Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση LED Full HD

  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/40pfk6300_12/40pfk6300_12_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση LED Full HD

  Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση LED Full HD

  Η τηλεόραση Full HD 6300 με Perfect Pixel HD διαθέτει κορυφαίες επιδόσεις και πεντακάθαρη ποιότητα εικόνας για ολοζώντανες προβολές. Τα αυθεντικά υλικά, οι λεπτές γραμμές και τα μοναδικά χαρακτηριστικά όπως το Ambilight την καθιστούν εξαιρετική επιλογή. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

6000 series Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση LED Full HD

102 εκ. (40"), Τηλεόραση LED Full HD, DVB-T/C/S/S2 40PFK6300/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση LED Full HD

Με Ambilight 2 πλευρών

 • Το Ambilight αλλάζει για πάντα τον τρόπο που βλέπετε τηλεόραση

  Το σπίτι σας είναι το καταφύγιό σας. Γιατί να μην επιλέξετε και μια τηλεόραση που αποπνέει την ίδια ζεστασιά; Η μοναδική τεχνολογία Ambilight της Philips κάνει την οθόνη να φαίνεται πιο πλατιά και σας προσφέρει μια καθηλωτική οπτική εμπειρία, καθώς εκπέμπει μια λάμψη φωτός που απλώνεται όμορφα από τις δύο πλευρές της οθόνης προς τον τοίχο. Εικόνες γεμάτες χρώμα, ζωντάνια και συναίσθημα ξεπηδούν από την οθόνη στο σαλόνι σας, για να σας προσφέρουν εμπειρία προβολής πέρα από το συνηθισμένο.

 • Τεχνολογία Perfect Natural Motion για ομαλές και ευκρινείς κινούμενες εικόνες

  Λατρεύετε τις ταινίες, αλλά θέλετε την καλύτερη δυνατή εικόνα. Το Digital Natural Motion είναι η βραβευμένη μας τεχνολογία βελτίωσης κίνησης, η οποία εξαλείφει την παραμόρφωση προσφέροντας απόλυτα ομαλές κινούμενες εικόνες. Οι ταινίες βιντεοσκοπούνται σε ρυθμό 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Η τεχνολογία Perfect Natural Motion τετραπλασιάζει τον αριθμό των καρέ σε 100 αλλαγές κίνησης ανά δευτερόλεπτο. Έτσι, η παραμόρφωση εξαλείφεται για να απολαμβάνετε ομαλή κίνηση με εξαιρετική ευκρίνεια.

 • Το Micro Dimming βελτιώνει την αντίθεση στην τηλεόρασή σας

  Το Micro Dimming βελτιώνει την αντίθεση στην τηλεόρασή σας

  Χάρη στο ειδικό λογισμικό που αναλύει την εικόνα σε 6.400 διαφορετικές ζώνες και τις προσαρμόζει ανάλογα, απολαμβάνετε απίστευτη αντίθεση και ποιότητα εικόνας για μια πραγματικά ζωντανή οπτική εμπειρία.

 • Η κεκλιμένη βάση αποτελεί ένα γεωμετρικό θαύμα

  Επιλέξαμε ένα εκλεπτυσμένο γυαλιστερό ασημί φινίρισμα ως το θεμέλιο για την κεκλιμένη βάση, και στη συνέχεια, το συνδυάσαμε με έναν εξαιρετικά λεπτό κεκλιμένο λαιμό, για να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο που ταιριάζει απόλυτα με κάθε μοντέρνο εσωτερικό χώρο.

 • Μοντέρνα σχεδίαση που αναδεικνύει τους χώρους ενός σύγχρονου σπιτιού

  Έχει μοντέρνα εμφάνιση για να ταιριάζει απόλυτα με τη διακόσμηση του χώρου σας. Επειδή θέλετε μια τηλεόραση που να τραβάει τα βλέμματα, ακόμα και όταν την κλείνετε.

 • Η τεχνολογία Super Resolution δημιουργεί καλύτερη εικόνα διαδοχικά ανά ζώνη

  Η τεχνολογία Super Resolution βελτιώνει την ευκρίνεια και τη λεπτομέρεια της συνολικής εικόνας διαδοχικά ανά ζώνη. Εκτός από τις προηγμένες βελτιώσεις για μια ολοκληρωμένη εικόνα, προσφέρει εξαιρετικές τοπικές λεπτομέρειες και ανάλυση χρωμάτων. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ζωντανή και φυσική εικόνα.

 • Perfect Pixel HD: το βραβευμένο μας σύστημα ποιότητας εικόνας

  Χρησιμοποιώντας ως βάση την πολυβραβευμένη κληρονομιά μας, έχουμε φέρει την ποιότητα εικόνας High Definition σε εντελώς νέο επίπεδο. Η τηλεόραση Perfect Pixel HD Engine της Philips προσφέρει φυσική και ευκρινή εικόνα. Από τα πιο πλούσια και ζωηρά χρώματα με φυσικούς τόνους δέρματος μέχρι τα βαθύτερα μαύρα και τα φωτεινότερα λευκά, η παραμικρή λεπτομέρεια είναι μια γιορτή για τα μάτια σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η διαθεσιμότητα του EPG και η κάλυψη των προγραμμάτων (έως και 8 ημερών) εξαρτάται από τη χώρα και τον πάροχο.
 • Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά έτος, με βάση την κατανάλωση ισχύος της τηλεόρασης με 4ωρη λειτουργία ανά ημέρα επί 365 ημέρες. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης.
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • (Philips) συμβατό μόνο με συγκεκριμένη συσκευή αναπαραγωγής Philips.
 • Εγγραφή USB μόνο για ψηφιακά κανάλια. Η δυνατότητα εγγραφής ενδέχεται να περιορίζεται από προστασία κατά της αντιγραφής προγραμμάτων (CI+). Ενδέχεται να ισχύουν περιορισμοί ανάλογα με τη χώρα και το κανάλι.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: