Ψηφιακό PhotoFrame

  Ψηφιακό PhotoFrame

  Οι καλύτερες διακοπές της ζωής μας!

  Η κομψή και λεπτή ψηφιακή κορνίζα φωτογραφιών Philips SPF4612 αναπαράγει φωτογραφίες αλλά και βίντεο. Τώρα μπορείτε να ξαναζείτε τις αξέχαστες στιγμές σας σε όλο τους το μεγαλείο, με ζωντανά χρώματα και ολοζώντανη κίνηση και ήχο. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Οι καλύτερες διακοπές της ζωής μας!

 • Λειτουργία με ένα κουμπί – απόλυτος έλεγχος με ένα μόνο πάτημα

  Λειτουργία με ένα κουμπί – απόλυτος έλεγχος με ένα μόνο πάτημα

  Ένα μεγάλο κουμπί βρίσκεται στο επάνω μέρος της ψηφιακής κορνίζας φωτογραφιών Philips. Η δυνατότητα λειτουργίας με ένα κουμπί σάς επιτρέπει να εναλλάσσεστε μεταξύ των πιο συχνών λειτουργιών της ψηφιακής κορνίζας: ενεργοποίηση/απενεργοποίηση, slideshow φωτογραφιών και ένδειξη ρολογιού. Με μεγάλο μέγεθος και εύκολα προσβάσιμο, το κουμπί αυτό κάνει το χειρισμό της συσκευής παιχνιδάκι. Αυτό είναι που λέμε λογική και απλότητα!

 • Αυτόματο slideshow από την κάρτα μνήμης

  Τα αυτόματα slideshow ξεκινούν από την κάρτα μνήμης, για όλες εκείνες τις περιπτώσεις που δεν θέλετε να σπαταλάτε χρόνο αντιγράφοντας φωτογραφίες στην ψηφιακή σας κορνίζα.

 • imagen Pro για ευκρινείς, ζωντανούς και φυσικούς τόνους δέρματος

  Η μοναδική τεχνολογία βελτίωσης φωτογραφιών imagen της Philips αναλύει αυτόματα τις φωτογραφίες σας στα σωστά χρώματα και τις προσαρμόζει για βέλτιστη αντίθεση. Το imagen Pro είναι μια πιο προηγμένη τεχνολογία βελτίωσης φωτογραφιών. Περιλαμβάνει τα 3 βασικά στοιχεία του imagen για περισσότερη ακρίβεια, μεγαλύτερο βάθος χρώματος και έξυπνη αντίθεση, αλλά παρέχει επιπλέον βελτιωμένο χρώμα δέρματος, ευκρινέστερες εικόνες και προβολή φωτογραφιών χωρίς τρεμόπαιγμα, κάτι πολύ σημαντικό για τις ακίνητες εικόνες.

 • Διατηρείτε την αίσθηση του χρόνου με χαριτωμένα ρολόγια

  Ενεργοποιείτε τη λειτουργία ρολογιού, όταν δεν θέλετε να βλέπετε φωτογραφίες. Αμέσως η ψηφιακή κορνίζα PhotoFrame μετατρέπεται σε ρολόι.

 • Αυτόματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της οθόνης σε προκαθορισμένες ώρες, για εξοικονόμηση ενέργειας

  Ένας χρονοδιακόπτης ενεργοποιεί και απενεργοποιεί το PhotoFrame τις ώρες που θα επιλέξετε, περιορίζοντας την κατανάλωση ενέργειας. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος εξοικονομώντας έως και το ένα τρίτο του ενεργειακού κόστους του PhotoFrame.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: