Κάμερα διαδικτύου

  Κάμερα διαδικτύου

  Ξεκινήστε chatting μέσω Skype

  Η τέλεια κάμερα διαδικτύου για Skype! Εύκολη στη χρήση, αποτυπώνει τέλειες εικόνες και διαθέτει ακουστικά για συνομιλία χωρίς ηχώ. Μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες και βίντεο κλιπ μέσω email ή να τα διαχειριστείτε και να τα αρχειοθετήσετε με μερικά μόνο κλικ. Το video chatting δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολo. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ξεκινήστε chatting μέσω Skype

 • Ακουστικά πολυμέσων και μικρόφωνο κεφαλιού για βέλτιστη ποιότητα ήχου

  Η κάμερα διαδικτύου συνοδεύεται από ακουστικά πολυμέσων της Philips. Το μικρόφωνο κεφαλιού εξασφαλίζει βέλτιστη ποιότητα ήχου και άνετη χρήση.

 • Εικόνα στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε αναλύσεις Skype

  Με 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο θα απολαύσετε ρεαλιστικές κλήσεις βίντεο σε πλήρη κίνηση χωρίς ασταθείς εικόνες. Αυτός είναι ο ρυθμός ανανέωσης που χρησιμοποιεί το Skype και κάνει το video chatting πολύ πιο ωραίο.

 • Ανάλυση VGA (640x480) για ευκρινείς εικόνες

  Ανάλυση VGA (640 x 480) σημαίνει ότι περίπου 300.000 pixel αποτελούν το σύνολο της εικόνας. Η συγκεκριμένη ανάλυση VGA εξασφαλίζει ευκρινείς εικόνας για χρήση σε έγγραφα, ιστοσελίδες και e-mail.

 • Αυτόματη βελτιστοποίηση εικόνας για εκπληκτική ποιότητα εικόνας

  Η αυτόματη βελτιστοποίηση εικόνας σάς βοηθά να αξιοποιήσετε στο έπακρο την κάμερα διαδικτύου, καθώς προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις κάμερας και εικόνας για να ταιριάζουν με τις συνθήκες φωτισμού.

 • Περιστρεφόμενος φακός για τέλεια στόχευση και φυσικές εικόνες

  Περιστρεφόμενος φακός για τέλεια στόχευση και φυσικές εικόνες. Πετύχετε γρήγορα και εύκολα τη σωστή γωνία για τη φωτογραφική μηχανή, χωρίς να βάζετε αντικείμενα κάτω από αυτήν για να αλλάξετε την κλίση της.

 • Σταθερό στήριγμα για οποιονδήποτε φορητό υπολογιστή ή γραφείο

  Η πολυλειτουργική βάση διευκολύνει την τοποθέτηση της κάμερας διαδικτύου σε όλους τους τύπους οθονών, laptop, notebook ή σε επίπεδες επιφάνειες.

 • Πρόγραμμα διαχείρισης εγκατάστασης για εύκολη ρύθμιση

  Εγκαταστήστε την κάμερα διαδικτύου σε δευτερόλεπτα με το εύχρηστο Πρόγραμμα διαχείρισης εγκατάστασης. Απλώς ακολουθήστε τις απλές, βήμα προς βήμα οδηγίες και ρυθμίστε την κάμερα ώστε να λειτουργεί άψογα με τον υπολογιστή σας.

 • Απολύτως συμβατό με το Skype και άλλες υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων

  Η κάμερα διαδικτύου και το λογισμικό της έχουν σχεδιαστεί για χρήση με το Skype και άλλα συστήματα ανταλλαγής μηνυμάτων. Προσθέστε βίντεο στο Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger και άλλες δωρεάν υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων. Λειτουργεί επίσης με το Windows Messenger και NetMeeting για video conferencing μεταξύ πολλών ατόμων και έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι συμβατή με μελλοντικές εφαρμογές.

 • Συμβατή με όλα τα διαθέσιμα προγράμματα απεικόνισης

  Αυτή η κάμερα διαδικτύου λειτουργεί με όλα τα διαθέσιμα δωρεάν και επαγγελματικά προγράμματα απεικόνισης. Αποτυπώστε μια φωτογραφία ή ακίνητη εικόνα από βίντεο και ανοίξτε την χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε πρόγραμμα απεικόνισης.

 • Το κουμπί Snapshot σάς επιτρέπει την άμεση λήψη φωτογραφιών

  Με ένα μόνο πάτημα αυτού του κουμπιού, η κάμερα διαδικτύου τραβάει αυτόματα φωτογραφία. Μπορείτε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας μέσω e-mail, ιστοσελίδων ή εγγράφων.

 • Λήψη, αρχειοθέτηση και διαχείριση εικόνων και V-mail με το VLounge

  Λογισμικό για αποτύπωση, διαχείριση και αρχειοθέτηση φωτογραφιών και βίντεο κλιπ. Με δύο κλικ του ποντικιού δημιουργείτε και στέλνετε μηνύματα με βίντεο. Αυτό το πακέτο λογισμικού παρέχει ό,τι χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε πλήρως την κάμερα διαδικτύου της Philips.

 • Κουμπί VLounge QuickLaunch για άμεση λειτουργία

  Για άμεση εκκίνηση της εφαρμογής VLounge, απλά πατήστε το κουμπί QuickLaunch

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: