1
  Εφαρμογή Philips Headphones

  Εφαρμογή Philips Headphones

  Για iOS  και Android

  Εύκολη σύνδεση

  Αξιοποιήστε στο έπακρο τα ακουστικά σας

  Λειτουργίες εφαρμογής

  Κάντε κλικ για περισσότερα

  Ξεφύγετε από τη βουή του κόσμου. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την ακύρωση θορύβου από τα ακουστικά σας ή από την εφαρμογή. Αν δεν θέλετε να αποκλείσετε όλους τους εξωτερικούς ήχους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Λειτουργία επίγνωσης στην εφαρμογή, για να μειώσετε το επίπεδο της Ενεργής ακύρωσης θορύβου μη αυτόματα.

  Ενεργοποιήστε τη Λειτουργία επίγνωσης από τα ακουστικά σας ή από την εφαρμογή, όταν θέλετε να συζητήσετε με κάποιον, να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις ή να ακούτε τους ήχους του δρόμου. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ελέγχετε τον θόρυβο που περνά από τα ακουστικά.

  Επιλέξτε την προσαρμόσιμη ακύρωση θορύβου, ώστε η εφαρμογή να φιλτράρει τους εξωτερικούς θορύβους ανάλογα με την περίσταση. Όταν ξεκουράζεστε, περπατάτε, τρέχετε, μετακινείστε με μέσα μαζικής μεταφοράς κ.λπ., η εφαρμογή επιλέγει αυτόματα την κατάλληλη προεπιλογή ελέγχου θορύβου για το εκάστοτε περιβάλλον.

  Ακούστε ό,τι θέλετε, όπως θέλετε! Υπάρχουν έξι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τον ήχο των ακουστικών σας ανάλογα με το περιεχόμενο που ακούτε. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ισοσταθμιστή της εφαρμογής, για να ρυθμίσετε τον ήχο μόνοι σας και να αποθηκεύσετε προσαρμοσμένες προεπιλογές για μελλοντική χρήση.

  Αναζητάτε τραγούδια στη λίστα αναπαραγωγής σας; Μπορείτε να επιλέξετε αναπαραγωγή, παύση ή παράλειψη και να ρυθμίσετε την ένταση ήχου απευθείας από την εφαρμογή. Επίσης, μπορείτε να δείτε πληροφορίες του κομματιού, το εξώφυλλο του άλμπουμ και στοιχεία του καλλιτέχνη.

  Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας για να ελέγχετε τον καρδιακό ρυθμό σας σε πραγματικό χρόνο, όταν φοράτε τα ακουστικά Philips. Αυτή η λειτουργία είναι ιδανική για να παρακολουθείτε την κόπωσή σας κατά την άσκηση ή την αποθεραπεία σας μετά το τρέξιμο.

   

  Θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν συγκεκριμένο φωνητικό βοηθό με τα ακουστικά Philips; Απλώς κατεβάστε τον φωνητικό βοηθό στο τηλέφωνό σας και επιλέξτε τον στην εφαρμογή. Μπορείτε να μιλάτε μέσω των ακουστικών σας στον φωνητικό βοηθό που έχετε επιλέξει.

  Η εφαρμογή διευκολύνει την ενημέρωση των ακουστικών. Απλώς κατεβάστε το πιο πρόσφατο υλικολογισμικό στο τηλέφωνό σας. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, τα ακουστικά Philips θα αναβαθμιστούν αυτόματα μέσω της εφαρμογής.

  Δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνετε σε σελίδες υποστήριξης. Η εφαρμογή σάς μεταφέρει απευθείας στο εγχειρίδιο χρήσης των ακουστικών σας! Αποκτήστε άμεση πρόσβαση σε συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων, καθώς και σε γενικές πρακτικές υποδείξεις για τη χρήση των ακουστικών σας.

  Είναι συμβατά τα ακουστικά μου;


  Η εφαρμογή Philips Headphones είναι συμβατή με τα περισσότερα πρόσφατα μοντέλα ακουστικών μας. Είναι διαθέσιμη σε 23 γλώσσες, όπως Ολλανδικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ρωσικά, Αραβικά, Εβραϊκά, Κορεατικά, Ιαπωνικά, Μανδαρινικά κ.ά.

  Εφαρμογή Philips Headphones

  Γρήγορη έναρξη

  Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Philips Headphones.

  Περισσότερα από τη σειρά προϊόντων ήχου Philips

  Ακουστικά
  Για να ακούτε πάντα μουσική

  Soundbar
  Για κάθε συναρπαστική στιγμή

  Ασύρματα ηχεία
  Η μουσική σας. Δυνατά και χωρίς περιορισμούς.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit the Philips USA website.

  Καταλαβαίνω

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit the Philips USA website.

  Καταλαβαίνω

  Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.