1
Ήχος και βίντεο

Prestigo

Τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

  Prestigo

  Τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

  Μέγιστη λειτουργικότητα και ευκολία.

  Έγχρωμα εικονίδια για εύκολη πλοήγηση και επιλογή. Έλεγχος έως και 8 συσκευών, όπως TV, DVD(R)-HDD, VCR, δορυφορικό δέκτη, ραδιόφωνο, καλωδιακό δέκτη και άλλα.

  Δυστυχώς αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Μέγιστη λειτουργικότητα και ευκολία.

 • Ευανάγνωστη έγχρωμη οθόνη LCD 3,6 εκ. (1,4")

  Το τηλεχειριστήριο διαθέτει έγχρωμη οθόνη 3,6 εκ. (1,4") με ανάλυση 96 x 67 pixel για ευκολότερη ανάγνωση του περιεχομένου της οθόνης.

 • Έλεγχος περιστροφικού δρομέα για έξυπνη πλοήγηση στο μενού

  Ένας δρομέας που ενσωματώνει περιστροφικό τροχό σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε πλοήγηση στο μενού ρύθμισης και στις σελίδες της συσκευής, τόσο δεξιόστροφα όσο και αριστερόστροφα.

 • Ένα τηλεχειριστήριο για τηλεόραση, VCR, SAT, DVD, ραδιόφωνο, CD, ενισχυτή και δέκτη

  Χειριστείτε τον εξοπλισμό του οικιακού κινηματογράφου σας ευκολότερα από ποτέ, με μία μόνο εύχρηστη μονάδα που χειρίζεται τηλεόραση, VCR, DVD, ραδιόφωνο, δορυφορικό δέκτη, ψηφιακό set-top box, CD player, ενισχυτή και δέκτη, ανεξάρτητα από τη μάρκα ή το μοντέλο. Απολαύστε την ευκολία που προσφέρει η λειτουργία "ενός πατήματος", όταν παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες.

 • Δεν χρειάζεται εγχειρίδιο για τη ρύθμιση

  Σε αντίθεση με τα άλλα τηλεχειριστήρια γενικής χρήσης όπου απαιτείται η εισαγωγή ενός τριψήφιου κωδικού για την αναγνώριση της μάρκας και της συσκευής, αυτό το τηλεχειριστήριο ενσωματώνει οδηγίες βήμα-προς-βήμα στη συσκευή για τη ρύθμιση του εξοπλισμού, ανεξάρτητα από τη μάρκα.

 • Eύκολη εκμάθηση του IR από οποιαδήποτε συσκευή

  Η λειτουργία εκμάθησης αναφέρεται στη διαδικασία μέσω της οποίας ένα τηλεχειριστήριο λαμβάνει και αποθηκεύει σήματα υπερύθρων από άλλα τηλεχειριστήρια για μεταγενέστερη χρήση. Όταν στην ενσωματωμένη βάση δεδομένων δεν περιλαμβάνονται οι κωδικοί της συσκευής, μπορείτε να τους βρείτε από το αρχικό τηλεχειριστήριο, απλώς στρέφοντας το δικό σας προς αυτό.

 • Εκτενής βάση δεδομένων υπέρυθρων κωδικών για τις πιο πολλές συσκευές ή μάρκες

  Η βάση κωδικών IR γενικής χρήσης αναφέρεται σε μια βιβλιοθήκη υπέρυθρων κωδικών ενσωματωμένη σε ένα συγκεκριμένο τηλεχειριστήριο. Η λειτουργία αυτή επιτρέπει στο τηλεχειριστήριο να ελέγχει τον εξοπλισμό σας χωρίς να χρειάζεται να μάθετε μεμονωμένα σήματα. Επιλέξτε τα σωστά σύνολα υπέρυθρων κωδικών στη βάση δεδομένων για τις συσκευές που θέλετε να ελέγχετε, ώστε να διευκολυνθεί ο έλεγχος σχεδόν όλων των στοιχείων των συστημάτων ήχου/βίντεο που κυκλοφορούν στην αγορά – ανεξάρτητα από τη μάρκα ή το μοντέλο.

 • Εύκολη προσθήκη και δημιουργία ετικετών για πρόσθετη λειτουργικότητα

  Βελτιωμένος τρόπος προσθήκης και δημιουργίας ετικετών για λειτουργίες, που σας παρέχει πρόσθετη λειτουργικότητα γρήγορα και εύκολα. Όχι άλλες χαμένες λειτουργίες.

 • Δραστηριότητες για έλεγχο πολλαπλών συσκευών με το πάτημα ενός κουμπιού

  Αντί να λειτουργείτε κάθε συσκευή σας ξεχωριστά, ο έλεγχος βάσει δραστηριοτήτων συγκεντρώνει τις συχνότερα χρησιμοποιούμενες λειτουργίες σε δραστηριότητες, όπως "Watch a movie" ή "Listen to CD". Όταν ένας χρήστης επιλέγει τη δραστηριότητα 'watch a movie', αντί να χειρίζεται ξεχωριστά κάθε συσκευή - όπως το DVD player, την τηλεόραση και το δέκτη πολυμέσων -, μπορεί με ένα κουμπί να δώσει όλες τις απαραίτητες εντολές για την έναρξη της ταινίας: ενεργοποίηση της τηλεόρασης, ενεργοποίηση του ενισχυτή και επιλογή σωστής εισόδου, ενεργοποίηση του DVD player και έναρξη αναπαραγωγής.

 • Οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό για ευκολία στο σκοτάδι

  Ο Οπίσθιος φωτισμός είναι μια λειτουργία, η οποία φωτίζει την οθόνη LCD ή το πληκτρολόγιο για χρήση στο σκοτάδι. Οι δύο πιο συνηθισμένοι τύποι οπίσθιου φωτισμού περιλαμβάνουν LED και ηλεκτροφωταύγεια (EL). Τα τηλεχειριστήρια με οπίσθιο φωτισμό και LED είναι φωτεινά αλλά ασταθή με το κίτρινο ή το πράσινο, ενώ οι οθόνες EL είναι ομαλές με τις μπλε, τις άσπρες ή τις πράσινες σκιές.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: