Εξαιρετικά λεπτή 4K με Android TV™

  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pus7181_12/55pus7181_12_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  Εξαιρετικά λεπτή 4K με Android TV™

  Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση LED 4K με Android

  Πανέμορφο ευρωπαϊκό design με όλες τις σωστές λειτουργίες. Η σειρά Philips 7180 ζωντανεύει κάθε εικόνα και διαθέτει ενσωματωμένο soundbar και υπογούφερ. Με το υπέροχο πολυτελές της πλαίσιο, θα γίνει η καρδιά της ψυχαγωγίας στο σπίτι σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

 • Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση LED 4K με Android

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

7000 series Εξαιρετικά λεπτή 4K με Android TV™

139 εκ. (55"), Τηλεόραση 4K Ultra HD LED, Τετραπύρηνος, 16 GB, επεκτάσιμος, DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2 55PUS7181/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση LED 4K με Android

με Ambilight 3 πλευρών

 • Το Ambilight αλλάζει για πάντα τον τρόπο που βλέπετε τηλεόραση

  Το σπίτι σας είναι το καταφύγιό σας. Γιατί να μην επιλέξετε και μια τηλεόραση που αποπνέει την ίδια ζεστασιά; Η μοναδική τεχνολογία Ambilight της Philips κάνει την οθόνη να φαίνεται πιο πλατιά και σας προσφέρει μια καθηλωτική οπτική εμπειρία, καθώς εκπέμπει μια λάμψη φωτός που απλώνεται όμορφα από τις τρεις πλευρές της οθόνης προς τον τοίχο. Εικόνες γεμάτες χρώμα, ζωντάνια και συναίσθημα ξεπηδούν από την οθόνη στο σαλόνι σας, για να σας προσφέρουν μια εμπειρία προβολής πέρα από τα συνηθισμένα.

 • Απελευθερώστε τη δύναμη του τετραπύρηνου επεξεργαστή και του ενσωματωμένου Android

  Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής της Philips συναντά τη δύναμη του Android προσφέροντας μια συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού. Με το Android στην τηλεόρασή σας μπορείτε να πλοηγείστε, να ανοίγετε εφαρμογές και να βλέπετε βίντεο πολύ γρήγορα, εύκολα και διασκεδαστικά.

 • Google Play Store και συλλογή εφαρμογών Philips: ένας κόσμος έξω από την τηλεόραση

  Google Play Store και συλλογή εφαρμογών Philips: ένας κόσμος έξω από την τηλεόραση

  Το Google Play Store και η συλλογή εφαρμογών Philips αναβαθμίζουν την ψυχαγωγία σας με μια μεγάλη ηλεκτρονική συλλογή από ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, μουσική, εφαρμογές και παιχνίδια. Με 16 GB επεκτάσιμης μνήμης, θα έχετε άφθονο χώρο για να αποθηκεύσετε όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο και να εγκαταστήσετε περισσότερες εφαρμογές.

 • Απολαύστε ζωντανές εικόνες με το σύστημα Pixel Precise HD Ultra

  Απολαύστε ζωντανές εικόνες με το σύστημα Pixel Precise HD Ultra

  Η ομορφιά της τηλεόρασης 4K Ultra HD είναι ότι σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε την κάθε λεπτομέρεια. Το σύστημα Pixel Precise Ultra HD της Philips χαρίζει σε οποιαδήποτε εικόνα εντυπωσιακή ανάλυση UHD. Απολαύστε ομαλές αλλά ευκρινείς κινούμενες εικόνες και εκπληκτική αντίθεση. Δείτε πιο έντονα μαύρα, πιο φωτεινά λευκά, ολοζώντανα χρώματα και φυσικούς τόνους δέρματος, κάθε φορά, από οποιαδήποτε πηγή.

 • Το Premium Color προσφέρει απίστευτη βελτίωση χρώματος

  Το Premium Color προσφέρει απίστευτη βελτίωση χρώματος

  Το Premium Color της Philips συνδυάζει ένα ευρύ χρωματικό φάσμα ενισχυμένο κατά 85% με επεξεργασία 4 τρισεκατομμυρίων χρωμάτων. Με τόσο βελτιωμένη ανάλυση χρωμάτων και εκπληκτικό κορεσμό, θα ξεχάσετε ότι βλέπετε οθόνη.

 • Πανίσχυρος ήχος από μια εκπληκτικά λεπτή τηλεόραση

  Πανίσχυρος ήχος από μια εκπληκτικά λεπτή τηλεόραση

  Μια τηλεόραση με πραγματικά λεπτή σχεδίαση και πανίσχυρο ήχο. Είναι η πρώτη φορά που προσπάθησε κανείς να κάνει κάτι τέτοιο. Για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε αυτήν την ιδέα, έπρεπε να σχεδιάσουμε τα πάντα από την αρχή. Αφαιρέσαμε το μπροστινό πλέγμα, ώστε ο ήχος να μην συναντά κανένα εμπόδιο και να αποδίδεται με απίστευτη καθαρότητα. Για να προστατεύσουμε τα ηχεία, τα ανασχεδιάσαμε με ανθεκτικά υλικά και μαγνήτη νεοδυμίου. Στη συνέχεια, προσθέσαμε διπλούς και τριπλούς δακτυλίους στο στρατηγικά τοποθετημένο υπογούφερ με κατεύθυνση προς τα πίσω, για δυνατά και πλούσια μπάσα.

