σύστημα hue στη ζωή σας. Με το προαιρετικό σύστημα Ambilight + hue μπορείτε να γεμίσετε το χώρο σας, και τη ζωή σας, με όλα όσα έχει να σας προσφέρει το Ambilight.

 • Η τελευταία πινελιά: μια τηλεόραση που έχει εμφάνιση εξίσου υπέροχη με την απόδοσή της

  Το σπίτι σας αντιπροσωπεύει το στυλ σας. Επιλέξαμε διακριτικά, κομψά χρώματα και φινιρίσματα σε συνδυασμό με αυθεντικά, ποιοτικά υλικά, για να δημιουργήσουμε μια τηλεόραση που ταιριάζει απόλυτα με το χώρο σας.

 • Η βάση Bladewire: ανάλαφρη κατασκευή

  Οι σχεδιαστές μας κατασκεύασαν προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια του νέου μας προϊόντος AmbiLux, ακόμη και τη βάση. Κατασκευασμένη από γυαλιστερό χρώμιο υψηλής ποιότητας, δημιουργεί μια βάση τόσο εκλεπτυσμένη και αντισυμβατική όσο και η τηλεόραση που στηρίζει.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η διαθεσιμότητα του EPG και η κάλυψη των προγραμμάτων (έως και 8 ημερών) εξαρτάται από τη χώρα και τον πάροχο.
 • Οι διάθεση των εφαρμογών Android διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε Google Play Store της χώρας σας.
 • Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά έτος, με βάση την κατανάλωση ισχύος της τηλεόρασης με 4ωρη λειτουργία ανά ημέρα επί 365 ημέρες. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης.
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • (Philips) συμβατό μόνο με συγκεκριμένη συσκευή αναπαραγωγής Philips.
 • Η λειτουργία του Google Cast εξαρτάται από τις εφαρμογές και τις συσκευές Google Cast Ready. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε τη σελίδα προϊόντος του Google Cast.
 • Η εφαρμογή Philips TV Remote και οι σχετικές λειτουργίες διαφέρουν ανά μοντέλο τηλεόρασης, πάροχο και χώρα, καθώς και ανά μοντέλο έξυπνης συσκευής και ανά λειτουργικό σύστημα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Οι παροχές της εφαρμογής Smart TV διαφέρουν ανά μοντέλο τηλεόρασης και χώρα. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/smarttv.
 • Εγγραφή USB μόνο για ψηφιακά κανάλια. Η δυνατότητα εγγραφής ενδέχεται να περιορίζεται από προστασία κατά της αντιγραφής προγραμμάτων (CI+). Ενδέχεται να ισχύουν περιορισμοί ανάλογα με τη χώρα και το κανάλι.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: