Ζυμαρικά Primavera

Ζυμαρικά Primavera

Υλικά

  • ~ 300 g (10.5 oz) παπαρδέλες με βότανα
  • 100 g (3 ½ oz) φρέσκο αρακά (ή κατεψυγμένο)
  • 100 g (3 ½ oz) πράσινα σπαράγγια
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • Φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομένο
  • 100 g (3 ½ oz) ρικότα
  • Προαιρετικά: μαγειρεμένο στήθος κοτόπουλου

Οδηγίες

  • Βράστε σε μία κατσαρόλα αλατισμένο νερό.
  • Ζεματίστε τον αρακά και τα σπαράγγια για 3 λεπτά. Μαγειρέψτε, στραγγίστε, ρίξτε κρύο νερό και αφήστε στην άκρη.
  • Βράστε τα ζυμαρικά στο ίδιο νερό. Εν τω μεταξύ, σε ένα τηγάνι, προσθέστε ελαιόλαδο και ολόκληρες σκελίδες σκόρδο για λίγα λεπτά, προσθέστε τα ζεματισμένα λαχανικά, το φρέσκο κρεμμυδάκι και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά. Αφαιρέστε το σκόρδο.
  • Όταν τα ζυμαρικά είναι έτοιμα, στραγγίστε και προσθέστε τα στα λαχανικά με τη μισή ποσότητα ρικότα και ανακατέψτε.
  • Σερβίρετε με την υπόλοιπη ρικότα και γαρνίρετε με την επικάλυψη.
Ζυμαρικά Primavera | Philips

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.