Σπαγγέτι Καρμπονάρα

Σπαγγέτι Καρμπονάρα

Υλικά

  • ~ 300 g (10.5 oz) σπαγγέτι σκληρού σίτου
  • 100 g (3 ½ oz) πανσέτα ή μπέικον σε μικρά κυβάκια
  • 4 κρόκους αυγών
  • 200 ml κρέμα γάλακτος
  • 1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
  • Φρέσκο θυμάρι
  • Παρμεζάνα, τριμμένη

Οδηγίες

  • Βράστε σε μία κατσαρόλα αλατισμένο νερό.
  • Ανακατέψτε τους κρόκους αυγών, την κρέμα γάλακτος και το τριμμένο τυρί και αφήστε το στην άκρη.
  • Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ρίξτε την πανσέτα και την κόκκινη πιπεριά για 5 λεπτά. Χαμηλώστε τη φωτιά και προσθέστε το θυμάρι.
  • Βράστε τα ζυμαρικά, στραγγίστε και κρατήστε ένα μέρος από το νερό.
  • Προσθέστε τα ζεστά ζυμαρικά στο τηγάνι, ρίξτε το μίγμα με τους κρόκους αυγών και 3 κουταλιές της σούπας από το νερό των ζυμαρικών και ανακατέψτε καλά. Η σάλτσα θα πρέπει να είναι κρεμώδης.
  • Προσθέστε την επικάλυψη και σερβίρετε αμέσως.
Σπαγγέτι Καρμπονάρα | Philips

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.