Ψηφιακό PhotoFrame με Bluetooth

  Bluetooth

  Ψηφιακό PhotoFrame με Bluetooth

  "..και σε αγαπώ ακόμη περισσότερο από τότε."

  Ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε ξανά! Το ακαταμάχητο Photoframe διαθέτει εκπληκτικό σχεδιασμό με χειριστήριο αφής και Bluetooth. Ο απαραίτητος σύντροφος για να διατηρήσετε ζωντανές όλες αυτές τις σημαντικές στιγμές! Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ψηφιακό PhotoFrame με Bluetooth

20, 3 εκ (8"), Πολυμέσα, Λόγος καρέ 4:3 SPF7208/10 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

"..και σε αγαπώ ακόμη περισσότερο από τότε."

PhotoFrame με Bluetooth

 • imagen Pro για ευκρινείς, ζωντανούς και φυσικούς τόνους δέρματος

  Η μοναδική τεχνολογία βελτίωσης φωτογραφιών imagen της Philips αναλύει αυτόματα τις φωτογραφίες σας στα σωστά χρώματα και τις προσαρμόζει για βέλτιστη αντίθεση. Το imagen Pro είναι μια πιο προηγμένη τεχνολογία βελτίωσης φωτογραφιών. Περιλαμβάνει τα 3 βασικά στοιχεία του imagen για περισσότερη ακρίβεια, μεγαλύτερο βάθος χρώματος και έξυπνη αντίθεση, αλλά παρέχει επιπλέον βελτιωμένο χρώμα δέρματος, ευκρινέστερες εικόνες και προβολή φωτογραφιών χωρίς τρεμόπαιγμα, κάτι πολύ σημαντικό για τις ακίνητες εικόνες.

 • Λόγος καρέ 4:3 για βέλτιστη προβολή χωρίς παραμόρφωση

  Το ψηφιακό PhotoFrame της Philips εξασφαλίζει προβολή των φωτογραφιών σας σε λόγο 4:3 για βέλτιστη εμπειρία προβολής.

 • Αυτόματο slideshow από USB ή κάρτα μνήμης

  Αυτόματο slideshow από οποιαδήποτε μονάδα USB ή κάρτα μνήμης για όλες εκείνες τις στιγμές, χωρίς να αφιερώνετε επιπλέον χρόνο να αντιγράφετε τις φωτογραφίες σας στο PhotoFrame.

 • Στοιχεία ελέγχου αφής στα άκρα του PhotoFrame

  Τα στοιχεία ελέγχου αφής του PhotoFrame φωτίζονται στιγμιαία κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών διευκολύνοντας τη μετακίνηση μεταξύ των φωτογραφιών, των βίντεο κλιπ και της μουσικής. Σε λειτουργία προβολής φωτογραφιών, μπορείτε εύκολα να μετακινήσετε το δάχτυλό κατά μήκος του οριζόντιου άκρου αφής και να επιλέξετε μια νέα φωτογραφία από τις μικρογραφίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

 • Μεταφέρετε τις φωτογραφίες από το κινητό σας τηλέφωνο μέσω Bluetooth

  Ξέρουμε ότι σας αρέσουν οι φωτογραφίες στο κινητό σας τηλέφωνο. Τώρα μπορείτε να τις μεταφέρετε στο ψηφιακό PhotoFrame της Philips μέσω Bluetooth χωρίς πρόσθετα κλειδιά ή καλώδια.

 • Δώστε νέα λάμψη σε παλαιές αναμνήσεις με RadiantColor

  Το RadiantColor είναι μια αποκλειστική τεχνολογία της Philips για προβολή μικρότερων φωτογραφιών σε βέλτιστη αναλογία 4:3 επεκτείνοντας το χρώμα στα άκρα φωτογραφιών που δεν είναι πλήρους οθόνης προς τα πλάγια της οθόνης και εξαλείφοντας τις μαύρες γραμμές και την παραμόρφωση του λόγου διαστάσεων.

 • Εξοικονόμηση ενέργειας χάρη στον αυτόματο αχνό φωτισμό με ανίχνευση του περιβάλλοντος φωτισμού

  Το Smart Power Pro είναι ένας αισθητήρας που ενεργοποιεί και απενεργοποιεί το PhotoFrame ανιχνεύοντας τον περιβάλλοντα φωτισμό και μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας για περιβαλλοντικούς λόγους και εξοικονομώντας έως το ένα τρίτο του κόστους κατανάλωσης ενέργειας του PhotoFrame. Και όλα αυτά γίνονται αυτόματα!

 • Οικολογικό Photoframe

  Τα PhotoFrame της Philips σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αρχές EcoDesign οι οποίες στοχεύουν στην ελαχιστοποίηση των συνολικών αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον μέσω χαμηλής κατανάλωσης ισχύος, απομάκρυνσης επικίνδυνων ουσιών, μικρότερου βάρους, πρακτικότερης συσκευασίας και μεγαλύτερης δυνατότητας ανακύκλωσης.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: