Ασύρματο τηλέφωνο με τηλεφωνητή

  Ασύρματο τηλέφωνο με τηλεφωνητή

  Απίστευτη καθαρότητα ήχου

  Οι συζητήσεις είναι πιο ζωντανές και οι φωνές πιο φυσικές από ποτέ με την εξαιρετική ευκρίνεια ήχου που παρέχει η σειρά SE7. Η λαμπερή έγχρωμη οθόνη αντικατοπτρίζει την καθαρότητα της βελτίωσης φωνής, προς τέρψη της ακοής και της όρασης

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Απίστευτη καθαρότητα ήχου

 • Ήχος XHD

  Ήχος XHD

  Όπου κι αν βρίσκεστε, μπορείτε να μιλάτε στο τηλέφωνο χωρίς θόρυβο, με εκπληκτικό επίπεδο έντασης και καθαρότητα ήχου της φωνής. Χάρη στο ηχείο υψηλής ποιότητας, την εξελιγμένη τεχνολογία και τη μεγάλη ακουστική κοιλότητα, μπορείτε να απολαύσετε απίστευτη ποιότητα ήχου σε κάθε τηλεφωνική συνομιλία.

 • Ψηφιακός αυτόματος τηλεφωνητής

  Με τον ψηφιακό αυτόματο τηλεφωνητή δεν θα χάνετε ποτέ καμία κλήση ή μήνυμα.

 • 30 λεπτά χρόνος εγγραφής

  Δυνατότητα εγγραφής εισερχόμενων μηνυμάτων έως και 30 λεπτών

 • Μετρητής μηνυμάτων στη βάση

  Απλά κοιτάξτε τη βάση και δείτε αμέσως αν έχετε εισερχόμενα μηνύματα.

 • Βελτιωμένη ανοικτή συνομιλία για να μιλάτε πραγματικά handsfree

  Συνδυάστε ένα υψηλής ποιότητας ηχείο, εξελιγμένη επεξεργασία σήματος, μεγάλη ακουστική κοιλότητα και αμφίδρομο handsfree και το αποτέλεσμα θα είναι η φυσικότερη δυνατή αναπαραγωγή συνομιλίας. Και οι δύο πλευρές μπορούν να μιλάνε και να ακούγονται ταυτόχρονα, όπως και στις συνομιλίες πρόσωπο με πρόσωπο.

 • Αναγνωρίστε τους φίλους σας από τον ήχο κλήσης

  Αναγνωρίστε ποιος σας καλεί από τον ήχο κλήσης! Τα εικονίδια και οι μελωδίες VIP δηλώνουν σε ποια ομάδα του ευρετηρίου ανήκει ο καλών. Οι καταχωρήσεις του ευρετηρίου μπορούν να διαιρεθούν σε διαφορετικές ομάδες VIP, στις οποίες μπορείτε να αντιστοιχίσετε συγκεκριμένη μελωδία.

 • Μηνύματα κειμένου SMS

  Η Υπηρεσία σύντομων μηνυμάτων (SMS) σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε αποστολή και λήψη μηνυμάτων περιορισμένου μήκους.

 • Λειτουργία αντιγραφής δεδομένων SIM

  Με την βοηθητική λειτουργία αντιγραφής δεδομένων SIM μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ευρετήριο του κινητού σας τηλεφώνου στο τηλέφωνο του σπιτιού σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: