1
Οικιακός ήχος

Wireless Music Station

  Μουσική σε κάθε δωμάτιο

  Με το WAS7000 της Philips σε κάθε δωμάτιο, μπορείτε να αναπαράγετε στη στιγμή τη μουσική σας με ασύρματη μετάδοση από το Music Center. Μπορείτε επίσης να αναπαράγετε τη μουσική του GoGear ή του iPod χρησιμοποιώντας την προαιρετική βάση 2 σε 1. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Δυστυχώς αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Μουσική σε κάθε δωμάτιο

Απόλυτη μουσική απόλαυση και ελευθερία

 • Ασύρματη μετάδοση μεταξύ μουσικού κέντρου και σταθμών

  Ασύρματη μετάδοση μεταξύ μουσικού κέντρου και σταθμών

  Με την ασύρματη μετάδοση, δεν χρειάζεται να "κατεβάζετε" και να αποθηκεύετε μουσικά αρχεία στη συσκευή ήχου. Αντί για αυτό, ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια από όλους τους μουσικούς σταθμούς - ταυτόχρονα. Με τη λειτουργία Music Follows Me, η μουσική σας ακολουθεί από δωμάτιο σε δωμάτιο. Με τη λειτουργία Music Broadcast, η μουσική που έχετε επιλέξει μεταδίδεται ταυτόχρονα από το κέντρο σε όλους τους σταθμούς. Και με το My Room, My Music, κάθε μέλος της οικογένειας μπορεί να απολαύσει τη μουσική που έχει επιλέξει σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού διαθέτει ασύρματο μουσικό κέντρο ή σταθμό.

 • USB Direct για αναπαραγωγή μουσικής MP3/WMA

  USB Direct για αναπαραγωγή μουσικής MP3/WMA

  Με τη λειτουργία USB Direct, απλώς συνδέετε την επιθυμητή συσκευή USB στη θύρα USB της συσκευής Philips και απολαμβάνετε απευθείας αναπαραγωγή μουσικής από τη συσκευή Philips.

 • Music Follows Me: μεταφέρετε τη μουσική σας σε όλα τα δωμάτια

  Music Follows Me: μεταφέρετε τη μουσική σας σε όλα τα δωμάτια

  Το Music Follows Me σας επιτρέπει να μεταφέρετε την αγαπημένη σας μουσική από το ένα δωμάτιο του σπιτιού στο άλλο, χωρίς να χρειάζεται να εκτελείτε ξανά αναζήτηση για την αναπαραγωγή ενός κομματιού. Απλά, με το πάτημα ενός κουμπιού, το αγαπημένο σας τραγούδι θα σας ακολουθεί οπουδήποτε και αν πάτε μέσα στο σπίτι σας.

 • Music Broadcast για ταυτόχρονη αναπαραγωγή σε όλους τους σταθμούς

  Music Broadcast για ταυτόχρονη αναπαραγωγή σε όλους τους σταθμούς

  Γίνετε εσείς ο DJ, στέλνοντας την αγαπημένη σας χορευτική μουσική από το Wireless Music Center σε όλους τους ασύρματους σταθμούς μουσικής που έχετε εγκαταστήσει σε διάφορα σημεία του σπιτιού σας. Ιδανικό για πάρτι!

 • Super Sound Panel για καθαρό και βαθύ ήχο μπάσων

  Super Sound Panel για καθαρό και βαθύ ήχο μπάσων

  Το Super Sound Panel είναι ένα πρωτοποριακό, επίπεδο ηχείο που χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής για παροχή ήχου υψηλής ποιότητας και πλήρους φάσματος από ένα επίπεδο ηχείο.

 • Βάση σύνδεσης για GoGear και iPod (προαιρετικά)

  Αυτή η βάση 2 σε 1 σας επιτρέπει να συνδέετε απευθείας το Philips GoGear Player ή το iPOD στο Ασύρματο μουσικό σύστημα και να απολαμβάνετε εξαιρετικό ήχο. Απλά ρυθμίστε το Ασύρματο μουσικό κέντρο ή σταθμό στη λειτουργία AUX IN πριν συνδέσετε τη φορητή συσκευή αναπαραγωγής. Χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο του Κέντρου για περιήγηση στη μουσική και έλεγχο της συνδεδεμένης συσκευής αναπαραγωγής, ώστε να απολαμβάνετε τις μουσικές συλλογές των φορητών σας συσκευών.

 • Ασύρματη μετάδοση από PC μέσω UPnP

  Το Universal Plug & Play είναι ένα βιομηχανικό πρότυπο με το οποίο μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε συσκευή με Universal Plug & Play για λήψη ή μετάδοση μουσικής. Το Wireless Music Center χρησιμοποιεί το Universal Plug & Play για να εξασφαλίσει εύκολη σύνδεση με άλλες συσκευές με Universal Plug & Play. Μπορείτε εύκολα να συνδέσετε το Wireless Music Center σε άλλες συσκευές μέσων για λήψη ή μεταφορά περιεχομένων.

 • Ψηφιακός ενισχυτής Class D για ποιοτική απόδοση ήχου

  Ο Ψηφιακός ενισχυτής Class ‘D’ λαμβάνει το αναλογικό σήμα, το μετατρέπει σε ψηφιακό και το ενισχύει ψηφιακά. Έπειτα το σήμα περνά μέσα από ένα φίλτρο αποδιαμόρφωσης και παράγει τον τελικό ήχο. Η ενισχυμένη ψηφιακή έξοδος διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα του ψηφιακού ήχου, συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης ποιότητας ήχου. Επιπλέον, ο Ψηφιακός ενισχυτής Class ‘D’ διαθέτει περισσότερο από 90% αποδοτικότητα συγκριτικά με τους παραδοσιακούς ενισχυτές AB. Αυτή η υψηλή αποδοτικότητα ερμηνεύεται σε έναν ισχυρό ενισχυτή, ο οποίος καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: