Τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

  TV all

  Τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

  Γρήγορη και εύκολη ρύθμιση

  Απολαύστε γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση με το τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης της Philips με την πρωτοποριακή λειτουργία SimpleSetup. Με τον εργονομικό σχεδιασμό και τα μεγάλα κουμπιά, είναι εύκολο στη χρήση και ιδανικό για την αντικατάσταση παλιών, χαμένων ή χαλασμένων τηλεχειριστηρίων! Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Γρήγορη και εύκολη ρύθμιση

 • Το SimpleSetup είναι μια αποκλειστική λειτουργία της Philips

  Το SimpleSetup είναι μια αποκλειστική λειτουργία της Philips

  Ρυθμίστε το τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης γρήγορα και εύκολα, χάρη στην πρωτοποριακή λειτουργία SimpleSetup που απαιτεί μόλις 3 απλά βήματα: 1. Αναζητήστε τον κωδικό της συσκευής σας και πληκτρολογήστε τον στο τηλεχειριστήριο 2. Πατήστε το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης μέχρι να σβήσει η συσκευή σας 3. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα πλήκτρα λειτουργούν. Έτοιμο!

 • Φυσική εφαρμογή στα χέρια του χρήστη

  Το σχήμα του τηλεχειριστηρίου ταιριάζει απόλυτα στο χέρι σας για φυσικό, ισορροπημένο χειρισμό. Ακόμα, διαθέτει ωραία εμφάνιση!

 • Ηλεκτρονική γραμμή εξυπηρέτησης URC μέσω αποκλειστικής τοποθεσίας web

  Αποκλειστική υπηρεσία υποστήριξης για το τηλεχειριστήριό σας, για εύρεση όλων των κωδικών για όλες τις μάρκες,διαθέσιμη μέσω της τοποθεσίας web URC της Philips.

 • Μεγάλα κουμπιά που διευκολύνουν το χειρισμό και την ανάγνωση

  Τα μεγάλα κουμπιά στο τηλεχειριστήριο διευκολύνουν την ανάγνωση της ετικέτας. Επιπλέον, το πάτημα των κουμπιών γίνεται πιο βολικό, χάρη σε αυτά τα κουμπιά με ειδικό σχεδιασμό και μέγεθος.

 • Το τέλειο τηλεχειριστήριο τηλεόρασης με όλες τις κύριες λειτουργίες ελέγχου

  Το τηλεχειριστήριο τηλεόρασης είναι ιδιαίτερα εύχρηστο χάρη στα μεγάλα κουμπιά επιλογής καναλιών και ρύθμισης έντασης ήχου. Είναι απλούστατα ο καλύτερος αντικαταστάτης για ένα τηλεχειριστήριο που έχει χαλάσει ή χαθεί.

 • Έτοιμοι για χρήση με εξοπλισμό Philips

  Αν έχετε εξοπλισμό Philips, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριό γενικής χρήσης, χωρίς να το προγραμματίσετε, επειδή όλα τα πλήκτρα είναι προρυθμισμένα για Philips.

 • Λειτουργεί με περισσότερες από 1000 συσκευές

  Πλήρης συμβατότητα με πάνω από 1000 συσκευές.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: