Ψηφιακό PhotoFrame με μπαταρία

  Bluetooth

  Ψηφιακό PhotoFrame με μπαταρία

  "..αυτή είναι η θεία σου κι εγώ όταν ήμασταν μικροί"

  Μέσα στο πολυάσχολο πρόγραμμά σας είναι εύκολο να ξεχάσετε ακόμα και τους πιο σημαντικούς ανθρώπους για εσάς. Τώρα, διατηρήστε τους στο επίκεντρο της ζωής σας με το PhotoFrame της Philips. Αυτή η απόλυτη κορνίζα διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία με διάρκεια 2 ωρών για να επιτρέπει την περιήγηση πάντα και παντού. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

 • "..αυτή είναι η θεία σου κι εγώ όταν ήμασταν μικροί"

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ψηφιακό PhotoFrame με μπαταρία

20, 3 εκ (8"), Πολυμέσα, Λόγος καρέ 4:3 SPH8008/10 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

"..αυτή είναι η θεία σου κι εγώ όταν ήμασταν μικροί"

PhotoFrame με μπαταρία

 • imagen Pro για ευκρινείς, ζωντανούς και φυσικούς τόνους δέρματος

  Η μοναδική τεχνολογία βελτίωσης φωτογραφιών imagen της Philips αναλύει αυτόματα τις φωτογραφίες σας στα σωστά χρώματα και τις προσαρμόζει για βέλτιστη αντίθεση. Το imagen Pro είναι μια πιο προηγμένη τεχνολογία βελτίωσης φωτογραφιών. Περιλαμβάνει τα 3 βασικά στοιχεία του imagen για περισσότερη ακρίβεια, μεγαλύτερο βάθος χρώματος και έξυπνη αντίθεση, αλλά παρέχει επιπλέον βελτιωμένο χρώμα δέρματος, ευκρινέστερες εικόνες και προβολή φωτογραφιών χωρίς τρεμόπαιγμα, κάτι πολύ σημαντικό για τις ακίνητες εικόνες.

 • Λόγος καρέ 4:3 για βέλτιστη προβολή χωρίς παραμόρφωση

  Το ψηφιακό PhotoFrame της Philips εξασφαλίζει προβολή των φωτογραφιών σας σε λόγο 4:3 για βέλτιστη εμπειρία προβολής.

 • Εύχρηστη βάση σύνδεσης μπαταρίας

  Αυτή η βάση σύνδεσης μπαταρίας λειτουργεί ως στήριγμα αλλά και ως βάση φόρτισης μπαταρίας. Εάν είναι πλήρως φορτισμένη, η ενσωματωμένη μπαταρία διαρκεί 2 ώρες για ασύρματο διαμοιρασμό φωτογραφιών.

 • Στοιχεία ελέγχου αφής στα άκρα του PhotoFrame

  Τα στοιχεία ελέγχου αφής του PhotoFrame φωτίζονται στιγμιαία κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών διευκολύνοντας τη μετακίνηση μεταξύ των φωτογραφιών, των βίντεο κλιπ και της μουσικής. Σε λειτουργία προβολής φωτογραφιών, μπορείτε εύκολα να μετακινήσετε το δάχτυλό κατά μήκος του οριζόντιου άκρου αφής και να επιλέξετε μια νέα φωτογραφία από τις μικρογραφίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

 • Αυτόματο slideshow από USB ή κάρτα μνήμης

  Αυτόματο slideshow από οποιαδήποτε μονάδα USB ή κάρτα μνήμης για όλες εκείνες τις στιγμές, χωρίς να αφιερώνετε επιπλέον χρόνο να αντιγράφετε τις φωτογραφίες σας στο PhotoFrame.

 • Μεταφέρετε τις φωτογραφίες από το κινητό σας τηλέφωνο μέσω Bluetooth

  Ξέρουμε ότι σας αρέσουν οι φωτογραφίες στο κινητό σας τηλέφωνο. Τώρα μπορείτε να τις μεταφέρετε στο ψηφιακό PhotoFrame της Philips μέσω Bluetooth χωρίς πρόσθετα κλειδιά ή καλώδια.

 • Δώστε νέα λάμψη σε παλαιές αναμνήσεις με RadiantColor

  Το RadiantColor είναι μια αποκλειστική τεχνολογία της Philips για προβολή μικρότερων φωτογραφιών σε βέλτιστη αναλογία 4:3 επεκτείνοντας το χρώμα στα άκρα φωτογραφιών που δεν είναι πλήρους οθόνης προς τα πλάγια της οθόνης και εξαλείφοντας τις μαύρες γραμμές και την παραμόρφωση του λόγου διαστάσεων.

 • Οικολογικό Photoframe

  Τα PhotoFrame της Philips σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αρχές EcoDesign οι οποίες στοχεύουν στην ελαχιστοποίηση των συνολικών αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον μέσω χαμηλής κατανάλωσης ισχύος, απομάκρυνσης επικίνδυνων ουσιών, μικρότερου βάρους, πρακτικότερης συσκευασίας και μεγαλύτερης δυνατότητας ανακύκλωσης.

 • Αυτόματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της οθόνης σε προκαθορισμένες ώρες, για εξοικονόμηση ενέργειας

  Ένας χρονοδιακόπτης ενεργοποιεί και απενεργοποιεί το PhotoFrame τις ώρες που θα επιλέξετε, περιορίζοντας την κατανάλωση ενέργειας. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος εξοικονομώντας έως και το ένα τρίτο του ενεργειακού κόστους του PhotoFrame.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: