Εξωτερικός σκληρός δίσκος

  USB 2.0 High-speed

  Εξωτερικός σκληρός δίσκος

  Κεντρική αποθήκευση δικτύου

  Οργανώστε και αποκτήστε πρόσβαση στα αρχεία σας από οποιοδήποτε υπολογιστή στο σπίτι. Απλά συνδέστε τη μονάδα δικτύου στο δρομολογητή σας και θα αποκτήσετε έναν κεντρικό χώρο αποθήκευσης όπου θα μπορείτε να αρχειοθετήσετε και να φυλάξετε τις αγαπημένες σας ταινίες, τη μουσική και τις αναμνήσεις σας Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Κεντρική αποθήκευση δικτύου

με σύνδεση ethernet

 • 10/100/1000 Mbit LAN

  Ο σκληρός δίσκος είναι συμβατός με όλες τις ταχύτητες δικτύου και είναι έτοιμος για σύνδεση με συσκευές GB LAN υψηλής ταχύτητας, επόμενης γενιάς.

 • Συμβατότητα με UPnP και DLNA

  Πραγματοποιήστε αναπαραγωγή της μουσικής και των ταινιών σας σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού με απευθείας ροή περιεχομένου από το NAS μέσω του διακομιστή UPnP.

 • Host USB 2.0 για προσθήκη εξωτερικού σκληρού δίσκου

  Αυξήστε τη δυνατότητα αποθήκευσης παράλληλα με τα δεδομένα σας προσθέτοντας έναν ακόμη σκληρό δίσκο USB μέσω του host USB 2.0 υψηλής ταχύτητας για επιπλέον χωρητικότητα.

 • Ιδιαίτερα χοντρό περίβλημα υψηλής ποιότητας από αλουμίνιο

  Το περίβλημα υψηλής ποιότητας από αλουμίνιο προστατεύει τον σκληρό δίσκο από φθορές - προστασία δεδομένων και διασφάλιση μεγάλης διάρκειας ζωής. Επιπλέον, μονώνει τον ήχο της μονάδας για αθόρυβη λειτουργία.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: