Σίγουρη επιτυχία: Μάθετε το μωρό σας να πίνει από κύπελλο πιο εύκολα από όσο νομίζετε


Κύπελλα για νήπια

Αν σκέφτεστε την ακαταστασία όταν αρχίζετε να μαθαίνετε το μωρό σας να πίνει από κύπελλο, αναθεωρήστε! Διαβάστε παρακάτω όλα όσα απασχολούν τους γονείς σε αυτήν τη φάση και τα μέτρα προστασίας που χρησιμοποιούμε για να διασφαλίσουμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Ίσως εύχεστε να είχατε αγοράσει πιο σκούρο καναπέ για να μη φαίνονται οι λεκέδες από τις σταγόνες.

Η λύση μας: Αυτά συμβαίνουν, αλλά με τα κύπελλά μας δε χρειάζεται να ανησυχείτε γι' αυτό. Κάθε κύπελλο έχει βαλβίδα με προστασία κατά των διαρροών που έχει σχεδιαστεί για να σώσει τον καναπέ σας ακόμα και από το πιο άτακτο μωρό.

 

Μπορεί ίσως να αναρωτιέστε πώς να κάνετε το μεγάλο βήμα από το μπιμπερό στο κύπελλο.

Η λύση μας: Η εκμάθηση νέων δεξιοτήτων στο μωρό σας μπορεί να σας αγχώσει στην αρχή, γι' αυτό χωρίσαμε τη διαδικασία σε τέσσερα απλά βήματα για το μικρό σας. Αρχικά, μάθετε στο μωρό σας να πίνει κρατώντας τις λαβές στο μπιμπερό και μετά περάστε στο εκπαιδευτικό κύπελλο. Έπειτα, αναπτύξτε σταδιακά τις δεξιότητες κατάποσης χρησιμοποιώντας τα κύπελλα με στόμιο, με καλαμάκι και, τέλος, χωρίς στόμιο.

 

Ίσως απλώς να ανησυχείτε λίγο ότι θα χάνετε εύκολα τα κύπελλα.

Η λύση μας: Το μωρό σας μπορεί να αφήσει, να ρίξει και να πετάξει ό,τι κι αν κρατάει στα χέρια του. Γι' αυτόν τον λόγο, σχεδιάσαμε τα κύπελλα με κυματιστές άκρες και λαβές, ώστε να είναι πιο εύκολο για το μικρό σας να τα κρατάει ενώ κινείται.

 

Μπορεί, επίσης, να σκέφτεστε πόσα πολλά πράγματα χρειάζονται τα μωρά.

Η λύση μας: Η προσθήκη ενός νέου μέλους στην οικογένεια μπορεί να οδηγήσει λανθασμένα στη συσσώρευση πολλών επιπλέον πραγμάτων. Πώς μπορείτε να ζήσετε με λιγότερα και να έχετε όλα όσα χρειάζεται το μωρό σας; Τα κύπελλα της Philips Avent έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι εναλλάξιμα. Δηλαδή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το επάνω μέρος ενός κυπέλλου σε πολλά μπιμπερό, και αντίστροφα.

 

Είστε έτοιμοι να βοηθήσετε το παιδί σας να πίνει σαν ενήλικας; Θα έχετε σίγουρη επιτυχία.

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα κύπελλα για νήπια; Κάντε κλικ εδώ για να εξερευνήσετε τη σειρά.

Διαβάστε περισσότερα γι' αυτό το θέμα

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.