Φορητό ηχείο

    Φορητό ηχείο

    Ένα φορητό ηχείο "όλα σε ένα"

    Απολαύστε μουσική ακρόαση από το φορητό ηχείο "όλα σε ένα" της Philips. Παίξτε τα αγαπημένα σας κομμάτια μέσω κάρτας MicroSD/σύνδεσης εισόδου AUX. Το ηχείο τεχνολογίας wOOx™ είναι μικρό, διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία και βγαίνει σε διάφορα χρώματα. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ένα φορητό ηχείο "όλα σε ένα"

  • Εύκολη αναπαραγωγή από την κάρτα MicroSD

    Φορτώστε την κάρτα με το περιεχόμενο που θέλετε, συνδέστε τη στη συσκευή αναπαραγωγής και απολαύστε ανεξάντλητες επιλογές ψυχαγωγίας.

  • Ενσωματωμένο ψηφιακό ραδιόφωνο FM

    Το ψηφιακό ραδιόφωνο, εκτός από την αναλογική μετάδοση FM, είναι ένας νέος τρόπος ραδιοφωνικής μετάδοσης μέσω δικτύου επίγειων πομπών. Παρέχει περισσότερες επιλογές και καλύτερη μετάδοση πληροφοριών με πεντακάθαρη ποιότητα ήχου. Ο δέκτης κλειδώνει στο ισχυρότερο σήμα που εντοπίζει. Με τους ψηφιακούς σταθμούς οι συχνότητες δεν χρειάζεται να απομνημονεύονται, ενώ τα ηχοσυστήματα συντονίζονται βάσει του ονόματος του σταθμού, για να μην υπάρχουν διπλές εγγραφές.

  • Συνολική ισχύς εξόδου 1,5W RMS

    Το σύστημα αυτό έχει συνολική ισχύ εξόδου 1,5W RMS. H τιμή RMS αναφέρεται στη μέση τετραγωνική τιμή, η οποία αποτελεί τυπικό μέγεθος μέτρησης της ηχητικής ισχύος ή, ακόμα καλύτερα, της ηλεκτρικής ισχύος που μεταφέρεται από έναν ενισχυτή ήχου σε ένα ηχείο και μετριέται σε watt. Η ποσότητα ηλεκτρικής ισχύος που αποδίδεται στο ηχείο και η ευαισθησία αυτού καθορίζει την παραγόμενη ηχητική ισχύ. Όσο περισσότερα τα watt, τόσο καλύτερη η ηχητική ισχύς που εκπέμπει το ηχείο.

  • Τεχνολογία ηχείων wOOx™ για πλούσια και δυνατά μπάσα

    Η τεχνολογία wOOx™ αποτελεί μια επαναστατική ιδέα ηχείων, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να ακούτε και να αισθάνεστε εξαιρετικά βαθιά μπάσα σε μεγαλύτερο βαθμό από οποιοδήποτε άλλο ηχοσύστημα. Οι ειδικοί οδηγοί ηχείων συνεργάζονται άψογα με τον ακτινοβολητή μπάσων wOOx™, ενώ ο ακριβής συντονισμός του κύριου οδηγού και του τουίτερ παρέχει ομαλή μετάβαση από τις χαμηλές στις υψηλές συχνότητες. Η διπλή ανάρτηση και η πλήρως συμμετρική κατασκευή τους παρέχουν χαμηλή και ακριβή βάση χωρίς αισθητή παραμόρφωση. Η τεχνολογία wOOx™ παράγει πλούσια και δυναμικά μπάσα, καθώς χρησιμοποιεί όλο το χώρο του πλαισίου του ηχείου με αποτέλεσμα να μεγεθύνει ουσιαστικά τη μουσική ισχύ.

  • Υποδοχή στερεοφωνικών ακουστικών για καλύτερη προσωπική μουσική απόλαυση

    Συνδέστε τα ακουστικά σας σε αυτήν τη συσκευή Philips για μια πιο προσωπική εμπειρία ακρόασης, όποια στιγμή θέλετε. Μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική με εξαιρετικό ήχο χωρίς να ενοχλείτε τους άλλους, απλώς συνδέοντας τα ακουστικά σας στη συσκευή.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: