Ψηφιακό PhotoFrame

  Ψηφιακό PhotoFrame

  "...δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω εκείνη την ημέρα!"

  Διατηρήστε τις πιο χαρούμενες στιγμές σας ζωντανές όλο το χρόνο με το PhotoFrame της Philips. Αυτή η μικρή κορνίζα είναι εύκολη στη χρήση, διαθέτει μεγάλη μνήμη αποθήκευσης και ταιριάζει σε κάθε σπίτι. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

"...δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω εκείνη την ημέρα!"

 • Οι συσκευασίες μας είναι μικρές ώστε να ελαχιστοποιούμε τα υλικά που χρησιμοποιούνται

  Κάνουμε τις συσκευασίες μας όσο το δυνατό μικρότερες ώστε να ελαχιστοποιούμε τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή, καθώς και τα καύσιμα κατά τη μεταφορά.

 • Αυτόματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της οθόνης σε προκαθορισμένες ώρες, για εξοικονόμηση ενέργειας

  Ένας χρονοδιακόπτης ενεργοποιεί και απενεργοποιεί το PhotoFrame τις ώρες που θα επιλέξετε, περιορίζοντας την κατανάλωση ενέργειας. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος εξοικονομώντας έως και το ένα τρίτο του ενεργειακού κόστους του PhotoFrame.

 • Διατηρείτε την αίσθηση του χρόνου με χαριτωμένα ρολόγια

  Ενεργοποιείτε τη λειτουργία ρολογιού, όταν δεν θέλετε να βλέπετε φωτογραφίες. Αμέσως η ψηφιακή κορνίζα PhotoFrame μετατρέπεται σε ρολόι.

 • Αυτόματο slideshow από την κάρτα μνήμης

  Το slideshow των φωτογραφιών ξεκινά αυτόματα, μόλις εισαγάγετε την κάρτα μνήμης.

 • imagen Pro για ευκρινείς, ζωντανούς και φυσικούς τόνους δέρματος

  Η μοναδική τεχνολογία βελτίωσης φωτογραφιών imagen της Philips αναλύει αυτόματα τις φωτογραφίες σας στα σωστά χρώματα και τις προσαρμόζει για βέλτιστη αντίθεση. Το imagen Pro είναι μια πιο προηγμένη τεχνολογία βελτίωσης φωτογραφιών. Περιλαμβάνει τα 3 βασικά στοιχεία του imagen για περισσότερη ακρίβεια, μεγαλύτερο βάθος χρώματος και έξυπνη αντίθεση, αλλά παρέχει επιπλέον βελτιωμένο χρώμα δέρματος, ευκρινέστερες εικόνες και προβολή φωτογραφιών χωρίς τρεμόπαιγμα, κάτι πολύ σημαντικό για τις ακίνητες εικόνες.

 • Δώστε νέα λάμψη σε παλαιές αναμνήσεις με RadiantColor

  Το RadiantColor είναι μια αποκλειστική τεχνολογία της Philips για προβολή μικρότερων φωτογραφιών σε βέλτιστη αναλογία 4:3 επεκτείνοντας το χρώμα στα άκρα φωτογραφιών που δεν είναι πλήρους οθόνης προς τα πλάγια της οθόνης και εξαλείφοντας τις μαύρες γραμμές και την παραμόρφωση του λόγου διαστάσεων.

 • Γρήγορο και εύκολο μενού για περιήγηση, αναζήτηση και οργάνωση

  Η μοναδική σχεδίαση του γρήγορου και εύκολου μενού της Philips σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία περιήγησης, αναζήτησης και οργάνωσης

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: