Εφαρμογή Philips Headphones

  Για iOS και Android


  Η εφαρμογή Philips Headphones σάς επιτρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες των ακουστικών σας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες που θα σας δώσουν την καλύτερη εμπειρία ήχου από την κινητή συσκευή σας.

  Λήψη της εφαρμογής:

  Ακουστικά fidelio L4 συνδεδεμένα στην εφαρμογή Philips Headphones

  Αξιοποιήστε στο έπακρο τα ακουστικά σας

  Λειτουργίες εφαρμογής

  Κάντε κλικ για περισσότερα

  Για να προσαρμόζετε τις λειτουργίες ελέγχου θορύβου που μπορούν να επιλεχθούν στα ακουστικά σας

  Σας επιτρέπει να ρυθμίζετε ένα χρονόμετρο για να απενεργοποιήσετε τα ακουστικά.

  Ο ήχος διακόπτεται όταν ο αισθητήρας ανιχνεύσει ότι έχετε αφαιρέσει τα ακουστικά από τα αυτιά σας. Ο ήχος συνεχίζεται όταν ο αισθητήρας ανιχνεύσει ότι έχετε τοποθετήσει ξανά τα ακουστικά στα αυτιά σας.

  Ακούστε ό,τι θέλετε, όπως θέλετε! Υπάρχουν τέσσερις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τον ήχο των ακουστικών σας ανάλογα με το περιεχόμενο που ακούτε.

  Επιτύχετε μια εμπειρία σχεδόν σε πραγματικό χρόνο, με ελάχιστη καθυστέρηση κατά την αναπαραγωγή των παιχνιδιών και των βίντεο. Λάβετε υπόψη ότι η εμβέλεια μπορεί να μειωθεί.

  Σας επιτρέπει να ακούτε τη δική σας φωνή κατά τη διάρκεια των κλήσεων

  Ενεργοποιήστε τη λειτουργία επίγνωσης από τα ακουστικά σας ή από την εφαρμογή όταν θέλετε να συζητήσετε με κάποιον, να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις ή να ακούτε τους ήχους του δρόμου. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ελέγχετε τον θόρυβο που περνά από τα ακουστικά.

  Σας επιτρέπει να δείτε τον αριθμό μοντέλου, τη διεύθυνση MAC και την κατάσταση ενημέρωσης λογισμικού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ενότητα για να ενημερώσετε το λογισμικό των ακουστικών σας.

  Δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνετε σε σελίδες υποστήριξης. Η εφαρμογή σάς μεταφέρει απευθείας στο εγχειρίδιο χρήσης των ακουστικών σας! Αποκτήστε άμεση πρόσβαση σε συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων, καθώς και σε γενικές πρακτικές υποδείξεις για τη χρήση των ακουστικών σας.

  Είναι συμβατά τα ακουστικά μου;


  Η εφαρμογή Philips Headphones είναι συμβατή με τα περισσότερα πρόσφατα μοντέλα ακουστικών μας. Είναι διαθέσιμη σε 23 γλώσσες, όπως Ολλανδικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ρωσικά, Αραβικά, Εβραϊκά, Κορεατικά, Ιαπωνικά, Μανδαρινικά κ.α.

  Εικονίδιο συχνών ερωτήσεων

  Απαντάμε στις ερωτήσεις σας

  Πως μπορώ να συνδέσω τα ακουστικά Philips στην εφαρμογή Philips Headphones;


  Ενεργοποιήστε το Bluetooth στο τηλέφωνό σας. Επιλέξτε τα ακουστικά σας από το μενού Bluetooth του τηλεφώνου σας. Μόλις συνδεθούν τα ακουστικά σας, η σύνδεση με την εφαρμογή δημιουργείται αυτόματα.

  Ποια είναι τα πιο συχνά προβλήματα σύνδεσης με το iOS;


  Το Bluetooth του iOS έχει τρεις καταστάσεις: Πλήρως ενεργοποιημένο, Μερικώς ενεργοποιημένο και Απενεργοποιημένο. Είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι το Bluetooth του τηλεφώνου σας βρίσκεται στην κατάσταση "Πλήρως ενεργοποιημένο" για τη σωστή σύζευξη και σύνδεση των ακουστικών.

  Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της σύζευξης στην εφαρμογή είναι σημαντικό να επιλέξετε "OK". Αν επιλέξετε "Να μην επιτρέπεται", το ίδιο αναδυόμενο παράθυρο θα εμφανιστεί ξανά αργότερα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή μόνο αφού επιλέξετε "OK".

  Τέλος, είναι σημαντικό να μην αλλάξετε το προεπιλεγμένο όνομα του μοντέλου των ακουστικών στις ρυθμίσεις της συσκευής, καθώς η αυτόματη ανίχνευση ακουστικών της εφαρμογής δεν θα λειτουργήσει. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να επιλέξετε χειροκίνητα το μοντέλο ακουστικών σας στην εφαρμογή για να λειτουργήσει τέλεια.

  Ποια είναι μερικά συχνά προβλήματα σύνδεσης με το Android;

   

  Κατά τη διάρκεια της σύζευξης, η εφαρμογή σάς ζητά να επιτρέψετε τη σύνδεση των ακουστικών. Είναι σημαντικό να επιλέξετε "Να επιτρέπεται". Οι παλαιότερες εκδόσεις Android (<12) ενδέχεται να ζητήσουν άδεια πρόσβασης στην Τοποθεσία και στον Χώρο αποθήκευσης. Αυτή η άδεια είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία της εφαρμογής.

  Είναι τα ακουστικά μου συμβατά με την εφαρμογή Philips Headphones;

   

  Ανατρέξτε στην παρακάτω λίστα για να δείτε αν τα ακουστικά σας είναι συμβατά με την εφαρμογή:

  Philips support is here, contact

  Χρειάζεστε υποστήριξη για τα παλιότερα μοντέλα σας

  Βοηθήστε με να βρω τον κωδικό
  Εύρεση του αριθμού του προϊόντος μου;
  Πού μπορώ να βρω τον αριθμό του προϊόντος μου;
  Πείτε μας μερικά πράγματα για το προϊόν σας και θα σας δείξουμε πού να βρείτε τον αριθμό προϊόντος.
  Αν έχετε το προϊόν στη διάθεσή σας, επιλέξτε ομάδα και κατηγορία παρακάτω.
  Θέσεις αριθμού προϊόντος στις συσκευές μας;

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.