Φορητά ηχεία

  Φορητά ηχεία

  Δυνατός ήχος, μικρό μέγεθος

  Φορητά ηχεία που συμπληρώνουν το σύγχρονο τρόπο ζωής: διπλά ηχεία για αναπαραγωγή στερεοφωνικού ήχου μέσω της εισόδου ήχου 3,5 χιλ. που ταιριάζει με κάθε συσκευή, με ενσωματωμένες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες για να απολαμβάνετε τον ήχο παντού. Εγγυημένη μουσική απόλαυση! Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Δυνατός ήχος, μικρό μέγεθος

 • Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, για να απολαμβάνετε τη μουσική παντού

  Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, για να απολαμβάνετε τη μουσική παντού

  Ακούστε δυνατά μουσική - όποτε και όπου θέλετε. Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε τη μουσική σας χωρίς τον μπελά των μπερδεμένων καλωδίων και χωρίς να πρέπει να ψάχνετε για πρίζα. Απολαύστε υπέροχη μουσική, με την ελευθερία που σας προσφέρει η φορητότητα.

 • Συνολική ισχύς εξόδου 4W RMS

  Συνολική ισχύς εξόδου 4W RMS

  H τιμή RMS αναφέρεται στη μέση τετραγωνική τιμή, η οποία αποτελεί τυπικό μέγεθος μέτρησης της ηχητικής ισχύος ή, ακόμα καλύτερα, της ηλεκτρικής ισχύος που μεταφέρεται από έναν ενισχυτή ήχου σε ένα ηχείο και μετριέται σε watt. Η ποσότητα ηλεκτρικής ισχύος που αποδίδεται στο ηχείο και η ευαισθησία αυτού καθορίζει την παραγόμενη ηχητική ισχύ. Ουσιαστικά, οι ενισχυτές περιορίζονται από την ηλεκτρική ενέργεια που μπορούν να πολλαπλασιάσουν και τα ηχεία από την ηλεκτρική ενέργεια που μπορούν να μετατρέψουν σε ηχητική ενέργεια, χωρίς να παραμορφώνεται το ηχητικό σήμα. Όσο περισσότερα τα watt, τόσο καλύτερη η ηχητική ισχύς που εκπέμπει το ηχείο.

 • Στερεοφωνικός ήχος υψηλής ποιότητας, για μεγαλύτερη μουσική απόλαυση

  Στερεοφωνικός ήχος υψηλής ποιότητας, για μεγαλύτερη μουσική απόλαυση

  Αυτά τα διπλά φορητά ηχεία δημιουργούν φυσικό στερεοφωνικό πεδίο ήχου όταν τοποθετούνται ξεχωριστά. Το αποτέλεσμα είναι πιο ρεαλιστικό και απολαυστικό.

 • Ένα καλώδιο τόσο για φόρτιση όσο και για αναπαραγωγή

  Ένα καλώδιο τόσο για φόρτιση όσο και για αναπαραγωγή

  Αυτό το ηχείο της Philips συνοδεύεται από ένα μόνο καλώδιο, τόσο για φόρτιση της μπαταρίας όσο και για αναπαραγωγή μουσικής μέσω της βοηθητικής εισόδου. Ξεχάστε την ακαταστασία των καλωδίων και απολαύστε ποιότητα σήματος χωρίς συμβιβασμούς.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: