Ζυμαρικά καρότου με τέσσερα τυριά

Ζυμαρικά καρότου με τέσσερα τυριά

Υλικά

  • ~ 300 g (10.5 oz) παπαρδέλες καρότου
  • 25 g (1 ½ κτσ) βούτυρο
  • 100 g (4 oz) μανιτάρια (προαιρετικά)
  • 50 g (2 oz) blue cheese
  • 100 g (4 oz) emmental
  • 100 g (4 oz) παρμεζάνα
  • 50 g (2 oz) cheddar
  • 200 ml (7 oz) κρέμα γάλακτος

Οδηγίες

  • Βράστε σε μία κατσαρόλα αλατισμένο νερό.
  • Εν τω μεταξύ, λιώστε το βούτυρο σε ένα τηγάνι σε χαμηλή φωτιά. Προσθέστε τα μανιτάρια, εάν επιλέξετε.
  • Με μια ξύλινη κουτάλα ανακατέψτε στη σάλτσα το blue cheese, την κρέμα γάλακτος, το cheddar, το emmental και την παρμεζάνα, με αυτή τη σειρά. Καθώς η σάλτσα πήζει, προσαρμόστε την πυκνότητα χρησιμοποιώντας τυρί για να την κάνετε πιο πηκτή και κρέμα γάλακτος για να την αραιώσετε.
  • Βράστε τα ζυμαρικά.
  • Σερβίρετε και περιχύστε με τη σάλτσα.
Ζυμαρικά καρότου με τέσσερα τυριά | Philips

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.