1
Products

Φετουτσίνι με πέστο

Φετουτσίνι με πέστο

Υλικά

  • ~ 300 g (10.5 oz) Φετουτσίνι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 10g (1 κτς) κουκουναρόσπορο καβουρδισμένο
  • 2 χούφτες φρέσκο βασιλικό
  • 50 ml (3 κτσ + 1 κτγ) έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 20 g (2 κτσ + 1 ½ κτγ) παρμεζάνα, τριμμένη
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • Αλάτι

Οδηγίες

  • Βράστε σε μία κατσαρόλα αλατισμένο νερό.
  • Προετοιμάστε το πέστο. Χρησιμοποιώντας ένα μίξερ ή γουδί, αναμίξτε τους κουκουναρόσπορους με το σκόρδο, προσθέστε το βασιλικό και σιγά – σιγά το ελαιόλαδο. Τέλος, προσθέστε την παρμεζάνα και την πιπεριά.
  • Βράστε τα ζυμαρικά περίπου 8 λεπτά.
  • Σερβίρετε τα ζυμαρικά με μια γενναιόδωρη δόση πέστο, προσθέστε τη γαρνιτούρα και σερβίρετε αμέσως.
Φετουτσίνι με πέστο