 • Η τελευταία πινελιά: μια τηλεόραση που έχει εμφάνιση εξίσου υπέροχη με την απόδοσή της

  Το σπίτι σας αντιπροσωπεύει το στυλ σας. Οι σχεδιαστές μας επέλεξαν διακριτικά, κομψά χρώματα και φινιρίσματα υψηλής ποιότητας όπως το γυαλιστερό χρώμιο, για να δημιουργήσουν μια τηλεόραση που ταιριάζει απόλυτα με το χώρο σας.

 • Η κεκλιμένη βάση αποτελεί ένα γεωμετρικό θαύμα

  Επιλέξαμε ένα εκλεπτυσμένο γυαλιστερό ασημί φινίρισμα ως το θεμέλιο για την κεκλιμένη βάση, και στη συνέχεια, το συνδυάσαμε με έναν εξαιρετικά λεπτό κεκλιμένο λαιμό, για να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο που ταιριάζει απόλυτα με κάθε μοντέρνο εσωτερικό χώρο.

 • Δείτε την ομορφιά του ήχου με την ορατή απόδοση ήχου

  Κορυφαίος ήχος και λεπτή κατασκευή. Απολαύστε απίστευτες ψηλές και ζωντανές μεσαίες συχνότητες, χάρη στους πολλούς μικρο-οδηγούς της κομψής μπάρας ηχείων. Όταν ακούτε κάθε ψίθυρο, βήμα και τρίξιμο στο πάτωμα, μπορείτε να φανταστείτε πόσο καθαρά θα ακούτε τις συγκρούσεις, τους κρότους και τις εκρήξεις. Τα μπάσα δεν θυσιάζονται ούτε στο ελάχιστο, χάρη στα στρατηγικά τοποθετημένα οπίσθια ηχεία, που εξασφαλίζουν βαθύ και πλούσιο ήχο. Αυτή η τηλεόραση έχει ήχο αντάξιο της εμφάνισής της.

 • Απολαύστε καλύτερη αντίθεση, χρώματα και ευκρίνεια με το HDR Plus

  Το Υψηλό δυναμικό εύρος Plus είναι ένα νέο πρότυπο βίντεο. Επαναπροσδιορίζει την οικιακή ψυχαγωγία χάρη στις τεχνολογικές εξελίξεις σε θέματα αντίθεσης και χρωμάτων. Απολαύστε μια εκπληκτική εμπειρία για όλες τις αισθήσεις σας, που αποτυπώνει τα αρχικά πλούσια και ζωντανά χρώματα, αλλά απεικονίζει με μεγαλύτερη ακρίβεια την πρόθεση του δημιουργού του περιεχομένου. Το τελικό αποτέλεσμα; Πιο φωτεινά σημεία, μεγαλύτερη αντίθεση, μεγαλύτερο εύρος χρωμάτων και καλύτερη λεπτομέρεια από ποτέ.

 • Το νέο, ενσωματωμένο πρότυπο HEVC προσφέρει περιεχόμενο 4K υψηλής ποιότητας

  Με το νέο, ενσωματωμένο πρότυπο HEVC (H.265) απολαμβάνετε μετάδοση ανάλυσης 4K με εικόνα υψηλής ποιότητας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η διαθεσιμότητα του EPG και η κάλυψη των προγραμμάτων (έως και 8 ημερών) εξαρτάται από τη χώρα και τον πάροχο.
 • Οι διάθεση των εφαρμογών Android διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε Google Play Store της χώρας σας.
 • Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά έτος, με βάση την κατανάλωση ισχύος της τηλεόρασης με 4ωρη λειτουργία ανά ημέρα επί 365 ημέρες. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης.
 • Τα προσφερόμενα παιχνίδια στο cloud διαφέρουν ανάλογα με τον πάροχο.
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • (Philips) συμβατό μόνο με συγκεκριμένη συσκευή αναπαραγωγής Philips.
 • Η λειτουργία του Google Cast εξαρτάται από τις εφαρμογές και τις συσκευές Google Cast Ready. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε τη σελίδα προϊόντος του Google Cast.
 • Η εφαρμογή Philips TV Remote και οι σχετικές λειτουργίες διαφέρουν ανά μοντέλο τηλεόρασης, πάροχο και χώρα, καθώς και ανά μοντέλο έξυπνης συσκευής και ανά λειτουργικό σύστημα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Οι παροχές της εφαρμογής Smart TV διαφέρουν ανά μοντέλο τηλεόρασης και χώρα. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/smarttv.
 • Εγγραφή USB μόνο για ψηφιακά κανάλια. Η δυνατότητα εγγραφής ενδέχεται να περιορίζεται από προστασία κατά της αντιγραφής προγραμμάτων (CI+). Ενδέχεται να ισχύουν περιορισμοί ανάλογα με τη χώρα και το κανάλι.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: