Τηλεόραση Flat TV widescreen

  Τηλεόραση Flat TV widescreen

  Βελτιώστε την οπτική σας εμπειρία

  Απολαύστε την απόλυτη οπτική εμπειρία με την Philips Cineos Flat TV με οθόνη Full HD, Pixel Plus 3 HD και Ambilight Surround. Η συσκευή ανάγνωσης ψηφιακών μέσων παρέχει πλήρη πρόσβαση σε περιεχόμενο πολυμέσων μέσω USB. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Cineos Τηλεόραση Flat TV widescreen

107 εκ. (42"), LCD, ενσωματωμένη ψηφιακή τεχνολογία 42PF9731D/10 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Βελτιώστε την οπτική σας εμπειρία

με τεχνολογία Pixel Plus 3 HD και Ambilight

 • Pixel Plus 3 HD για πιο ευκρινείς και καθαρές εικόνες

  Η τεχνολογία Pixel Plus 3 HD προσφέρει τον κορυφαίο συνδυασμό απόλυτης ευκρίνειας, φυσικών λεπτομερειών, ζωντανών χρωμάτων και ομαλής & φυσικής κίνησης για όλα τα είδη σήματος - τυπικό τηλεοπτικό, υψηλής ανάλυσης (HD) και περιεχόμενο πολυμέσων- για οθόνες υψηλής ευκρίνειας. Κάθε pixel της εισερχόμενης εικόνας βελτιώνεται ώστε να ταιριάζει καλύτερα με τα περιβάλλοντα pixel, έχοντας ως αποτέλεσμα πιο φυσική εικόνα. Τα είδωλα και ο θόρυβος που περιέχονται σε όλα τα είδη σήματος - από πολυμέσα μέχρι στο τυπικό τηλεοπτικό σήμα, αλλά και στο συμπιεσμένο περιεχόμενο πολυμέσων - εντοπίζονται και ελαχιστοποιούνται, διασφαλίζοντας ότι η εικόνα είναι ευκρινής και πεντακάθαρη.

 • Ambilight Surround για μοναδική οπτική εμπειρία

  Με το φωτισμό που περιβάλλει την εικόνα, το Ambilight 3 συνεισφέρει εντυπωσιακά στη συνολική οπτική εμπειρία και την ένταση των χρωμάτων. Δημιουργεί ατμόσφαιρα, προσφέρει πιο άνετη θέαση και βελτιώνει τη λεπτομέρεια, την αντίθεση και το χρώμα της εικόνας. Το Ambilight 3 ρυθμίζει αυτόματα και ανεξάρτητα τα χρώματά του σε κάθε πλευρά της οθόνης, σύμφωνα με το περιεχόμενο που αλλάζει στην εικόνα και καταφέρνει να σας βάζει μέσα στη σκηνή που βλέπετε.

 • HD Ready για προβολή σημάτων HD υψηλής ποιότητας

  HD Ready για προβολή σημάτων HD υψηλής ποιότητας

  Απολαύστε την εξαιρετική ποιότητα εικόνας που προσφέρουν τα σήματα υψηλής ευκρίνειας και συνδεθείτε με πηγές HD, όπως HDTV settop box ή δίσκο Blue-ray. Το HD Ready είναι μια προστατευμένη προδιαγραφή που προσφέρει καλύτερη ποιότητα εικόνας σε σύγκριση με την προοδευτική σάρωση. Συμμορφώνεται με τα πρότυπα της EICTA για να προσφέρει μια οθόνη HD με ανάλυση και ποιότητα εικόνας υψηλής ευκρίνειας. Διαθέτει αναλογική υποδοχή YPbPr και μη συμπιεσμένη ψηφιακή σύνδεση DVI ή HDMI, με υποστήριξη HDCP. Εμφανίζει σήματα των 720p και 1080i σε συχνότητα 50 και 60Hz.

 • Οθόνη LCD Full HD, 1920x1080p

  Oθόνη με ανάλυση Full HD. Με κορυφαία τεχνολογία οθόνης LCD, παρέχει πλήρη ανάλυση HD ευρείας οθόνης 1080 προοδευτικών γραμμών, 1920 pixel η καθεμία. Αποδίδει βέλτιστη ποιότητα εικόνας για σήματα εισόδου HD με έως και 1080 γραμμές. Παρέχει εξαιρετικές εικόνες προοδευτικής σάρωσης, χωρίς τρεμόπαιγμα, με βέλτιστη φωτεινότητα και υπέροχα χρώματα. Η ζωντανή και ευκρινής εικόνα διασφαλίζει βελτιωμένη οπτική εμπειρία.

 • Ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης για λήψη DVB-T

  Ο ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης DVB-T σας επιτρέπει να λαμβάνετε ψηφιακά επίγεια σήματα τηλεόρασης χωρίς πρόσθετο set-top box. Απολαύστε ποιοτική τηλεόραση χωρίς επιπλέον εξοπλισμό.

 • Η δυναμική βελτίωση της αντίθεσης επιτυγχάνει λεπτομερή απόδοση του μαύρου

  Αναζητάτε την επίπεδη LCD με την πιο υψηλή αντίθεση και τις πιο ζωντανές εικόνες, ακόμα και σε μεγάλη γωνία θέασης. Η λειτουργία δυναμικής βελτίωσης της αντίθεσης της Philips χρησιμοποιεί μεθόδους επεξεργασίας βίντεο και την πρωτοποριακή τεχνολογία αχνού οπίσθιου φωτισμού. Έτσι, αποδίδει βαθύ και πλούσιο μαύρο και βελτιωμένο επίπεδο λεπτομέρειας. Με τον αχνό οπίσθιο φωτισμό η αντίθεση αυξάνεται έως και 5 φορές*, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνεται η γωνία θέασης. Προσφέρει φωτεινή και ζωντανή εικόνα με υψηλή αντίθεση και ζωηρά χρώματα, (* ο συντελεστής κυμαίνεται μεταξύ 2 και 5, ανάλογα με τον τύπο και το περιεχόμενο της εικόνας).

 • Συμπεριλαμβάνεται ειδική περιστρεφόμενη βάση

  Aυτή η βάση είναι σχεδιασμένη ειδικά για τη συγκεκριμένη τηλεόραση και διευκολύνει την τοποθέτηση της Flat TV, χωρίς τρύπες στον τοίχο. Απολαύστε την καλύτερη οπτική γωνία με δυνατότητα περιστροφής μέχρι 40 μοίρες (20 μοίρες σε κάθε κατεύθυνση). Στο πίσω μέρος υπάρχει σύστημα απόκρυψης των καλωδίων.

 • Αποκτήστε πρόσβαση σε φωτογραφίες, μουσική και ταινίες μέσω PC-link

  Το PC-link παρέχει εύκολη πρόσβαση σε προσωπικά αρχεία ψηφιακών μέσων και σε online περιεχόμενο πολυμέσων*. Τα πρότυπα Ethernet (LAN) και WiFi χρησιμοποιούνται για ενσύρματη και (προαιρετικά) ασύρματη** σύνδεση και εξασφαλίζουν διαλειτουργικότητα. Δείτε ψηφιακές φωτογραφίες, βίντεο και μουσικά αρχεία που έχετε στον υπολογιστή μέσω του οικιακού δικτύου LAN. Το έξυπνο περιβάλλον χρήσης της τηλεόρασης και το Multimedia Manager της Philips για το PC σας, καθιστούν το PC-link διαθέσιμο με το πάτημα ενός κουμπιού (* απαιτείται λειτουργία PC-LAN ** Απαιτείται πρόσθετη συσκευή 'Ethernet-bridge')

 • Δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης σε PC

  Το Wi-Fi είναι το πρότυπο για ασύρματο broadband. Χάρη στη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης* των τηλεοράσεων Philips μπορείτε να μοιραστείτε περιεχόμενο πολυμέσων PC οπουδήποτε μέσα στο σπίτι, χωρίς καλώδια. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε εικόνες, μουσική ή βίντεο πολυμέσων υψηλής ποιότητας από απόσταση έως και 100 μέτρων**. Αποκτήστε πρόσβαση στο WiFi PC ή στο WiFi οικιακό δίκτυο (*απαιτείται WiFi Ethernet. **ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τις κατά τόπους συνθήκες)

 • Υποδοχή USB και κάρτας μνήμης για άμεση αναπαραγωγή πολυμέσων

  Δείτε και μοιραστείτε τις ταινίες, τις φωτογραφίες και τη μουσική σας. Η υποδοχή κάρτας μνήμης δέχεται κάρτες τύπου Compact Flash I και II, Memory Stick, SD Card / Mini SD Card, Smart Media, Micro Drive (μέχρι 2 GB) και Multi Media Card. Συνδέστε την κάρτα μνήμης στην υποδοχή της τηλεόρασης και αποκτήστε πρόσβαση στα αρχεία που αποθηκεύσατε στην κάρτα. Η υποδοχή USB επιτρέπει την πρόσβαση σε αρχεία πολυμέσων από τις περισσότερες κάρτες USB-stick και τις περισσότερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές (συσκευή κλάσης μνήμης USB).

 • 2 είσοδοι HDMI για πλήρη ψηφιακή σύνδεση HD σε ένα καλώδιο

  Το HDMI πραγματοποιεί μη συμπιεσμένη ψηφιακή σύνδεση RGB από την πηγή στην οθόνη. Ελαχιστοποιώντας τη μετατροπή σε αναλογικό σήμα, παρέχει άψογη εικόνα. Το σήμα που δεν υποβαθμίζεται μειώνει το τρεμόπαιγμα και έχει ως αποτέλεσμα μια πιο καθαρή εικόνα. Το HDMI στέλνει έξυπνα τη μεγαλύτερη ανάλυση στη συσκευή πηγής. Είναι πλήρως συμβατό με προηγούμενες εκδόσεις πηγών DVI ωστόσο περιλαμβάνει και ψηφιακό ήχο. Χρησιμοποιεί προστασία εγγραφής HDCP. Με 2 πηγές HDMI μπορείτε να συνδέσετε πολλές πηγές HD, για παράδειγμα ένα HD settop box και μια συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray. Η τηλεόρασή σας υποστηρίζει πλήρως το HD του μέλλοντος.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • DVB-T, υποστηρίζεται μόνο σε επιλεγμένες χώρες

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: